Keegi teab kas Ongame's nt reload scripti vms abistava vahendi kasutamine on lubatud (üks väidab, et võib probleeme tekkida)?
Probleem lahendatud- küsisin supportist ja anti luba, et ei bannita :)
Kellegil veel viimase kuu eest osa rakebacki saamata?(goalwin)
Liiguvad ka jutud, et ongame võib oma toad splittida samamoodi nagu ipoker
Esimesele küsimusele ei oska vastata aga teist ma tahaksin täpsustada. Ongame splittimise teema on natuke teine. Kui sa saad suuremasse võrku, siis on sul ligipääs KOGU võrgule ja väiksemas on ainult väiksele võrgule. iPokeris on mõlemad võrgud eraldi, ainult MTT-d ja kõrged limiidid ühised, nipet-näpet veel aga see ei tasu mainimist.
Ongame üleüldse on veel natuke "lahtine" teema, sest võrk on müügis ja teiseks Bwin peaks selle aasta lõpus ühinema Partyga, mis võib viia Ongames mängijaid vähemaks ja Partys juurde, kui mängijad, jäävad Bwin pokkeritoale, mitte Ongame võrgustikule kindlaks.
vist jah, t2psemelt ma ei tea ka sest nkn m2ngin rakeback skinil mis on kindlalt rohkem +ev sest enamv2hem jh sama systeem mis sa r22kisid
st suurematel skinidel betwin, betsafe vist jne neil peaks lihtsalt oma ekslusiivsed lauad olema aga nende fish saab anyway "global" lauda istuda vist niiet see % et ta "valesse" lauda istub suht v2ike
vb r22gin m66da ja teistmoodi aga mulle suht kinnitati et rakeback skinil kasulikum m2ngida ja ma usaldan seda
upitaks veel goalwini teemat. Mul affiliate langetas rb % 10 võrra madalamaks ja hetkel eelmise kuu 10% veel õhus. On kellegil sarnast jama või see bs?
Comment