*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PokerStars Regina
    PokerStarsi Esindaja
    • Jan 2011
    • 254

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
    Alati on boonuste ajal selline reegel olnud, ma preagu ei mängi Starsis aga arvan, et cashout reegel on ikka ehk Starsi tydrukud annavad kohe täpsema vastuse.
    Täiesti õige, kui Teete väljamakse enne kvalifitseeruvat deposiiti - kaotate oma Reload boonuse.

Comment

• PokerStars Regina
      PokerStarsi Esindaja
      • Jan 2011
      • 254

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
      Ja kui palju ma eurodes kandma pean, et seda boonust saada? 429?
      Selleks, et olla kindel et panid õige summa soovitan külastada http://uk.reuters.com/business/currencies/, seal saad välja arvutada palju Eurosi vaja selleks, et saada boonus täies ulatuses.

Hetkeseisuga konventeerimise summa on €431.5

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Kaua see pakkumine kestab? Taipohh kui reedel seda enam ei saa.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
          20 märts lõppeb.

Comment

• raaids
            Grinder
            • Mar 2009
            • 606

12.märtsil on eesti Supernovadele mõeldud freerolli satikas Pokerstars.ee Eesti Pokkerikarikale. Paljud siit foorumist seda mägnimas on?

Comment

• superkuul
              Jube Noob
              • Dec 2008
              • 113

et panen buy chips valin moneybookers deposit ja siis panen valitud summa ja all peaks olema boonuse kood?? mul ei ole vähemalt kui asi peaks nii olema

Comment

• PokerStars Regina
                PokerStarsi Esindaja
                • Jan 2011
                • 254

Algselt postitas superkuul Vaata postitust
                et panen buy chips valin moneybookers deposit ja siis panen valitud summa ja all peaks olema boonuse kood?? mul ei ole vähemalt kui asi peaks nii olema
                Viimaste andmete kohaselt oleme Boonus koodi lahtri puudumise vea parandanud.

Juhul kui sul seda ikka ei ole, palun proovi sisse ja välja logida ja kontrolli uuesti kas on olemas.

Kui ei ole, tee soovikorral deposiit ning nii pea kui raha kontol saada meile kiri koos screenshotiga ( see oleks meile väga suureks abiks) kus näitab et koodi pole, ning lisame selle sulle manuaalselt.

Et teha ekraanist pilt: võite vaadata alljärgnevalt veebilehelt illustreeritud juhendit:

How to take a screenshot on your smartphone, tablet, notebook or desktop computer

Comment

• PokerStars Regina
                  PokerStarsi Esindaja
                  • Jan 2011
                  • 254

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                  Deposiiti saate teha 7 - 20 Märts

Täpsemat informatsiooni Home Games Reload boonuse kohta leiate järgnevalt veebilehelt:

Soovitan külastada, peaks vastama kõikidele küsimustele, juhul kui veel midagi ebaselge küsige foorumis või saatke meile kiri support@pokerstars.ee

Comment

• peete82
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1310

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                    mul remember table positioning peal, koguaeg olnud peal, aga ikka randomiga viskab mingi iga kaheksanda laua nt maksiumsuurusega ette. s2tin ilusti 2ra ja j2rgmine kord j2lle. krdi massmultides ajab jube n2rvi see, mis tegema peaks?
                    Algselt postitas PokerStars Regina Vaata postitust
                    Saada meile support@pokerstars.ee oma Note failid koos selgitusega mis täpselt toimub. Kirjelduse kuidas note file leida saad minu vastuses lebovennale. Nii saame aidata ja leida isiklik lahendus su probleemile :)
                    Pole probleemile lahendust saanud.
                    Saatsin logid jne.
                    Eile veel saatsin uue meili supporti.
                    2 korda olen lobbys saanud teate, kus palutakse kontrollida e-maili õigsust, ja ega mu meilboks täis ei ole.
                    Olen vastanud nuppu vajutades "on küll õige jah", kõik muu suhtlus toimub sama meili pealt, ka sinuga, Regina, näiteks selle boonuse asjus eile.
                    Meilboksis on vaba 5 MB.
                    Keegi võiks inimkeeli vastata, mis toimub, mitte saata lobby-sse mingeid aknaid mulle.

Comment

• Kodu
                      Klubi Liige
                      • Dec 2008
                      • 311

Ei ole peale litsentsi saamist PSi depot teinud. Varem kasutasin monybookersit. Nüüd kui raha välja tahan võta tahab, et saadaksin ID-kaarti koopia jne. Samas on võimalus kanda arvele raha teiste pankade kaudu. Et kui ma nüüd kannan läbi swedi selle boonuse tarvis raha , kas siis selle kande põjal saan raha ilma ID-koopia saatmiset välja võtta. Pole raske seda koopiat teha aga mul lihtsalt pole ID-kaarti.
                      Last edited by Kodu; 09.03.11, 13:26.

Comment

• Cypher0
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 1512

Algselt postitas Kodu Vaata postitust
                        Ei ole peale litsentsi saamist PSi depot teinud. Varem kasutasin monybookersit. Nüüd kui raha välja tahan võta tahab, et saadaksin ID-kaarti koopia jne. Samas on võimalus kanda arvele raha teiste pankade kaudu. Et kui ma nüüd kannan läbi swedi selle boonuse tarvis raha , kas siis selle kande põjal saan raha ilma ID-koopia saatmiset välja võtta. Pole raske seda koopiat teha aga mul lihtsalt pole ID-kaarti.
                        Kui mäletan õigesti, oli nii et peale kanna, palju tahad, aga kui välja võtma hakkad, pead ikkagi selle koopia ära tegema (või ID-kaardi lugejaga asja korda ajama). Kui pole ID-kaarti, äkki sobib mõnest muust isikut tõendavast dokumendist koopia ka, kindel ei ole.

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Algselt postitas PokerStars Stefan
                          Hello 2+2,

There will be a new client update over the next few days, which mostly concerns various performance optimizations. Below is list of the major changes directly visible to players:

Changes in Update Rules to the Lobby Lists of Games

The biggest change in this update is that we have improved the update logic for the list of games in the lobby to provide for a much smoother experience. “Jumps” in the list of games has been a common complaint by many players, experienced and new players alike.

The new update logic eliminates to a large degree the feeling of “jumps”. As a result finding the games that you want should be easier even in the incredibly busy and constantly updating PokerStars lobby.

Please do let us know how you find the new lobby experience!

Daily Option to the VIP Club Customization Bar

Based on popular demand, we have now added a daily VPPs goal option to the customization of the VIP Club Progress Bar. To choose this option go to “Options” > “Customize VIP Club Progress Bar” and choose “Daily” from the drop-down for “VIP Player Point (VPP) Goal”.

Note that the VPP update frequency is optimized for server performance reasons. You therefore might notice that the bar may not always update immediately while you are playing, but you are still getting every single VPP that you have earned. There are several events which periodically trigger VPPs to be updated to the account (and the VPP Progress Bar), the easiest of which is to open the Cashier.

Home Games

Home Games is now out of the Beta stage – thanks a lot for all the feedback and the ideas for future improvements. Please do keep them coming through the usual channels! This update has many small Home Games fixes and adjustments.

Other Fixes and Changes
                          • We have made the check boxes on tables in the lower left corner (above the chat window) more consistent in their location. As a result, some of the boxes now might have a different position.
                          • Windows 7 now pins the PokerStarsUpdate.exe by default.
                          • Various bug fixes – including fixing some disconnection issues, and not seeing hole cards should be resolved or severely minimized.

Note: As usual, the above changes would only take effect once your gaming client has been updated, which could happen at different times for different players. Please ensure you are running PokerStarsUpdate.exe to get the update.
                          .

Comment

• Ballahollic
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2011
                            • 388

Kas kellegi teise SEB kontolt saab starsi raha kanda?

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Hei, see Delfi snowfesti turna oli jms.. finaalturnal vist pidid esimesed 9 saama Sunday milli pileti? kas ja millal on need piletid tulemas, mis variandid mul veel on selle piletiga teha peale turna mängimise? saan ma rahaks vahetada vms?

Comment

• Madis_89
                                Grinder
                                • Feb 2009
                                • 841

Nii, client näitab asukohta kuhu käed salvestatakse, aga handhistory kausta tolles kohas ei ole ja seetõttu hem ei funka? Ideid? Installin uuesti?

Comment

Working...