888Poker - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: 888Poker - probleemid ja küsimused

**** see sait on fuckign t2iesti retarded olla migni trilon bi alla hu's ja siis v2rdjas sosfrt hakkab reconecctima kui tra muu töötab ideaalselt ja OBV see tardest fish jookseb .. **** imemunni 888 tõsiselt

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Peale seda kui keegi on buddytransferi kaudu raha saatnud, siis peab seda "lahti" mängima, isegi kui parasjagu boonuseid jms jooksmas pole? Selleks et cashoutimisel jamasid ei tuleks.

// ty anatoli
      Last edited by fyte; 04.08.12, 15:49.

Comment

• anatoli grinder
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2010
        • 337

Algselt postitas fyte Vaata postitust
        Peale seda kui keegi on buddytransferi kaudu raha saatnud, siis peab seda "lahti" mängima, isegi kui parasjagu boonuseid jms jooksmas pole? Selleks et cashoutimisel jamasid ei tuleks.
        Jap!

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Lisaks niipalju, et see lahti mängimine on supper easy. Ratet kahjuks ei tea ;(

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

See lahti mängimine on 1-3x panustamine lihtsalt. Ma ei ole kindel milline arv. Betid $50 ja saad calli, on $17, $25 või $50 lahti mängitud.

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Mulle öeldi kunagi, et keegi ei pea callima isegi. Bettides riskid nii ehk naa.

Comment

• ninasarvik11
                Jube Noob
                • Mar 2010
                • 126

Eelmine esmasp hommik tegin cashoudi. Kolmapäevaks oli nende poolt see "paid" aga ikka veel ei ole raha kohale jõudnud. On see normaalne?
                E: tegin cashoudi otse panka

Comment

• emmimees
                  Klubi Liige
                  • Aug 2010
                  • 2719

Kas kellelgi on MBsse väljamakstes probleeme olnd viimasel ajal? reedel pidi raha üle tulema, aga siiani on In process.

Comment

• TaistoJ
                    Grinder
                    • Aug 2010
                    • 787

Neil ongi "paid" ja siis alles mingi aja jooksul tuleb raha.
                    emmimees: Reede reedeks...neil pole väga kiire väljamakse indeed, aga laupäev-pühapäev ei liiguta nad lillegi.

Ma olen ikka väga väga palju kordi cashoutinud. Läheb aega mis ta läheb, aga lõpuks jõuab ikkagi kohale. Seega mina ei muretseks.
                    Ainult siis võivad kaua jamada ja lõpuks asja tühistada, kui varem pole mingeid dokumentse jms saadetud neile.

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

Mul IGA kord on tulnud 3. päeval(nv ei kanta jah) ja seekord oli selleks reede, aga raha pole..
                      Ja live supportist küsides küsiti, et kas ma pole seda emaili saanud... copys mingi 2kuud vana emaili mis saadeti kui muutsin MB kontot ja nad ei saanud välja maksta. Ehe näide jälle alaarenenud debiilikutest, kes seal supportis tööl on..

Comment

• IsandJoberst
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2008
                        • 326

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                        Mul IGA kord on tulnud 3. päeval(nv ei kanta jah) ja seekord oli selleks reede, aga raha pole..
                        Ja live supportist küsides küsiti, et kas ma pole seda emaili saanud... copys mingi 2kuud vana emaili mis saadeti kui muutsin MB kontot ja nad ei saanud välja maksta. Ehe näide jälle alaarenenud debiilikutest, kes seal supportis tööl on..
                        Siis on sul väga hästi läinud kui kolme päevaga tulnud alati. Mina arvestan tavaliselt, et kui esmaspäeval kannan siis saan reedeks kindlasti raha kätte, vahest ka neljapäeva õhtul.

Comment

• Kihog
                          Jube Noob
                          • Oct 2008
                          • 101

Algselt postitas ninasarvik11 Vaata postitust
                          Eelmine esmasp hommik tegin cashoudi. Kolmapäevaks oli nende poolt see "paid" aga ikka veel ei ole raha kohale jõudnud. On see normaalne?
                          E: tegin cashoudi otse panka
                          kui sa oled MBst või Netellerist peale kandnud, siis kantakse sinna kõige pealt tagasi (näiteks oled 500 USD deponud MBst. kannad 800 välja. siis kantakse 500 MBsse kõige pealt ja 300 panka alles). ei või selline variant olla sul?

Comment

• tiigrikutsu
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 522

Jee, krdi tegin 400$ depo ... mängisin 1100$ peale ja üritasin välja kanda. Well well, your account has been disabled.
                            " Your account has been temporarily disabled. Please check your E-mail account for a message or contact our Operations team at: operations@cassava.net "

Kellel on seal käpp sees võiks neile mainida, et nii see asi ei jää. Võibolla on asi selles, et see muchos vms tegi mulle sinna veel ühe konto aga seda kasutanud ma ei ole, vaid kasutan oma varasemat kontot mis on verified juba jms.
                            Saatsin supporti kirja teele aga vaevalt, et seal need asjad liikuma hakkavad kiirelt.

Comment

• ninasarvik11
                              Jube Noob
                              • Mar 2010
                              • 126

tean seda aga hetkel ei ole sellist varjanti. kandsin pangast peale ja kannan välja ka panka. ehk tuleb homme hommikul

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

Kellel on seal käpp sees võiks neile mainida, et nii see asi ei jää.

mainisin. lubasid jalad kõhu alt välja võtta.

Comment

Working...