888Poker - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vass
    Jube Noob
    • Jan 2010
    • 181

Re: 888

vali endale 888-s kõigepealt staatiline istekoht. Kas siis 6maxis v fulleris vms. Ja siis katse eksitus meetodil valid ka PT-s. HEMiga sai nii tööle igastahes. Obv tuli neid natuke nihutada endale sobivamaks aga toimis.

Mul ka see kursori jama. Tundub et hakkas just siis pihta kui nad oma "monster" holiday pakkumisega välja tulid. Kahtlane värk:D

Comment

• EestiMats
      Grinder
      • Jul 2009
      • 625

Saab see RB-d ka 888s v?

Comment

• WowAwiAA
        Pokkerihai
        • Sep 2010
        • 2715

To Taavi: Mul sama probleem, et ei lase installida. Kusjuures mul oli varem client peal kuid lasin maha ja reinstallida ei lase. Samuti ei saa webclient sisse, font on mingi loetamatu. Lasin sõbral proovida installida tema enda arvutis, ta polnud kunagi varem seda clienti omanud ja ka tema ei saanud. Support müttab juba 4 päeva selle kallal, kuid lahendust pole leidnud.

Comment

• KristjanRawk
          Klubi Liige
          • Feb 2009
          • 1133

dns on ikka pandud korda?

Comment

• WowAwiAA
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 2715

Jah, ma pidin setup properties alt panema Compatibility mode Windows xp peale ja siis sain installitud.

Comment

• EestiMats
              Grinder
              • Jul 2009
              • 625

Kas keegi oskab aidata mind ? Ma ei saa HEMi korda seal toas, ühes lauas paned statsid paika, teises on kõik segamini ... kuigi HEMis ja toas on preferred seat sama valitud, suht tüütu on mängida nii. Oleksin väga tänulik

Comment

• WowAwiAA
                Pokkerihai
                • Sep 2010
                • 2715

Mul oli Pt-ga sama asi, ma tegin niiet panin pt hud optsidest, et kuvab hudi pärast 5 käe mängimist, siis võtsin preferred seating nii 888 client seadetest kui ka tracking programm seadetest maha. Panin trackima avasin ühe laua, mängisin 5 kätt läbi, sättisin seal lauas kõik statid paika, panin save layout ja sealt maalt on korras.

Comment

• kvaliteet
                  Jube Noob
                  • Oct 2008
                  • 122

Tegin pacificust cashoudi moneybookersisse. Kuna deposiidi tegin teisel meetodil, siis kandsin alguses moneybookersist mingi väikse summa pacificusse, et saaks välja kanda. Samas ma ei teadnud, et ainult sissekantud summa ulatuses tehakse väljamakseid, arvasin et piisab kui mingi sissekanne on tehtud. Nii et kui ma panin mingi suurema summa väljamakseks siis tiksub a la 10$ kaupa? Enam ei saa reverseda ka kui In Process. Ei viitsi nagu aasta aega oodata kuni nad kümpsi kaupa tilgutavad seda. On kellegil samu kogemusi või peaks laskma neil cashoudi protsessimise lõpetama.

Comment

• Spewmonkey
                    Seina Augustaja
                    • Oct 2008
                    • 2293

Algselt postitas kvaliteet Vaata postitust
                    Tegin pacificust cashoudi moneybookersisse. Kuna deposiidi tegin teisel meetodil, siis kandsin alguses moneybookersist mingi väikse summa pacificusse, et saaks välja kanda. Samas ma ei teadnud, et ainult sissekantud summa ulatuses tehakse väljamakseid, arvasin et piisab kui mingi sissekanne on tehtud. Nii et kui ma panin mingi suurema summa väljamakseks siis tiksub a la 10$ kaupa? Enam ei saa reverseda ka kui In Process. Ei viitsi nagu aasta aega oodata kuni nad kümpsi kaupa tilgutavad seda. On kellegil samu kogemusi või peaks laskma neil cashoudi protsessimise lõpetama.
                    Oeh, mingi elementaarne iseseisva mõtlemise oskus võiks ikka igal inimesel olemas olla. Või siis oskus vajutada seda maagilist "live chat" nuppu seal. See $10 läheb esimesena tagasi moneybookersisse(eeldusel, et sa deposid $10), ülejäänud cashout läheb sinna kust sa algselt deposid. Kui see algselt depotud summa on edukalt täies ulatuses samasse kohta cashoutitud, siis edasi saad juba ükskõik kuhu cashoutida.

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Kuna pole varem vajadust olnud pokerstrategy kaudu 50$ välja nõutada ja nüüd kavatsen selle asja ära teha et veidi füüri saada ja üks vähestest "decent" tubadest kus ma regatud pole on 888 siis tuleb see pull ka ära teha nüüd.
                      Ma ei ole kindel kas keegi saab mingit profitit ka pokerstrategy´s kui mind referrib või ei aga kui kellelgi huvi on siis nt. pm või pane siia kirja enda user ja panen su nö. kutsujaks.
                      Õhtul mingi 8 ajal regan ära ennast.

Comment

• numnuts
                        Grinder
                        • Dec 2010
                        • 846

Kellegil aimu miks mul 888's ei kuva HEM HU'di lauda?
                        Table manegri lööb lahti ja leiab laua ülesse aha HUdi ei tule.

Comment

• mislinn
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1734

Kas ma olen ainuke kellel soft viimasel paaril päeval ainult järjest pange paneb?

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
                            Kas ma olen ainuke kellel soft viimasel paaril päeval ainult järjest pange paneb?
                            Imselt küll. Mul oli küll 15h tagasi korralikult disconn probleeme, aga 95% tõenäosusega oli see mu interneti süü.

Comment

• Karjus
                              Räme Fish
                              • Jan 2011
                              • 6

Ka mul oli probleeme, pidevalt ei lasknud laudadesse jne.

On ka üks küsimus, nimelt kas on võimalik teha uus kasutaja ja jälle enda nimele? Kuna tahan vahetada rakeback pakkujat.

Comment

• emmimees
                                Klubi Liige
                                • Aug 2010
                                • 2719

Pidavat olema, kuigi see keelatud. Ära siis aind supporti kirjuta, et sul uus konto :P

Comment

Working...