*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas redddman10 Vaata postitust
    Meie oleme pokker:D
    ...ja mina olen Pokerstarsi 0%rakebackpro.

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Kui teie olete pokker ja mina olen mängija, kas see tähendab, et ma mängin teiega või mängite teie minuga või kurat seda teab, äkki keegi mängib meie mõlemiga?

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

Või äkki mängid iseendaga?

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
          Või äkki mängid iseendaga?
          Ei.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Kas Stars on midagi muutnud? Nüüd on misclick kiired tulema, kui näiteks veebi surfan ja hiire scrolli kerin. Päevas teen 2-3 tükki seepärast. Varasemalt ei olnud nii.

Settingutest on kõik kinni pandud. Aga ikka teeb bettingslideri koheselt aktiivseks.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Kuna Starsil anyway litsents olemas, siis kas EMTA-lt ei ole võimalik taotleda PokerStars.com bloki mahavõtmist ja lõpetada see automaatne suunamine PokerStars.EE 'le? Vahest vaja mõnele PokerStars.com lingile klikkida ja kunagi ei näe seda mis väljamaalased, sest suunab PokerStars.EE ja seal ilmselgelt heal juhul mingi 10% lehti on, mis .com 'is olemas.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                Kuna Starsil anyway litsents olemas, siis kas EMTA-lt ei ole võimalik taotleda PokerStars.com bloki mahavõtmist ja lõpetada see automaatne suunamine PokerStars.EE 'le? Vahest vaja mõnele PokerStars.com lingile klikkida ja kunagi ei näe seda mis väljamaalased, sest suunab PokerStars.EE ja seal ilmselgelt heal juhul mingi 10% lehti on, mis .com 'is olemas.
                Browse safely, privately, and access content worldwide. HMA works on PC, Mac, Android, iOS, Linux & routers. Get HMA today!

Üks kllõps rohkem, natuke aeglasem, aga täidab eesmärgi. Palju sul ikka .COM domeeni vaja külastada.

Comment

• marxx762
                  Räme Fish
                  • Mar 2013
                  • 13

Kui reaalne on saada NL5-te mängides cold stari tasemele? Selle kuu esimene pool on olnud suhteliselt lahja käte arvult aga viimase viie päevaga on tulnud ca 15K kätt. Arvutasin ka starsi kalkulaatoriga, aga sealseid numbreid väga uskuda ei tahaks.

Comment

• Cypher0
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 1512

Algselt postitas marxx762 Vaata postitust
                    Kui reaalne on saada NL5-te mängides cold stari tasemele? Selle kuu esimene pool on olnud suhteliselt lahja käte arvult aga viimase viie päevaga on tulnud ca 15K kätt. Arvutasin ka starsi kalkulaatoriga, aga sealseid numbreid väga uskuda ei tahaks.
                    Kui teed Silverstarina vajalikud 2500 VPP-d, saad sa kokku 3750 FPP, mis Silverstari boonustena oleks väärt ~$42. Goldstarina sama palju VPP-sid tehes saad sa 5000 FPP, mis Goldstari boonustena on väärt $60. Nüüd mõtle, kas see $18 kuus on seda väärt, et NL5s Goldstari punnitada, või on äkki mõistlikum volüümi asemel mängule keskenduda ja kiiremini üles liikuda.:)

Comment

• marxx762
                      Räme Fish
                      • Mar 2013
                      • 13

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                      Kui teed Silverstarina vajalikud 2500 VPP-d, saad sa kokku 3750 FPP, mis Silverstari boonustena oleks väärt ~$42. Goldstarina sama palju VPP-sid tehes saad sa 5000 FPP, mis Goldstari boonustena on väärt $60. Nüüd mõtle, kas see $18 kuus on seda väärt, et NL5s Goldstari punnitada, või on äkki mõistlikum volüümi asemel mängule keskenduda ja kiiremini üles liikuda.:)
                      Ei loomulikult pole väärt, aga samas pole mul pointi hakata ronima hetkel NL10, kui BR ei võimalda seda, Ei näe nagu hetkel sellel asjal jumet kui ma lähen NL10-sse ja istun seal kuskil 50-70BB-ga sees ja esimene laks mis vastu mune tuleb, moodustab üsnagi märkimisväärse protsentuaalse osa BR-ist. Ühesõnaga, ma ei tahtnudki ei vaidle su jutule vastu, vaid lihtsald sundeerisin maad. Aga ei, loomulikult tahaks ma nl10-t mängida. Aga kui ruumi vähe, siis ei ole just kõige mugavam mängida.
                      Last edited by marxx762; 14.05.13, 12:26.

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

nu vaata palju sa saad vpp-sid ntx 1000 käe peale.
                        see oleneb stiilist ja kas Fr või 6max. Aga noh eriti ei usu et igapäev sa 15k oled võimeline laskma.

Comment

• Cypher0
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 1512

Algselt postitas marxx762 Vaata postitust
                          Ei loomulikult pole väärt, aga samas pole mul pointi hakata ronima hetkel NL10, kui BR ei võimalda seda, Ei näe nagu hetkel sellel asjal jumet kui ma lähen NL10-sse ja istun seal kuskil 50-70BB-ga sees ja esimene laks mis vastu mune tuleb, moodustab üsnagi märkimisväärse protsentuaalse osa BR-ist. Ühesõnaga, ma ei tahtnudki ei vaidle su jutule vastu, vaid lihtsald sundeerisin maad. Aga ei, loomulikult tahaks ma nl10-t mängida. Aga kui ruumi vähe, siis ei ole just kõige mugavam mängida.
                          Tahtsin seda öelda, et Goldstari eesmärgiks seadmisel pole mingit mõtet, kuna kui mängid vähem laudu ja teed selle võrra paremat mängu, kasvab roll kordades kiiremini.

Comment

• marxx762
                            Räme Fish
                            • Mar 2013
                            • 13

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                            nu vaata palju sa saad vpp-sid ntx 1000 käe peale.
                            see oleneb stiilist ja kas Fr või 6max. Aga noh eriti ei usu et igapäev sa 15k oled võimeline laskma.
                            FR. Sa lugesid valesti, ma ütlesin et viimase viie päevaga ca, 15K.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

sry. pmst, mis cypher0 ütles. soovitan kuulda võtta.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Ma see kuu maksnud 380$ rake ja almost goldstar koidab..Aga samas on volüümi ka ikka antud 15$ hyperites...Raske on see VIP levelil tõusmine :( Platnium on suht võimatu vist 15$ hyperites ära teha. About 4300 mängu..sicksicksick

Comment

Working...