*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***
Collapse
X
-
Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
Tundub, et tehnilist jama ei ole. Kuidas jamad probleemid väljenduvad?Algselt postitas seep Vaata postitustHmm, kas ainult minul on selline probleem, või on ka kellegil teisel, et find players ei taha töötada korralikult?
Comment
-
seep kõik saavad panna hide from search ja siis sa ei leiagi kedagi. Ehk võib see su mureks olla miks vahest ei tööta korralikult?Algselt postitas seep Vaata postitustHmm, kas ainult minul on selline probleem, või on ka kellegil teisel, et find players ei taha töötada korralikult?
Comment
-
Suured tänud! Hoopis teine tera!Algselt postitas lenC Vaata postitustoptions-advanced multi-table options-single click table activation
ticki see ära
Comment
-
7 VPPd / $Algselt postitas mislinn Vaata postitustKas need vip reward bonused vabastatakse ühe laksuga v?
Comment
-
Ai, sorry. Korraga jah.Algselt postitas mislinn Vaata postitustVäljendasin ennast halvasti, ostin selle 650$ 50k fpp eest ja mõtlesin, et kas see vabaneb ühe korraga, ehk siis kui mul kõik 4450 vpp-d tehtud on?
Comment
-
Ma usun, et sunday mil 5400FPP satelliitidega saad parema reidiga 50k fppsi rahaks teha. Hyper turbo, 6-max, 2tk saavad pileti, kolmas punktid tagasi. Olen vist üle poolte nendest võitnud, mänginud 10-15tk. Samas õnne faktor on suur. Tasub uurida igatahesAlgselt postitas mislinn Vaata postitustVäljendasin ennast halvasti, ostin selle 650$ 50k fpp eest ja mõtlesin, et kas see vabaneb ühe korraga, ehk siis kui mul kõik 4450 vpp-d tehtud on?
Comment
-
Kardan, et närvid ei peaks vastu seal.Algselt postitas Karelkorm Vaata postitustMa usun, et sunday mil 5400FPP satelliitidega saad parema reidiga 50k fppsi rahaks teha. Hyper turbo, 6-max, 2tk saavad pileti, kolmas punktid tagasi. Olen vist üle poolte nendest võitnud, mänginud 10-15tk. Samas õnne faktor on suur. Tasub uurida igatahes
Comment
Comment