RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • levis
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1557

Re: RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Algselt postitas pastilaa
    Uskumatud pakkumised tunduvad olevat. Kohe üks loll küsimus ka. Kas 8x boonus tähendab seda, et saan 8 korda võtta selle ja lahti mängida?
    See tähendab, et 8 Player Points = 1$ boonust

Comment

• Supsti
      Grinder
      • Dec 2008
      • 863

Mis tähendab ju väga kehva rakebacki? Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
      1 punkt= 1$ rake, seega 8 punkti =8$ rake, millest me saame 1$ tagasi. pm rakeback on ju nii 12-13% või olen ma millestki väga valesti aru saanud.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Algselt postitas Supsti
        Mis tähendab ju väga kehva rakebacki? Või olen ma millestki väga valesti aru saanud?
        1 punkt= 1$ rake, seega 8 punkti =8$ rake, millest me saame 1$ tagasi. pm rakeback on ju nii 12-13% või olen ma millestki väga valesti aru saanud.
        8x boonus full ringis on 42% umbes ümberarvutatuna rakebacki + veel lisandub preemia, kui boonus vabastatud ja nänni särkide jne näol võimalik saada.

Comment

• Supsti
          Grinder
          • Dec 2008
          • 863

Seletaksid äkki ära kuidas, saaksin targemaks..

Comment

• Janar_RK
            Räme Fish
            • Jun 2009
            • 13

Algselt postitas Supsti
            Seletaksid äkki ära kuidas, saaksin targemaks..
            Viga tekkis Su arvutusse sisse selles, et 1 punkt ei tähenda $1 reiki vaid tublisti rohkem.

Turniiridel mängimise eest saad Sa iga tournament fee-na makstud $1 eest 5 punkti ja rahalauas saad iga $1 eest, mis lauas reigitud on 1 punkti - st. selle 1 punkti saavad kõik, kes selles jaotuses aktiivselt osalenud on - kui osaled jaotuses näiteks kolmekesi ja reik on $1, oled punkti saamiseks reiki maksnud vaid $0.33.

Loodan, et sain tsipa selgust loodud :)

Comment

• ESTPatrick
              Olümpsi Mägi Aivar
              • Nov 2008
              • 5572

tegin ka sümboolse sissekande ja kui soft töötab ja meeldib, siis hakkan aktiivselt mängima

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Algselt postitas Janar_RK
                Ahjaa - loomulikult ei kehti kinkekaardi saajale automaatsed esimese deposiidi boonused, samas on võimalus mulle PM saata ja panen boonuse käsitsi jooksma :)
                Kas see tähendab, et kui ma leian kellegi, kes mulle näiteks 500$ kingib sinna saidile, saan ma samamoodi mängimisega alustada, nagu oleks selle ise moneybookersist kandnud?

Alustasin just MB-s seda verifymise protsessi, see võtab palju aega, buddytransferiga saaks kiiremini pihta hakata.

Comment

• Janar_RK
                  Räme Fish
                  • Jun 2009
                  • 13

Algselt postitas alaska
                  Kas see tähendab, et kui ma leian kellegi, kes mulle näiteks 500$ kingib sinna saidile, saan ma samamoodi mängimisega alustada, nagu oleks selle ise moneybookersist kandnud?

Alustasin just MB-s seda verifymise protsessi, see võtab palju aega, buddytransferiga saaks kiiremini pihta hakata.
                  Jep!

Saada mulle PM-iga oma kasutajanimi, ütle mis boonust tahad ja panen peale.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Nüüd RedKingsis seljataga esimene pikem sess, mille tegin 12 laual ja kestis 2h, selle jooksul kasutasin ka camtasiat, mozillat, msn jne ja suuremat lagi tunda ei olnud, kui just camtasia ajal korra natukene, sest osad lauad olid ka natuke kattes. Kindasti vahetasin ära layoudi aga kõik on ikka liiga kirev, tuleb veel vaeva näha sellega. Kaardid suuremaks ja veel mõned asjad suuremaks, nagu öelda nipet näpet ja saab tehtud.

HEM töötas samuti hästi ainult vaja oma 3 rida statte veel paremini paigutada.

Kõige rohkem häiris praegu üldse waiting listi puudumine, aga sai hakkama ning see uuendus pidi see kuu vist tulema nagu aru sain.

Küll tegijamad ka scriptid üles riputavad kohe kohe, mis laudade suurusi reguleerivad ja vahetavad layoute jne.

Laudasi on jubedalt juurde tekkinud, samuti ka fishe, nii et olen edasi positiivne.

Comment

• vennike
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1958

Algselt postitas Janar_RK
                      Viga tekkis Su arvutusse sisse selles, et 1 punkt ei tähenda $1 reiki vaid tublisti rohkem.

Turniiridel mängimise eest saad Sa iga tournament fee-na makstud $1 eest 5 punkti ja rahalauas saad iga $1 eest, mis lauas reigitud on 1 punkti - st. selle 1 punkti saavad kõik, kes selles jaotuses aktiivselt osalenud on - kui osaled jaotuses näiteks kolmekesi ja reik on $1, oled punkti saamiseks reiki maksnud vaid $0.33.

Loodan, et sain tsipa selgust loodud :)
                      et ehk siis kes on potti raha pannud, mitte lihtsalt käes osalenud ?

Comment

• Janar_RK
                        Räme Fish
                        • Jun 2009
                        • 13

Algselt postitas vennike
                        et ehk siis kes on potti raha pannud, mitte lihtsalt käes osalenud ?
                        Just.

Kui Sa saaksid ühe punkti iga jaotuse eest, millel osaled, võrduks 8x boonus umbes 300% rakebackiga

Comment

• BuildUp
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2547

Algselt postitas TIGRANO
                          Nüüd RedKingsis seljataga esimene pikem sess, mille tegin 12 laual ja kestis 2h, selle jooksul kasutasin ka camtasiat, mozillat, msn jne ja suuremat lagi tunda ei olnud, kui just camtasia ajal korra natukene, sest osad lauad olid ka natuke kattes. Kindasti vahetasin ära layoudi aga kõik on ikka liiga kirev, tuleb veel vaeva näha sellega. Kaardid suuremaks ja veel mõned asjad suuremaks, nagu öelda nipet näpet ja saab tehtud.

HEM töötas samuti hästi ainult vaja oma 3 rida statte veel paremini paigutada.

Kõige rohkem häiris praegu üldse waiting listi puudumine, aga sai hakkama ning see uuendus pidi see kuu vist tulema nagu aru sain.

Küll tegijamad ka scriptid üles riputavad kohe kohe, mis laudade suurusi reguleerivad ja vahetavad layoute jne.

Laudasi on jubedalt juurde tekkinud, samuti ka fishe, nii et olen edasi positiivne.

Mis arvuti sul nüüd oligi? ;D

Enda AMD Athlon 2,41GHz , 2GB rami ees veidi põen. Ei tea kas veab välja... :-\ (kui siin juba mehed, kellel 4gb ramiga arvuti kinni tõmbab :-[)

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

1)redkingsi kodulehte vaadates läheb küll süda natuke pahaks.
                            2)kui see promo läbi saab, kas siis on võimalik saada mingi muu promo või rakeback?
                            3)neid VIP/VPP/misiganes punne saab siis pmst nagu FTP-s? (v.a. potti raha toppimise osa) i.e. rake on $0.6, mina olen potti raha toppinud, seega saan 0.6 punni ?

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas BuildUp
                              Mis arvuti sul nüüd oligi? ;D

Enda AMD Athlon 2,41GHz , 2GB rami ees veidi põen. Ei tea kas veab välja... :-\ (kui siin juba mehed, kellel 4gb ramiga arvuti kinni tõmbab :-[)
                              Minul on Intel Core Duo E8400, 4GB RAM ja loomulikult XP ;D

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas vennike
                                1)redkingsi kodulehte vaadates läheb küll süda natuke pahaks.
                                2)kui see promo läbi saab, kas siis on võimalik saada mingi muu promo või rakeback?
                                3)neid VIP/VPP/misiganes punne saab siis pmst nagu FTP-s? (v.a. potti raha toppimise osa) i.e. rake on $0.6, mina olen potti raha toppinud, seega saan 0.6 punni ?
                                Praegune koostöö ongi sellise suunaga võetud, et läbi foorumi linkide liitunud mängijaid saaksid ka edaspidi parimaid pakkumisi RedKingsis. Ühesõnaga võite rahumeeli promo boonuse ära vabastada ja küll me Janariga Teid edaspidi aitame hüvede saamisel

Jah, täpselt nii ongi.l

Comment

Working...