Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Algselt postitas Oliverk
    No hetkel mul uus konto olemas. Aga nad käskisid esmapsäeval saata meili et laseksin vanad pangakaardid ja kontod ja muud möllud ära kustutada vanalt kontolt enne kui uude need lisan. Hetkel 0 vastust nendepoolt. Peab jalaga aanusesse kütma esmaspäeval. Saaks selle korda siis ainult konto ja krediit verifitseerida ja korras.
    See kirjavahetus on alati olnud meeletult aeglane.

Comment

• rohelinekonn
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 3808

6 märts panin kinni kontoi ja tegin uue. Kust saatsiun neile kirja oma soovidega. 8 märts sain vastuse.

Dear Mr,

Thank you for writing to us about your issue.

We would like to inform you that it is not our policy to delete account information from our system. We would like to assure you that your private data will be safe, as guaranteed by our Privacy Policy. It is available in the bottom part of the Moneybookers web page.

We could as an exception, however, remove the bank account from your closed account so that you could use it in your new one. We have notified an authorised employee who will do that over the next two business days. In the meantime we reserve the right to contact you should we require additional information from you.

Once your bank account is removed from your old account, you will be able to add it and use it with your new account. Please be aware that the resolutions of your case is not a general practice so please avoid such requests in the future.

We hope to have been of assistance. Please feel free to contact us again from the Messaging Centre (Email Support section) and we will provide you with all the assistance that you may need.

Sama päeva õhtul

Dear Mr,

We would like to inform you that your bank account is now removed from your closed account (xxx@xxx). You can now try to add it to your active account - the one registered with the email address xxx@xxx.

Unfortunately you will not be able to use the credit card from your closed account within the Moneybookers system. Please do not try to add this credit card or your account will be automatically locked.

If you should have any questions, please feel free to contact us again from the Email Support section (Messaging Centre).

Et siis alla nädala ja sain oma asjad korda. Üllatavalt kiiresti. Nüüd siis on veel vaja teha pokkeri tubadele selgeks et see minu konto on.

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Ühesõnaga, saab ikka uue valuutaga accounte teha ;D

Comment

• Oliverk
          Moderaator
          • Nov 2008
          • 3016

Mul lubasid suure suuga krediitkaardi ka kustudada. Enne ei jäta kui seda ka teevad :D Mul pole teist kuskilt võtta kahjuks.

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Rattad hakkasid pöörlema. Pangakonto võin juba lisada. Krediidiga pidi aega minema veel. Loodame parimat.

Comment

• leho57
              Grinder
              • Nov 2008
              • 664

mul täiesti teisest vallast küsimus moneybookersi kohta. Kui ma lisan sinna oma arvenumbri ja tahan moneybookersi arvele rahhi kanda, siis annab ta mulle mingi arvenumbri ja viitenumbri kuhu ülekanne teha. Kui näiteks hansapangast proovin seda teha siis ütleb, et viitenumber ei vasta standardile... mis kamm sellega on, on kellelgi kogemusi?

Comment

• kollane
                Pokkerihai
                • Nov 2008
                • 2031

Algselt postitas leho57
                mul täiesti teisest vallast küsimus moneybookersi kohta. Kui ma lisan sinna oma arvenumbri ja tahan moneybookersi arvele rahhi kanda, siis annab ta mulle mingi arvenumbri ja viitenumbri kuhu ülekanne teha. Kui näiteks hansapangast proovin seda teha siis ütleb, et viitenumber ei vasta standardile... mis kamm sellega on, on kellelgi kogemusi?

see number ei lähe viitenumbri lahtrisse vaid selgitusse

Comment

• BuildUp
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2547

Pidin juba hakkama vihast kirja kirjutama MBsse(mingi üle 2-3nädala olen jamanud selle MBga), aga enne otsustasin igaksjuhuks uneti tsekkida ning wow, raha oli vahepeal üle tulnud. Tavaliselt on ta ka meili peale kirja saatnud, et cash on üle ja panin, et ta sms ka saadaks, aga ei ole teinud seda. I don`t no.

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

Nii, tehin moneybookersist suurema väljamakse ning nüüd hakkasid mind uue asjaga tüütama.

you should send us a scanned copy of your paper bank statement or screen-shot of your online banking, that shows:

-account number of your bank account
                    -your names as an account holder
                    -IBAN
                    -SWIFT code
                    Keegi oskab öelda, kust ma saaks sellisele lehele Hansanetis, kust saaks antud andmed?
                    ---
                    Ise küsin ja ise vastan. Saab siis Hansaneti konto seadete alt.

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Välismakse on mõeldud ülekande tegemiseks välisvaluutas või eurodes välispankadesse väljaspool Euroopa majanduspiirkonda. Siit lehelt saad teha välismakse.

SWIFT/BIC: HABAEE2X

Comment

• masterpuppet
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2094

Kallis moderaator, viitan juba oma posti lõpule. :D

Ise küsin ja ise vastan. Saab siis Hansaneti konto seadete alt.
                        Igatahes, tahtsid siis sellsit lehte, kus kõik korraga peal on ning ainsa võimalusena leidsingi seadete alt, kus sai kontodele hüüdnimesi vms panna. :D

Comment

• -andres-
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4546

Ei loe, sest ma ei näinud su posti muudatust, sest olin samal ajal juba Swifti kirjutanud ja otsisin sulle IBANi kalkulaatori lehe aadressi :D.

Comment

• antnx
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3102

Täitsa pael. Raha toweris kinni ja ei saa MB kanda. Tower ütleb, et neil kõik ok. MB ütleb, et neil kõik ok.

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Algselt postitas antnx
                              Täitsa pael. Raha toweris kinni ja ei saa MB kanda. Tower ütleb, et neil kõik ok. MB ütleb, et neil kõik ok.
                              Kaua sul see probleem juba olnud on :O. Mäletan kindlasti, et oled vähemalt mõned nädalad tagasi ka sellest rääkinud. Jama lugu igatahes :/.

Comment

• antnx
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3102

No see jama on kestnud rohkem kui kuu aega.

Comment

Working...