ONGAME tubade arutlus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lauriiii
    Julm Donk
    • Feb 2009
    • 97

Re: ONGAME tubade arutlus

Selge :)
    Kuid millises toas on kõigeparemad boonused? (sign-up, rakeback, reload bonus?)

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas lauriiii
      Selge :)
      Kuid millises toas on kõigeparemad boonused? (sign-up, rakeback, reload bonus?)
      Kõik sõltub palju mängid jne. Foorumil on sidemed 3 Ongame toaga: RedKings, Tower, Heypoker. Igal toal on oma eelised jne ja praegu on üldse Ongames keerulised ajad, kuna Ongame keelas 8x boonuste andmise ära.

RedKingsis saame pakkuda järgnevaid PokkeriProd deposiit boonuseid:

PP500 - $500 - 4 steps - 8x - 90 days
      PP800 - $800 - 1 step - 8x - 90 days
      PP1500 - $1,500 - 1 step - 8x -40 days

Kui ükski ei sobi, saab ka ehk midagi paremat väja mõelda ;D

Toweris on praegu segased ajad, aga seal on igasugu kaudseid freerolle ja muid üritusi palju. Samuti on deposiit boonused veel vinged ja saab ka hea tahtmise juures reload boonuseid.

Toweri foorumi link: http://www.towergaming.com/affiliate...15&size=468x60.

Heypokeris on samuti sidemed, aga nendest räägin ainult msn, sest Teile tehakse personaalne pakkumine.

Heypokkeri liitumiskood: pokkeriprod

Esmaspäeval on üleval foorumis ka kõikide tubade kohta tutvustav artikkel, samuti ka Ongame kohta üldist juttu.

Nende 3 toaga majandades, ei pea kartma, et keegi ilma boonusteta peaks mängima, alati nuputame midagi välja ;D

Comment

• lauriiii
        Julm Donk
        • Feb 2009
        • 97

Saan ma õieti aru, et need Redkingsi boonused, et kui võtta PP500 boonus, siis tuleb kanda 500$ peale?

Mõte oleks siis mängida NL-10 ja umbes 1k kätt päevas. Ja kuidas on nende tubades rakebackiga lood?

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Saan ma õieti aru, et need Redkingsi boonused, et kui võtta PP500 boonus, siis tuleb kanda 500$ peale?

Mõte oleks siis mängida NL-10 ja umbes 1k kätt päevas. Ja kuidas on nende tubades rakebackiga lood?
          Eraldi rakebacki ei ole. Aga selle asemel on boonused ja muud asjad.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Ongames ei tohi rackebacki tagasi anda. Ning nl10 oleks see rakeback mingi 15$ ehk kuus ;D sest boonused on ise juba 40% rakeback + kaudsed rakeback asjad, punnide eest turniiripiletid, poest nänni tellimine jne. Kohe kohe muutub ka paljudel tubadel affiliate süsteem, mis ei näita enam kasutajanimesi ja kõik jookseb ühte patta, seega ei saa ka väljavõtteid, kui keegi tahkski salaja rakebacki maksta.

Ongame võitleb tugevalt tubadega, kes nende ettekirjutusi ei täida, seega võib lähiajal juhtuda, et mõni skinn saab võrgust kinga.

Suurtematele grinderitele saab lihtsalt muudmoodi teha paremadi pakkumisi, aga neid tehakse personaalselt, pokkeritoa manageriga rääkides.

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

Millal üldse normaalne traffic on ongameis? mingi kell 2 pole väga enam midagi mängida praegu nädala alguses ja üldse on mingi jõhker nitfest koos

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

ei tea no ikka on inimesi ütleme niii

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas marguzz22
                  ei tea no ikka on inimesi ütleme niii
                  +1 Isegi hommikuti, kui on vähe rahvast on päris mängitav, mingid imelikud fishid on laudades ja regulare ka vähem. Õhtuti laudade puudust ei ole ja fishe ka jagub.

Ning enamus regularid on vägevad fishid ;D

Comment

• Rahapada
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1178

Algselt postitas TIGRANO
                    Ongames ei tohi rackebacki tagasi anda. Ning nl10 oleks see rakeback mingi 15$ ehk kuus ;D sest boonused on ise juba 40% rakeback + kaudsed rakeback asjad, punnide eest turniiripiletid, poest nänni tellimine jne. Kohe kohe muutub ka paljudel tubadel affiliate süsteem, mis ei näita enam kasutajanimesi ja kõik jookseb ühte patta, seega ei saa ka väljavõtteid, kui keegi tahkski salaja rakebacki maksta.

Ongame võitleb tugevalt tubadega, kes nende ettekirjutusi ei täida, seega võib lähiajal juhtuda, et mõni skinn saab võrgust kinga.

Suurtematele grinderitele saab lihtsalt muudmoodi teha paremadi pakkumisi, aga neid tehakse personaalselt, pokkeritoa manageriga rääkides.
                    eem, kas ikka on ongame's seis säherdune? imo 1 pp = 1$ rake'i ... ja kui on mingi 500$ boonust, siis 4k punni, 4k reiki... või ma olen millestki valesti aru saanud?

see 1pp = 1$ rake'i jäi meelde kuskilt toweri lobbist kui keegi küsis staff'i käest seda... a ma võin eksida... keegi võib täpsustada ja ma võtan sõnad tagasi...

nehow, tolle minu arvutuse kohaselt, 4k rake'i 500$ boonust, seega rb 12,5% ... a vahest ma siiski eksin?

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

1pp ei võrdu kohe kindlasti 1$ rake'ga Ongame tubades. Ma täpset summat ei oska öelda, aga 1$ rake maksmise eest tuleb mitmeid punkte rohkem.

Comment

• Maheaatom
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 958

Minu arust on Ongame punktisüsteem järgmine: et iga reigiks võetud $0,10 eest saavad kõik potis osalenud mängijad 0,10 punkti. Ehk kui lauas on 10 mängijat, 6 foldivad preflop ning, 4 vaatavad floppi, 2 lähevad pärast riverit all-in ning pot on 20 taala, siis kõik need neli mängijat, kes floppi vaatavad, saavad 1 punkti (kuna $1 läheb reigiks). Seega on kaudne rakeback boonuste mängimisel cashi lauas ikka vähemalt 40%, tõenäoliselt isegi rohkem.

Turniire mängides on kaudne rakeback 8punkti/per boonus dollar pakkumise juures 60%. Ehk unustage need vuffloo-rakebackid ära sest isegi kui need olemas on, mingit reaalset raha sealt kohe kindlasti juurde ei saa. Ükski Ongame-sait ei maksa ühelegi affiliatele 60%+ rakebacki

Comment

• krayzie
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 706

mina olen vuflood saanud ja saan ka edasipdi. elu on ilus.

60% rakebacki tõesti ükski affiliate (minu teada) ei saa aga see ei tähenda et poleks näiteks 8x boonused + 25-35% rakeback deale.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Igal skinnil on omad pakkumised affiliatedele ja tõesti võimalusi on igasuguseid.

Mida rohkem mängijaid seda suurem võimalus affiliatel hea diil saada, aga jah midagi väga suurt ei ole, kuna boonused moodustavad juba nii suure osa.

Comment

• virx747
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 751

Ma ei ole Ongame NL50-s oma 120k käe jooksul sellist donkfesti näinud nagu täna hommikust saadik. Enamus laudades vähemalt 2 totaalset fishi, täiesti imekäsi mängitakse :D Palju täiesti uusi ja võõraid mängijaid. Mingi tähtede seis või?

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas virx747
                                Ma ei ole Ongame NL50-s oma 120k käe jooksul sellist donkfesti näinud nagu täna hommikust saadik. Enamus laudades vähemalt 2 totaalset fishi, täiesti imekäsi mängitakse :D Palju täiesti uusi ja võõraid mängijaid. Mingi tähtede seis või?
                                Fishe on tõesti palju, isegi hommikuti.

Comment

Working...