Kombinatsioonide statistika

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pokrinägu
    Julm Donk
    • Mar 2010
    • 31

Kombinatsioonide statistika

Kuna mu eelmine "rigged" teema pandi kinni siis nüüd räägiks statistikast
    Leidsin ühe proge, mis simuleerib live game, pead ei anna aga vist on nii.
    Seal näitab et live gamei üldised tõenäosused peaks olema:

High card 17%
    1 paar 44%
    2 paari 23%
    Kolmik 4,8%
    Rida 4,7%
    Mast 2,8%
    Maja 2,7%
    (eelnevad kokku moodustavad 100%)

Võrdleks majade esinevust.
    Mis teil HM näitab, mitu maja olete saanud mitme käe kohta ja mis pokritoas?

Mul endal aint 2600 mängu ja majasi neist 7, unibetis.

Proge link: on http://www.frayn.net/poker/
    Last edited by Pokrinägu; 01.04.10, 13:22.
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Kombinatsioonide statistika

See ei ole ikka hea teema. Need %-d on väga mööda, google.com aitab sul leida õiged protsendid. Lives ja onlines tuleb samamoodi kaarte, võib tunduda erinevalt, kuna onlines käib mäng kordades kiiremini.

Comment

• Sebastian_du
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 232

1 paari 44% saad siis kui mängid IGA käe lõpuni. Soovitan proovida kindlasti on massiv +ev.

Ma ise olen teinud sited statstika võrdlust 500k hand kaupa, stiilis kui tihi on monotone flop jne üldiselt jäävad tulemused standart hälve piiridesse. Random-genidest võib rääkida küll aga mitte nii nagu sina pakkud(rigged ei ole)

Comment

• Pokrinägu
        Julm Donk
        • Mar 2010
        • 31

Algselt postitas Sebastian_du Vaata postitust
        1 paari 44% saad siis kui mängid IGA käe lõpuni. Soovitan proovida kindlasti on massiv +ev.

Ma ise olen teinud sited statstika võrdlust 500k hand kaupa, stiilis kui tihi on monotone flop jne üldiselt jäävad tulemused standart hälve piiridesse. Random-genidest võib rääkida küll aga mitte nii nagu sina pakkud(rigged ei ole)
        Aga kirjuta nats täpsemalt mis arvud kus pokritoas said

Comment

• Pokrinägu
          Julm Donk
          • Mar 2010
          • 31

Algselt postitas lenC Vaata postitust
          See ei ole ikka hea teema. Need %-d on väga mööda, google.com aitab sul leida õiged protsendid. Lives ja onlines tuleb samamoodi kaarte, võib tunduda erinevalt, kuna onlines käib mäng kordades kiiremini.
          No jah, need %-d ei näita mingi kombinatsiooni saamise tõenäosust vaid kombinatsiooni suhtarvu teiste kombinatsioonide suhtes. Et nad võrreldavad oleks tuleks HM tulemusi ümber arvutada. Aga vahet polegi, lihtsam on HM tulemusi võrrelda.

Comment

• Muckyourcards
            Õpihimuline Mängur
            • Dec 2009
            • 352

LOL@" Eelmises teemas "rigged" arutlesin statistika üle, kui tihti on kellegil set over set ja kui tihti on kellegil maja tulnud."
            " Kuna eelmine teema pandi lukku siis ma mõtlesin, et teen teema kus saaks statistika üle arutada näiteks kui tihti olete oma kätearvu kohta maja saanud."

Siit leiad statistika:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

kui sa tahad arutleda teemal, et kuidas oleks programmi väänamine mingil viisil pokkeritoale kasulik, siis seda võiks küll teha. Superuserid- loomulikult on see kasulik neile, kes teiste kaarte näevad. aga kuidas oleks toale kasulik, kui mõnel mängijal tuleb vähem sette kui teisel? Mida see tuba sellega võidab?
              Teiseks, kas suurem hulk tiltis mängijaid on toale kasulik? Tõenäoliselt on, aga kas tavaline non rigged pokker ei aja samamoodi tilti, et seda oleks veel vaja juurde orgunnida rigged riverite või runner runneritega?

Comment

• flipmachine
                Pokkerihai
                • Jul 2009
                • 1857

Kolmik või nelik, kui käes paar 11.8% holy shit .. ma vaatasingi ,et eelmise sessi ajal setid ei tulnud , sain 4.5% 1700 käe peale :D. rigged?

Comment

• olavike
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1269

Pista end pokri oma teemadega.

Comment

• Pokrinägu
                    Julm Donk
                    • Mar 2010
                    • 31

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                    kui sa tahad arutleda teemal, et kuidas oleks programmi väänamine mingil viisil pokkeritoale kasulik, siis seda võiks küll teha. Superuserid- loomulikult on see kasulik neile, kes teiste kaarte näevad. aga kuidas oleks toale kasulik, kui mõnel mängijal tuleb vähem sette kui teisel? Mida see tuba sellega võidab?
                    Teiseks, kas suurem hulk tiltis mängijaid on toale kasulik? Tõenäoliselt on, aga kas tavaline non rigged pokker ei aja samamoodi tilti, et seda oleks veel vaja juurde orgunnida rigged riverite või runner runneritega?
                    Pokritoale oleks kasulik kui madalates ja keskmistes limiitides oleks võimalikult palju suure potiga mänge. Ehk siis mäng kus ühel maja teisel kolmik ja paugutavad nii kuis jaksavad. Pm saaks ju mängutuba niisama RND joosta aga vahepeale visatakse historist kordusmänge, kus on potid suureks läinud. Pakun, et sellise süsteemiga ei oleks pokritoal mingi probleem oma kasumit kahe v kolmekordistada. Kui ma oleks pokritoa omanik siis ma küll teeks nii

JA MA EI OLE ÖELNUD EGA MÕTLE ET SEE NII ON, lihtsalt huvipärast tahan võrrelda kombinatsioonide statistikat erinevates tubades.
                    Last edited by Pokrinägu; 01.04.10, 13:26.

Comment

• kardpleier
                      Grinder
                      • Jul 2009
                      • 699

poolteist a. tagasi kui olin yhe pygala võrra dongim kui praegu siis jäin yhel turnas 1-seks bubbleks . (kõik fold ma buttonilt shoven KK bb call 99 , river 9 . thank you for participating). Saatsin starsi supporti et tavai klounid mida see tähendab. Saatke buy in tagasi ja olen rahul...lol. siis support ytles et nad ei ole rigged sait!!! ,andis mingi lehe kus oli kirjas starsi tõenäosuste statistika. ja pmst ei olnudki rigged... otsin yles selle lehe

Comment

• Divide03
                        Julm Donk
                        • Dec 2009
                        • 77

Mul sõber saatis kh supportisse kirja, et mis teie riveril viga on. Ja sai kh umbes sama kirja ja lehti, kus t6estavad et see pole rigged. Aga peale PS on ka teisi tube olemas :)

Comment

• Pokrinägu
                          Julm Donk
                          • Mar 2010
                          • 31

Samas kui mingid toad on rigged ja mingid mitte siis ilmselt Pokerstars oleks üks esimesi, mis ei oleks, ettevõtte väärtus perspektiivis kaalub üle lühiajalise kasumi.

Comment

• Pokrinägu
                            Julm Donk
                            • Mar 2010
                            • 31

Kellelgi Olympic onlinei kohta on mahukamat statistikat?
                            Ma mängind Party-s, PS, FT, Unis
                            Mu kogemuste järgi on Olympsis kõige ulmelisemad mängud, nii ulmekad, et loobusin seal mängimast.
                            Pea iga flop nagu oleks setup ja igal riveril on kinder surprize.
                            Ja ma pole ainus, kel väga kahtlustav mulje jäänd sellest pokritoast
                            Last edited by Pokrinägu; 02.04.10, 09:19.

Comment

• olavike
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1269

Kas on nagu raske normaalset eesti keelt kirjutada?
                              Ei ole pokri-, pokkeri- on!

Comment

Working...