*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • janek174
    Vana Tegija
    • Mar 2009
    • 1078

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Ma küsiks ka samal teemal, et kas MB kaarti saab uuel aastal jätkuvalt kasutada (kaart USD-des). Kusagilt nagu meelde jäänud, et pidi uus kaart saadetama, aga ei viitsi kõiki teemasid algusest lõpuni läbi lugeda.

Comment

• taavi
      Grinder
      • Oct 2008
      • 684

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
      Ma küsiks ka samal teemal, et kas MB kaarti saab uuel aastal jätkuvalt kasutada (kaart USD-des). Kusagilt nagu meelde jäänud, et pidi uus kaart saadetama, aga ei viitsi kõiki teemasid algusest lõpuni läbi lugeda.
      $ kaardiga ei muutu midagi.

Comment

• emmimees
        Klubi Liige
        • Aug 2010
        • 2719

kas need, kelle kaart USD, ei tulnud siis sellist kirja, et vahetatakse kaart välja?

Comment

• tonis
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 334

Ei muutu midagi arvatavasti nagu taavi ütles eelmine post. Pole mingit kirja ka tulnud.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Ma loodan, et kõik need, kes siin USD'i kaardi kohta küsivad, siis neil on ikka konto ka USD.

Comment

• low-flow
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 1208

Kaks küsimust:
              1. Kui ma tahan seda moneybookersi MasterCardi tellida, kas siis peale elukoha ja pangakonto peab ka krediitkaart lisatud/verifitseeritud olema? (Sest hetkel pole ja ei näe my account all võimalust seda MasterCardi tellida).

2. Kui suur on teenustasu/makse, kui ma oma eurodes olevale kaardile dollareid pokkeritoast välja kannan? Ja mis kursiga ma saan selle tehingu?

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                Kaks küsimust:
                1. Kui ma tahan seda moneybookersi MasterCardi tellida, kas siis peale elukoha ja pangakonto peab ka krediitkaart lisatud/verifitseeritud olema? (Sest hetkel pole ja ei näe my account all võimalust seda MasterCardi tellida).

2. Kui suur on teenustasu/makse, kui ma oma eurodes olevale kaardile dollareid pokkeritoast välja kannan? Ja mis kursiga ma saan selle tehingu?
                Kuskilt lugesin et MB elabki põhmst number 2 küsimuse pealt. Ehk siis valusalt pidid võtma, täpset protsenti ise kahjuks ei oska hetkel öelda..

Comment

• tonis
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 334

MB võtab valuuta konvertiders kursilt 1.99% feed

Comment

• olavike
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1269

Üks asi on feed, aga teine asi on kurss, millega nemad arveldavad.
                    Mul konto näiteks eekides ja kui kandsin näiteks 100 eur kuskilt pokkeritoast MB peale, siis reaalselt kanti mulle ~1520 EEK. Seega vahe 40 EEK. Ja samas kui kandsin kellelegi 100 EUR, siis võeti mu kontolt 1610 EEK, vahe jälle 40+ EEK.

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Kõikidel pankadel on ostu/müügi kursid. 1.99%+see annabki mingi 2.5-3% välja, olenevalt olukorrast.

Comment

• Liquicity
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2010
                        • 454

Uurisin teemat üldiselt virtual prepaid kaartide kohta ja leidsin sellise tutvustava lehe

Mõte seisneb selles, et lisaks moneybookersile võiks veel midagi lisaks olla kui mb kaart tõrgub. Hetkel tundub kalixa päris huvitav valik kuna saab moneybookersi kaudu instant loadida ja toimib prepaid virtual credit kaardina ka

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Kas nüüd peaks saama siis teha seda MB kaarti?ei leia seda kohta seal lehel.
                          ja kas currency muutub ise lehel ära automaatselt?Mul konto eekides ikka veel

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Nii nad lubasid, mul ka eekides kõik alles.

Comment

• Spewmonkey
                              Seina Augustaja
                              • Oct 2008
                              • 2293

Enne 3. jaanuari ei pidanud midagi juhtuma, nädalavahetus siiski.

Comment

• Madis Very
                                Bännitud
                                • Aug 2009
                                • 2951

Selveris mingi kuu tagasi maksin ca 500(31,9693094 EUR)st arvet siis kassapidaja ütles, et talle pole kinnitust tulnud vms crap siis pidin mitu x Pin koodi panema. Lõppes sellega, et ei saanudki kätte ja raha läks mitu korda balancest maha. Alles nüüd sain raha tagasi peale mingi kirjade vahetamist selveri, swedbanga ja Mbga. Ja soovitati mitte enam kasutada.

WTF GTFO

WP
                                Last edited by Madis Very; 02.01.11, 14:15.

Comment

Working...