Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • request
    Räme Fish
    • Dec 2008
    • 3

Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Kandsin üsna mitmendat korda Moneybookersist raha Hansapanka. Eelmistel katsetel on kõik korras olnud, viimasel korral aga detsembri alguses jõudis minu Hansa kontole sama summa EEKides mille ma Moneybookersist USDides välja kandsin (Näide: kandsin välja 100USD, minu Hansa kontole jõudis 100EEK). Kadu seega siis ca 12x arvestades praegust dollarikurssi. Moneybookers väidab et neil kõik OK ja Hansa samamoodi.

Kas on kellelgi olnud sarnaseid probleeme ning kuidas lahendasite?
  • arvamusliider
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 183

Re: Withdrawal from moneybookers: EEK-USD

Palu pangast automaatne konventeerimine maha võtta.
    Aa 100usd=100eek ei ole normaalne. :o

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Üx null jäi kuskile interneti juhtmetesse kinni. Peax ruttu ise välja kandma, äkki minu raha pressib läbi juhtme ja see null tuleb juurde minu rahale :D

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Selle MB-ga ongi ainult häda ja viletsust. Minul endal on nende vastu isiklik viha, kuna ilmasuguste teavitusteta blokiti mu konto, võeti ära raha, küsiti veel dokumente ka ning siis "visati" välja, kui nad mu isikuandmete koopiad said. Samuti sõber alles hiljuti (nädal tagasi) tegi cashoudi, ootas nädal ja siis läks mb-sse vaatama ning raha oli tagasi saadetud.

Sellest firmast soovitan mina käia kõrge ja suure kaarega mööda - kasutage Netellerit.

Teine võimalus, kuidas raha MB-st liigutage. MB to Stars (või FTP või mõni muu buddy transferiga site) ja sealt kandke raha Tim'ile ning kasutage tema teenust. Teenustasu küll on aga 100 x turvalisem ja probleemide vabam, kui jamada selle MB-ga.

Sinu probleemile lahendust muud ei ole, kui pommita MB kliendituge kirjadega. Saade neile MB cashout ajaloost screenshot ning samuti Unet'i laekumise screenshot (toda saab isegi digitaalselt allkirjastada IMO). Samuti selgita neile, et $1 = 12 eeki, mitte 1:1 ning, et nad ajaks asjad korda.

Comment

• kilu6
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1305

Minu puhul on MB töötanud tõrgeteta. Kanded pokkerisaitidele on kohesed ja väljakanded päeva jooksul. Viimane kord, kuu aega tagasi, kui MBst raha pangakontole kandsin, läks ca ööpäev. Avastasin, et juhul, kui ei soovita raha pokkeri bankrollist välja kanda, on mõtekas teha panka USD konto, mistõttu kanne MB->pank toimib USDs ja konverteerimist ei toimugi. Selle puhul garanteerime ka, et USD-EEK vahetus toimub kindlasti mõnes eesti kommertspangas, sest eesti kommertspanga USD-EEK kursid on kindlasti paremad, kui mõne rahvusvahelise finantsettevõtte omad.

Ega jah, kui endal raha ära võetaks, siis oleks ka vihane.
          Algselt postitas ranka
          ilma ilmasuguste teavitusteta blokiti mu konto, võeti ära raha, küsiti veel dokumente ka ning siis "visati" välja, kui nad mu isikuandmete koopiad said.
          Ega sul buddylistis Nigeeria kodanikke polnud ...

See on küll MB puhul kahtlane, et password saab olla ainult 8kohaline. See suht lühike ikka.

Comment

• Fortune
            IP
            • Oct 2008
            • 1396

Algselt postitas ranka
            Selle MB-ga ongi ainult häda ja viletsust. Minul endal on nende vastu isiklik viha, kuna ilmasuguste teavitusteta blokiti mu konto, võeti ära raha, küsiti veel dokumente ka ning siis "visati" välja, kui nad mu isikuandmete koopiad said. Samuti sõber alles hiljuti (nädal tagasi) tegi cashoudi, ootas nädal ja siis läks mb-sse vaatama ning raha oli tagasi saadetud.

Sellest firmast soovitan mina käia kõrge ja suure kaarega mööda - kasutage Netellerit.

Teine võimalus, kuidas raha MB-st liigutage. MB to Stars (või FTP või mõni muu buddy transferiga site) ja sealt kandke raha Tim'ile ning kasutage tema teenust. Teenustasu küll on aga 100 x turvalisem ja probleemide vabam, kui jamada selle MB-ga.

Sinu probleemile lahendust muud ei ole, kui pommita MB kliendituge kirjadega. Saade neile MB cashout ajaloost screenshot ning samuti Unet'i laekumise screenshot (toda saab isegi digitaalselt allkirjastada IMO). Samuti selgita neile, et $1 = 12 eeki, mitte 1:1 ning, et nad ajaks asjad korda.
            Kui saladus pole siis küsiks, et kui suur summa kaduma läks?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Fortune
              Kui saladus pole siis küsiks, et kui suur summa kaduma läks?
              Vist oli alla 2k eeki nats. Ei mäletagi.

Algselt postitas kilu6
              Ega sul buddylistis Nigeeria kodanikke polnud ...
              Ei! See teema oli veel pikem, sest ala miski sõbra-sõber scammis ja läbi mitme eelmise lüli jõudis raha lõpuks minu kontole ja MB blokeeris terve selle ahela ära, kust kaudu raha liikus. Hetkel said kaks täiesti süütut inimest karistada, kes ei teadnud "scamist" midagi. Loo moraal: Never help anyone. Isegi, kui näiteks vahetad emaga raha - ema kannab sulle MB, sina talle SEB ja kui ema arvele jõudnud dollarid olid "mustad" blokitakse nii ema, kui sinu konto ära.

Comment

• levis
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1557

Mul MB konto EEK'ides, ilgemalt lahe oleks kui raha jõuaks kontole dollarites ;D
                Seni pole kahjuks nii juhtunud >:(

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

mis sai asjast siis? see küll normaalne pole, ei julge ise rohkem selle mb asju ajadagi, peale selle, et koguaeg mingid nussid on rahade liigutamisega jne.. nüüd veel siis see?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas marguzz22
                    mis sai asjast siis?
                    yeah, täpselt sama küsimus on mulgi.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Jah, seda MB asja tuleb hakata uurima, sest minul on tulnud vahel arvele raha eurodes ja siis kroonides, alati olen välja kandnud eurodes. Samuti viimane kord tuli raha tagasi, kui olin oodanud viis päeva ja põhjuseks ütlesid, et IBAN jne vajavad täpsustamist aga kõige imelikum, et eelmine väljakanne tuli koheselt järmine päev arvele ja ei vajanud IBAN-ni jne ;D

Comment

• levis
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1557

Algselt postitas Tigrano
                        Jah, seda MB asja tuleb hakata uurima, sest minul on tulnud vahel arvele raha eurodes ja siis kroonides, alati olen välja kandnud eurodes. Samuti viimane kord tuli raha tagasi, kui olin oodanud viis päeva ja põhjuseks ütlesid, et IBAN jne vajavad täpsustamist aga kõige imelikum, et eelmine väljakanne tuli koheselt järmine päev arvele ja ei vajanud IBAN-ni jne ;D
                        Viimati küsiti minult ka SWIFT code ja IBAN number, nii kui andmed saatsin.. kaboom.. oli raha kontol :)

Comment

• marguzz22
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1458

nüüd ka see vana kadunud arvatavasti MB poisid vajutasid ära

Comment

• CTXrix
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 689

Mul on MB konto kroonides. Tegin 4300.- withdrawali ja panka jõudis 4240.-

Selgituses on kirjas mingi Welken House 60 EEK Mis värk sellega on, muidu on alati sama summa kohale tulnud. Ülekanne maksab küll muidu 28.- kr (oli vist selline summa), aga see võetakse ju MB kontolt maha, mitte withdrawali summalt. Kahtlane värk igatahes.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas CTXrix
                              Mul on MB konto kroonides. Tegin 4300.- withdrawali ja panka jõudis 4240.-

Selgituses on kirjas mingi Welken House 60 EEK Mis värk sellega on, muidu on alati sama summa kohale tulnud. Ülekanne maksab küll muidu 28.- kr (oli vist selline summa), aga see võetakse ju MB kontolt maha, mitte withdrawali summalt. Kahtlane värk igatahes.
                              Väga huvitav, lisatasu ei ole kunagi võetud ja ei tohiks ka, kui seal juba wihtdraw teenustasu määratud 28 krooni.

Comment

Working...