RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • potreraiser
    Julm Donk
    • Oct 2008
    • 34

Re: RedKings Pokkerituba (Ametlik Ongame partner)

Mul on Redkingsi kahel korral juba raha lauda kinni jäänud. Esimene kord sai asja korda. Teine kord kanti ainult osa tagasi ja ütlevad et nemad ei näe et midagi kinni oleks ja hämatakse või ei vastata üldse. Summa on küll tühine aga ei soovi küll enam nende suppordi ega sarnaste probleemidega tegeleda. Õnneks kohti jagub kus mängida.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas potreraiser
      Mul on Redkingsi kahel korral juba raha lauda kinni jäänud. Esimene kord sai asja korda. Teine kord kanti ainult osa tagasi ja ütlevad et nemad ei näe et midagi kinni oleks ja hämatakse või ei vastata üldse. Summa on küll tühine aga ei soovi küll enam nende suppordi ega sarnaste probleemidega tegeleda. Õnneks kohti jagub kus mängida.
      See raha lauda kinni jäämine on Ongames üldine probleem ja RedKings pole selles otseselt süüdi ning raha kantakse arvele tagasi alati 24 või maximum 48h jooksul. Muidugi kindlasti ei ole tegu meeldiva asjaga, mida ikka viimaselajal tihti kipub esinema.

Comment

• BuildUp
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2547

Huvitav oleks teada saada redkingsi ja muude tubade müüginumbritest võrreldes aasta taguse ajaga.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas BuildUp
          Huvitav oleks teada saada redkingsi ja muude tubade müüginumbritest võrreldes aasta taguse ajaga.
          Kuskilt sai graafikuid võtta Ongame arengust, katsun leida.

Comment

• potreraiser
            Julm Donk
            • Oct 2008
            • 34

Algselt postitas TIGRANO
            raha kantakse arvele tagasi alati 24 või maximum 48h jooksul.
            Mitte alati. Mul on sellest juba üle nädala möödas, jõudis ainult osa tagasi ja ülejäänu ilmselt ei jõuagi.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas potreraiser
              Mitte alati. Mul on sellest juba üle nädala möödas, jõudis ainult osa tagasi ja ülejäänu ilmselt ei jõuagi.
              Tõesti huvitav..Saada mulle PM oma kasutajanimega ja summa, mis peaks puudu olema ning katsun asja ehk kiiremini ajada.

Comment

• peokuningas
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 444

Kas kellelgi on veel sellist jama, et ei saa RedKingsi cashieri sisse?
                Kui programmist vajutan cashier, siis ei reageeri ta üldse. Kui üritan veebist sisse logida, siis esimesel korral logiks nagu sisse ja koheselt suunab logouti ka.
                Imelik süsteem.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas peokuningas
                  Kas kellelgi on veel sellist jama, et ei saa RedKingsi cashieri sisse?
                  Kui programmist vajutan cashier, siis ei reageeri ta üldse. Kui üritan veebist sisse logida, siis esimesel korral logiks nagu sisse ja koheselt suunab logouti ka.
                  Imelik süsteem.
                  Seda ikka juhtub vahel, siis vaja kannatust jälle, et oodata, kui softi probleemid jälle lahendatud.

Comment

• oitarvi
                    Vana Tegija
                    • Jan 2009
                    • 1231

No ei leia mina seal toas sellist kohta, kus ma vaadata saan kas ta salvestab ikka hand history kuskile. Tahaks HEM-i seal tööle saada, aga huiat ma ütlen.

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Algselt postitas oitarvi
                      No ei leia mina seal toas sellist kohta, kus ma vaadata saan kas ta salvestab ikka hand history kuskile. Tahaks HEM-i seal tööle saada, aga huiat ma ütlen.
                      Käsi hakkab salvestama automaatselt folderi, mis asub xp peal C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\P5\RedKings\handhistory

Comment

• oitarvi
                        Vana Tegija
                        • Jan 2009
                        • 1231

Algselt postitas alaska
                        Käsi hakkab salvestama automaatselt folderi, mis asub xp peal C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\P5\RedKings\handhistory
                        Aga vista peal? Ma ei suuda kuidagi leida. :/

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

vistapeal ma ei tea, aga XP pealt ma kah searchiga ei leidnud seda folderit, vaid copysin sellesama rea PokerTrackerisse ja käed tulid.

Comment

• PlayerOne
                            Räme Fish
                            • Oct 2014
                            • 1

Tervist foorumlased.

Mul järgmine mure: Tegin hiljuti RedKings pokkerituppa konto, peamise eesmärgiga tasuta PokerTracker 4 välja grindida. Konto tehtud, depo tehtud, sain mängida paar-kolm päeva ja enam ei lase sisse logida. Tarkvara ütleb: "Your account is blocked. Please contact support." Nojah, mis siis ikka, kiire meil supporti ja tuleb selline vastus:

Thank you for your E-mail regarding your account.

Please be advised that your account is not blocked. You should able log in and play without any issues.

I would like to inform you, that this message you might receive if your Internet provider blocking gaming sites.
                            Asi on aga selles, et DNS hookus pookus on tehtud, teised saidid nagu PartyPoker ja PKR töötavad ilma probleemideta ja ei oska nagu enam midagi muud teha. RedKings.com leht avaneb samuti, samas "Instant Play" (e. brauseris mängimine) laeb ära ning siis viskab sama errorit mis tarkvara.

Mingisugust esimese depo boonust on mul vist kah RK-s võimalik lahti mängida ja PT4 triali asemel tahaks kah ikka full versioni lahti saada enne triali lõppu... Niisiis, oskab keegi öelda milles probleem olla võib?

Ette tänades,
                            Mängija nr. 1

Comment

Working...