*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

Algselt postitas Lutzky
    Kui see saladus ei ole, siis mida peaks tellima, et DHL tuleks.
    Token tuleb DHL'ga nt.

Comment

• ropka11
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1008

Kaua Starsist tellitud riided Eestisse reaalselt tulevad.Tahaks juba saada.

Comment

• Bikewarrior
        Bännitud
        • Apr 2009
        • 283

Algselt postitas ropka11
        Kaua Starsist tellitud riided Eestisse reaalselt tulevad.Tahaks juba saada.
        1 kuu tavaliselt

Comment

• StripPoker
          Grinder
          • Sep 2009
          • 609

VÄike tehniline küsimus ka, et on kellegil kogemusi PokerStarsi kasutamisega mobiilse internetiga - et kuipalju andmemahtu see võtab? Muidu plaan võtta kasutusse lapakas mailide lugemiseks mingi piiratud andmemahuga netipaketiga. Aga kui kasutada sellele ka PS siis mis andmemahud sellega üldse löiiguvad (per 1h/laud või per x arv käsi... vms) On kellegil umbkaudset aimu nendest andmemahtudest?

Comment

• Tregeq
            Jube Noob
            • Jun 2009
            • 157

Algselt postitas StripPoker
            VÄike tehniline küsimus ka, et on kellegil kogemusi PokerStarsi kasutamisega mobiilse internetiga - et kuipalju andmemahtu see võtab? Muidu plaan võtta kasutusse lapakas mailide lugemiseks mingi piiratud andmemahuga netipaketiga. Aga kui kasutada sellele ka PS siis mis andmemahud sellega üldse löiiguvad (per 1h/laud või per x arv käsi... vms) On kellegil umbkaudset aimu nendest andmemahtudest?
            Ei võta väga palju. Ma mängin suht tihti just mobiise netiga, sest kodus wifi aeg ajalt katkeb :/ . Täpset mahtu ma ei oska hetkel öelda aga paar tundi pokkerit u 10-14 laugaga koos pausiga ja veidi netti sirvitsedes tuli maksimaalselt u 80 mb. Youtube ja muu säärase võib mobiili netiga ära unustada.

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

Pakun et maksimaalselt 5 mega võtab üks sess umbes 4h. See 80 mega on küll ulme number ma usun.Maal mul edge kiirusega moblanett ja saab ka pelatud ilusti.

Comment

• Tarvi
                PokerStarsi Esindaja
                • Sep 2009
                • 347

Hmmm, andmeside maht sõltub muidugi mängimisharjumusest - kui palju aknaid korraga lahti on jne... Kui PokerStarsi peaaken on minimiseeritud, võtab üks mäng umbes 10k downloadi ja 5k uploadi (minutis). See muidugi sõltub ka mängu kiirusest.

Iga kord, kui peaekraani (lobby) külastate (ka siis, kui kliendi avate), võtab selle laadimine umbes 300KB downloadi ja 25 KB uploadi.

Eks praktika näitab täpsemalt... seda saab ju katsetada ka tavalise ühendusega, mõnda aega midagi muud ei tee, kui PokerStars, ja siis saab sessioni andmemahtu ju vaadata...

.......

Kellel eilne connectivity probleem turniiride mängimist mõjutas, siis saatke refund request 'support@pokerstars.com' .. öelge kindlasti turniiri ID number ka, saab kiiremini.. selle saate 'Requests' >> 'Tournament History...' .. vabandame :-\

Comment

• taasver
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 584

We have reviewed your playing history for the tournaments and found that
                  you were affected by our recent server issues. As we consider you a valued
                  player at PokerStars I have issued a credit of $32.5 to your account for 5
                  tournaments.
                  Ty PokerStars. :)

Comment

• $$$
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1072

üks kiire küsimus cashoutimise kohta. Et ma olen alati kandnud starsist otse Swedi kontole, aega läheb täpselt 3 päeva.

Mõtlesin, et kas SEB kontole kandes läheks ka 3 päeva? või saab sinna raha ruttem?

Comment

• oohoh
                      Grinder
                      • Oct 2009
                      • 547

Tere,
                      probleem selline, et osad lauad(ring game) lihtsalt ei avane, tekivad küll menüüribale alla, kuid lauda ennast ei õnnestu migni valemiga ette saada. Samasugune jura on osade laudadega ka "find a playeri all", kus mõni laud ei avane. Olen teinud ka reinstallid ning omal mõistus rohkemaks võimeline ei ole :(

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Ma pakun, et sa proovisid sellisel ajal kui oli miski serveri restart vms ühenduse viga ntx.

Comment

• talendijaht
                          FPP Pro
                          • Jul 2009
                          • 220

Küsimus battle of the planetsi kohta starsis. Kas done mängides saab ka edetabelipunkte ja kui lõpetad 5 esimese seas, kas siis saad 1.koha punktid?

Comment

• Svenza
                            Svetlana aka Buldooser
                            • Oct 2008
                            • 3591

Algselt postitas talendijaht
                            Küsimus battle of the planetsi kohta starsis. Kas done mängides saab ka edetabelipunkte ja kui lõpetad 5 esimese seas, kas siis saad 1.koha punktid?
                            Nope, nende eest ei saa.

Comment

• Lutzky
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1829

Algselt postitas $$$
                              üks kiire küsimus cashoutimise kohta. Et ma olen alati kandnud starsist otse Swedi kontole, aega läheb täpselt 3 päeva.

Mõtlesin, et kas SEB kontole kandes läheks ka 3 päeva? või saab sinna raha ruttem?
                              esm õhtal kell 17.00 tegin ja nelj omikul kell 9.06 oli kohal

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas $$$

Sama kiire

Comment

Working...