*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Priidix
    240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
    • Jun 2009
    • 2839

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

wuhuu, tableninja tegi parandused ära ja nüüd peaks see asi korras olema.

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
      wuhuu, tableninja tegi parandused ära ja nüüd peaks see asi korras olema.
      uuendasin ninjat, probleem endine siiski krt

Comment

• 5lehte
        Jube Noob
        • Apr 2009
        • 126

Mul pole enam uue ninjaga seda jama teinud.

KAHJUKS IKKA HAKKAB LOOPIMA UUSI LAUDU.
        Last edited by 5lehte; 11.05.11, 23:12.

Comment

• Priidix
          • Jun 2009
          • 2839

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
          uuendasin ninjat, probleem endine siiski krt
          samad sõnad:( kurb..

Comment

• Karikakar
            Vana Tegija
            • Jul 2009
            • 1235

Nagu ma aru olen saanud, siis uuenevad punktid pmst siis kui lauad kinni paned. Kui ma saan poole sessi pealt vajalikud punktid täis (vähe punkte vaja vms.), et uus staatus saada, siis kas ma pean automaatselt lauad kinni panema, et see staatus uueneks ka visuaalselt minu enda jaoks või arvutab pokerstars niipea kui uus staatus käes punkte juba uues süsteemis ja võin lauad suvalisel ajal kinni panna?

Comment

• tonis
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 334

Vpp'si arvutab ikka jooksvalt. Uuendab mingi iga väikse aja tagant ja lobbyst on näha palju sul vppsi on.

Comment

• Cash87
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1402

Mul tekkis selline küsimus, et kui ma näiteks vaatan flopi ära ning foldin ja lahkun kohe lauast, ilma et käsi oleks lõppenud, kas ma saan selle käest VPP-sid?

Comment

• Priidix
                  • Jun 2009
                  • 2839

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
                  Nagu ma aru olen saanud, siis uuenevad punktid pmst siis kui lauad kinni paned. Kui ma saan poole sessi pealt vajalikud punktid täis (vähe punkte vaja vms.), et uus staatus saada, siis kas ma pean automaatselt lauad kinni panema, et see staatus uueneks ka visuaalselt minu enda jaoks või arvutab pokerstars niipea kui uus staatus käes punkte juba uues süsteemis ja võin lauad suvalisel ajal kinni panna?
                  Mul tekkis eile sama küsimus, panin ikkagist kõik lauad kinni ja siis uuesti lahti:d

Comment

• 5lehte
                    Jube Noob
                    • Apr 2009
                    • 126

Peaks nii olema et pead lõpuni olema lauas, muidu punkte ei saa. Ja kui sessi lõpetad tasuks viimane käsi alati lõpuni oodata, enne kui laua sulged.

Comment

• Romka
                      Pokkerihai
                      • Mar 2009
                      • 1544

Due to the large amount you recently cashed out, we are required to ask that you provide some documentation to verify your identity and location. We ask that you please provide the following:

1. a copy of a valid, government issued, photo ID

2. a copy of a recent utility bill clearly showing your full name, current address and statement date (no older than 3 months). In lieu of a utility bill, we will accept a phone bill, bank statement, payslip or insurance bill which includes your full name, current address and statement date. Please note, we will not be able to accept personal letters or online statements.
                      Saan ma aru,e t ma pean mõlemad saatma või piisab lihtsalt ID kaardi koopiast? Kui ei siis mida ma teen kui mul pole mingit arvet vms mida saata? Mis selle nr 2 alla veel käivad. Polegi nagu mingit paberit kus minu nimi/aadress jms peal :/.

Comment

• Tarvi
                        PokerStarsi Esindaja
                        • Sep 2009
                        • 347

Mõlemad peab saatma.
                        Kui pole paberit, kus nimi ja aadress peal, siis vast pangakonto väljavõte ikka on. See sobib ka, tehingud ja kontoseisud võid ära katta. Peaasi, et kuupäev, nimi ja aadress peal on.

Comment

• udikaz
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 1946

küsi oma pangast aadressi tõend. lase vajalikud andmed peale kirjutada ja saada see starsi. imo kõige lihtsam lahendus.

Comment

• Madis Very
                            Bännitud
                            • Aug 2009
                            • 2951

zzzzz Mitu korda ma pean ütlema, et ma pole 21 ja ma ei saa pokerstarsis mängida ????
                            Ja jälle tuli täna nagu ka eile Scoopi meil : "Dear Madis Very,

SCOOP-16: NL Hold'em [4x-Sh, 10-Max] will begin on May 14 at 11:00 ET - and we want you to play!" jne

WTF ??

Suht obv, et näha vanus teil kuskil softis ja ma ka eelnevalt öelnud teile selle spami kohta !!
                            Miks jälle ??

*Ja siis paljud tuttavad, kes seal mängivad ei saagi seda meili. Target = eesti mõttes pokkeri alaealised ? hea mõte

Underage gambling provokers :)

Comment

• PokerStars Regina
                              PokerStarsi Esindaja
                              • Jan 2011
                              • 254

Algselt postitas leits Vaata postitust
                              kuradi moodi seda find seat optsionsi kinni saab panna, l2ks n2pp piohta ja j22bki laudu peksma ette .. mis debiilne systeem see on?
                              Ok väike update. Soovitan proovida - Taotlused -> Taasta pop-up teavitamine (“Requests”> “Restore pop-up notifications”.) Peakiste saama kõik Pop-up sõnumid kaasaarvatud “Find a seat” and “Checking is free”.

Lisaks, kui see ei lahenda seda - probleeme võib tekitada ka TableNinja - soovitame selle hetkel väljalülitada, kuna selle programmi arendaja pole veel vastavaid muudatusi teinud, ning see vastuolus meie uue funktsiooniga.

Kahjuks, ei paku me teenindust PokerStarsi väliste programmide kohta, seega peaksite nendega isiklukult ühendust võtma, et nad seda uuriksid.

Comment

• PokerStars Regina
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Jan 2011
                                • 254

Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
                                zzzzz Mitu korda ma pean ütlema, et ma pole 21 ja ma ei saa pokerstarsis mängida ????
                                Ja jälle tuli täna nagu ka eile Scoopi meil : "Dear Madis Very,

SCOOP-16: NL Hold'em [4x-Sh, 10-Max] will begin on May 14 at 11:00 ET - and we want you to play!" jne

WTF ??

Suht obv, et näha vanus teil kuskil softis ja ma ka eelnevalt öelnud teile selle spami kohta !!
                                Miks jälle ??

*Ja siis paljud tuttavad, kes seal mängivad ei saagi seda meili. Target = eesti mõttes pokkeri alaealised ? hea mõte

Underage gambling provokers :)
                                Väga vabandan, tundub, et oled ikka veel COM süsteemis kirjas (kus vanuse limiidid hakkavad 18.eluaasaastast) . Palun saada meile kiri et võtaksime su listist maha või vasta sellele kirjale Remove, see peaks ka asja lahendama :)

Comment

Working...