Williamhill.com

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Recon
    Jube Noob
    • Nov 2009
    • 103

Re: Williamhill.com

Tere

Olen ise ka kunagi ammu korra sattunud sarnasesse klienditoe lõksu, kus probleemi lahendamine üldse ei tahtnud edeneda ja tekkis juba sportlik huvi mitu emaili tuleb saata, enne kui klienditoe liinitöölised ise ka aru saavad, et äkki oleks vaja neil mõni veidi targem inimene oma kolhoosist üles leida, kes mingi toimiva lahendus oskaks välja mõelda.

Kui on sellised probleemid mõne suure ja tuntud tegijaga soovitan alati kasutada sellist ''teenust''

Kui konto omanik ise midagi kahtlast ei ole susserdanud ja rating on bookiel vähemalt mingi C- või kõrgem, siis ei ole mina veel küll kuulnud, et ükski kaebus oleks lahendamata jäänud. Suvalistesse foorumitesse spämmida eriti ei soovita, kui õnnestub leida selline, kus WH esindaja kunagi kommenteerinud mingit case'i võib muidugi proovida.

Alati võib ka otse regulaatorile nende pärdikute peale kaevata, bürokraatia võtab kindlasti aega, aga ei usu et Willy pärdikud GC'd eirata saavad. Täpne juhend siin :
    http://www.gamblingcommission.gov.uk...ansaction.aspx
    Last edited by Recon; 26.03.15, 22:25.

Comment

• brihood
      Julm Donk
      • Mar 2015
      • 27

Re: Williamhill.com

Korraks hakkas nagu asi liikuma. Peale seda kui saatsin supporti meili mitte ei tegelenud live chat tüüpidega. Nüüdseks pole jälle 3 päeva sealt vastust saanud. Viimati suheldes lubati 48h jooksul vastata. Tühine lubadus again.
      Lükkasin ülessse kah selle juhtumi oma vigases inglisekeeles, aga küll rahvas juba põhimõttest mis ma öelda tahtsin, aru saab.

Comment

Working...