*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • oohoh
    Grinder
    • Oct 2009
    • 547

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

tõuse mujal pls

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

võta kokku ennast.

ma tahaks näha, kui sa üritad 3ndat päeva 3k välja kanda ning tulemuseks on 1500$, siis kas lähed tilti või ei.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        võta kokku ennast.

ma tahaks näha, kui sa üritad 3ndat päeva 3k välja kanda ning tulemuseks on 1500$, siis kas lähed tilti või ei.
        emmimees gtfo ja ohoh, u 2

Comment

• emmimees
          Klubi Liige
          • Aug 2010
          • 2719

Alkohol teeb tildiga imesid, tule linna jooma parem..

Comment

• oohoh
            Grinder
            • Oct 2009
            • 547

Mida sa kukk seletad, võitsid oma 100killi ära, palju õnne tubli tulemus, aga tule oma mezaga pilvedest maapeale tagasi
            Näen ka editit, ma pidin kyc ära täitma ja ootan oma 2k 4.päeva, aga sellisel viisil üritada midagi kiirendada, mai tia

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

Kõik Starsi suppordi töötajad on antud foorumis oma vabast ajast ning see ei kuulu nende töökohustuste juurde. Seega palun suhtume nendesse viisakalt.

Ei ole vaja ennast siin välja elada. Viisakalt saab ka asju ajada.

ja support@pokerstars.ee aitab
              Last edited by masterpuppet; 17.09.11, 20:33.

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

ei taha, teen väikse breaki, vaatan wcoopi FTsid ja genen hommikuni

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

Algselt postitas oohoh Vaata postitust
                  Mida sa kukk seletad, võitsid oma 100killi ära, palju õnne tubli tulemus, aga tule oma mezaga pilvedest maapeale tagasi
                  Näen ka editit, ma pidin kyc ära täitma ja ootan oma 2k 4.päeva, aga sellisel viisil üritada midagi kiirendada, mai tia
                  lol, endal kukk displays.

ma pole praegu maapeal, et stars peale igat cashouti soovib IDsid ja bille? wtf sa sonid mees? mida see 110k ja mesa siia puutuvad?
                  Ma ei räägi, et ma olen nüüd mingi jumal, et peaksin kõik cashoudid insta läbi saama. Väga tore et nad dokumente soovivad, aga kui ma pean iga päev neile samu dokumente saatma, siis asi on veic retarded.

Mul hea meel, et ootad oma cashouti, tubli.
                  No offence oohoh.

Lihtsalt kui olen olen pidevalt saanud Starsilt cashoute minutitega, siis praegune mindfuck lööb rivist välja.

Masterpuppet: pigem kasutan välismaa supporti, ehk nad tegutsevad vb kiiremini

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

Ja kui "välismaa" supporti kasutad, siis miks siia foorumisse räuskama tuled?

Meil ei ole vaja seda teada, et pidevalt cashoute teed.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Seljuhul on mul küsimus PP PS-teenindajatele: Mis on max summa mida saab cashoutida, kuid mis jõuab ca 30sek MBsse. Tean et 100$ kindlasti

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                        Ja kui "välismaa" supporti kasutad, siis miks siia foorumisse räuskama tuled?

Meil ei ole vaja seda teada, et pidevalt cashoute teed.
                        On Sat, Sep 17, 2011 at 10:15 PM, PokerStars Cashier <cashier@pokerstars.ee> wrote:

Cashout request time: 2011/09/17 22:11 EET

Cashout amount: USD xxx
                        Last edited by hotcocacola; 17.09.11, 20:45.

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Ei saa aru Coca, mis üldse nii väikseid summasi cashoutida tahad?

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

lol, endal kukk displays.

ma pole praegu maapeal, et stars peale igat cashouti soovib IDsid ja bille? wtf sa sonid mees? mida see 110k ja mesa siia puutuvad?
                            Ma ei räägi, et ma olen nüüd mingi jumal, et peaksin kõik cashoudid insta läbi saama. Väga tore et nad dokumente soovivad, aga kui ma pean iga päev neile samu dokumente saatma, siis asi on veic retarded.

Mul hea meel, et ootad oma cashouti, tubli.
                            No offence oohoh.

Lihtsalt kui olen olen pidevalt saanud Starsilt cashoute minutitega, siis praegune mindfuck lööb rivist välja.

Masterpuppet: pigem kasutan välismaa supporti, ehk nad tegutsevad vb kiiremini

Kõik on ju sinu enda huvides. Nimelt kindlasti teavad nad sind ja on sinu juurde ka mingi erilise märke pannud, ikkagi EPT 3 koht natuke rohkem, kui kuu aega tagasi. . Nüüd järsku tahad sa aga mitmeid cashoute teha ja küllap nad lihtsalt arvavad, et sa oled röövitud. Seega pidurdavad nad igaks juhuks sinu cashoute, et vargad sind kiirelt tühjaks ei tõmbaks ja siis veel krt teab mida.

Ma lihtsalt ei tahaks uskuda, et seal mingid *** töötavad.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                              Kõik on ju sinu enda huvides. Nimelt kindlasti teavad nad sind ja on sinu juurde ka mingi erilise märke pannud, ikkagi EPT 3 koht natuke rohkem, kui kuu aega tagasi. . Nüüd järsku tahad sa aga mitmeid cashoute teha ja küllap nad lihtsalt arvavad, et sa oled röövitud. Seega pidurdavad nad igaks juhuks sinu cashoute, et vargad sind kiirelt tühjaks ei tõmbaks ja siis veel krt teab mida.

Ma lihtsalt ei tahaks uskuda, et seal mingid *** töötavad.
                              Ma saan aru. Coolerdasin end maha. Tean, et üldine teenindus on PSis super. Lihtsalt mul kiiremas korras suurt klotsi MBsse vaja ja kuna olen arvestanud sellega, et PSist olen saanud rahasid liigutada nanokiirusel Cashier-->MB ning nüüd ma seda teha ei saa, siis antud olukord on väga frustreeriv :)

vabandused minu poolt, kui moded soovivad, võivad ülemise p*sa ära deletida.

edit: hoss, mul lihtsalt MBsse summat vaja, mitte panka

Comment

• taipupole
                                Lõpuboss
                                • Oct 2008
                                • 2181

Kui sa nanokiirusel midagi tahad, siis suhtle .comiga ja normaalses toonis (nt kirjuta kenasti, et sa oled kõik need juba saatnud ja vaadaku enda arhiivist). Eestlased vist õhtuti-ööseti magavad, mis on ka normaalne.

Comment

Working...