RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BuildUp
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2547

Re: RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Üks asi mis ma märkasin ning väga häirib on see, et kui paned mängijale mingi note juurde ning samal hetkel töötab hud ka, siis kogu see tekst jääb hudi taha ning pmts väga tülikas on selletõttu state liigutada. :-\

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas BuildUp
      Üks asi mis ma märkasin ning väga häirib on see, et kui paned mängijale mingi note juurde ning samal hetkel töötab hud ka, siis kogu see tekst jääb hudi taha ning pmts väga tülikas on selletõttu state liigutada. :-\
      Statte on jah raske nii paigutada, et HUD ei kataks neid väljasi.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Supsti
        Täpselt sama sündroom, mis sellel sinu postitatud lingi tüüpidel. Käsi impordib sisse, HUD näitab laudu, aga statid lauda ei tule ja HUD ei saaks neid just kui kätte.

Tigranole seda, et ma olen selle uue patchi tõmband, 3 korda maha lasknud, uuesti peale, kõik õigesti seadistatud, sest Starsis töötab jne jne, aga ei..
        Hmm.. Mis OnGame skinnis mängid? Ehk see põhjustab miski konflikti?

Comment

• Supsti
          Grinder
          • Dec 2008
          • 863

Algselt postitas ranka
          Hmm.. Mis OnGame skinnis mängid? Ehk see põhjustab miski konflikti?
          Alguses proovisin selle üleni mustaga, mis Virx postitas. Nüüd kui olen seda üritanud panna, siis viskab hollywoodi kinni. Hetkel kõige tavalisem.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Meeldetuletus!

Täna, pühapäeval (21. juuni) algusega kell 20:00 toimub Red Kings pokkeritoas esimene kaheksast PokkeriProd Megapromo turniirist, kus võimalus võita ainulaadne pokkeri treeningpakett PokkeriProd.com Tiimi liikmega! Lisaks anname igale uuele liitujale, kes osaleb vähemalt ühel PokkerProd.com MEGA Series turniiril, Red Kings pokkeritoa logoga T-särgi ja parimatele iPod Suffle 2GB.

Turniiri leiab: Red Kings Poker -> Scheduled Tournaments -> PokkeriProd MEGA Series algusega kell 20:00 ja sisseost on kõigest $5.5!

Edu turniiril!

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Tänud ranka kiire poss jõuad alati kõik tehtud, tahtsin just kirjutama hakata ;D

Lisada võin omaltpoolt, et täna viimane võimalus kasutada ära neid suurepäraseid MEGA promo liitumis boonuseid ja samuti osa võtta sellest huvitavast turniiride seeriast, kus võimalik saada lisaauhindu.

Täpsustan ka natuke treeningpaketi, T-särkide ja iPodi jagamist.

Kokku on PokkeriProd Megapromo raames 8 turniiri, igale uuele liitujale, kes võtab osa ühest turniirist kingime RedKingsi t-särgi, iga turniiri võitja saab võimaluse teha PokkeriProd.com tiimi liikmega sessi ja top 3 mängijat, kes on kogunud 8 turniiri lõikes kõige rohkem punkte saavad endale iPod Suffle 2GB.

Tulge kindlasti kõik turniirile,

Tigrano

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Supsti
                Alguses proovisin selle üleni mustaga, mis Virx postitas. Nüüd kui olen seda üritanud panna, siis viskab hollywoodi kinni. Hetkel kõige tavalisem.
                Tegelikult ma pidasin skini all silmas OnGame pokkerivõrgustiku pokkerituba, kus mängid aga sain vastuse anyway - Hollywoodis. Äkki ongi miski OnGame skinnide erinevus? Näiteks HEM Red Kingsiga funkab aga Hollywoodiga mitte?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas TIGRANO
                  Tänud ranka kiire poss jõuad alati kõik tehtud, tahtsin just kirjutama hakata ;D

Lisada võin omaltpoolt, et täna viimane võimalus kasutada ära neid suurepäraseid MEGA promo liitumis boonuseid ja samuti osa võtta sellest huvitavast turniiride seeriast, kus võimalik saada lisaauhindu.

Täpsustan ka natuke treeningpaketi, T-särkide ja iPodi jagamist.

Kokku on PokkeriProd Megapromo raames 8 turniiri, igale uuele liitujale, kes võtab osa ühest turniirist kingime RedKingsi t-särgi, iga turniiri võitja saab võimaluse teha PokkeriProd.com tiimi liikmega sessi ja top 3 mängijat, kes on kogunud 8 turniiri lõikes kõige rohkem punkte saavad endale iPod Suffle 2GB.

Tulge kindlasti kõik turniirile,

Tigrano
                  Ma lisan omalt poolt, et minuga sessi ei tule, sest hetkel ise "strugglen" täiega ning ei beadi sittagi ja seega õpetajaks ei saa olla mängija, kes ei oska isegi midagi teha.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas ranka
                    Ma lisan omalt poolt, et minuga sessi ei tule, sest hetkel ise "strugglen" täiega ning ei beadi sittagi ja seega õpetajaks ei saa olla mängija, kes ei oska isegi midagi teha.
                    Sesse teevad üldjuhul: Tigrano, ESTPatrick ja krayzie.

Comment

• Timpz
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2029

krt tahaks väga osaleda, proovin kuidagi jõuda, homme hommikul vara vaja soome minna

Comment

• Tarq666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 814

Osaleks isegi aga redkingsi java mänguversioon ei hakka mu tööarvutis tööle :( Ega ei ole teada kuna järgmised turniirid toimuvad?

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas Tarq666
                          Osaleks isegi aga redkingsi java mänguversioon ei hakka mu tööarvutis tööle :( Ega ei ole teada kuna järgmised turniirid toimuvad?
                          Igal pühapäeval, samal ajal.

Comment

• janek174
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1078

See pull tuleb endal ka vist kaasa teha. Kas peab nime ka kuhugi kirja panema või registreeruma või aitab ainult mängimisest?

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas janek174
                              See pull tuleb endal ka vist kaasa teha. Kas peab nime ka kuhugi kirja panema või registreeruma või aitab ainult mängimisest?
                              Arvatavasti kõige parem lahendus on, kui kõik osalejad, kes tahavad särke jne saadavad mulle PM peale turniiri, kus on screen name ja kontakt andmed, et saaksin auhinnad kätte toimetada.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

ma täna ilmselt ei osale ja see nädal ei pruugi mind väga arvuti ligi olla, seega keegi teine võiks selle nädala coachimise enda peale võtta. Samas N´R võivad vabad olla, niiet kui just hädasti mind millegipärast vaja ja juhuslikult ka vana aega siis saab kuidagi ka minuga teha, kuid eelistaks kellegi teise valimist seekord

Comment

Working...