*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Intzsz
    Jube Noob
    • Feb 2009
    • 105

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

No kaart on EUR ja konto on EEK, aga kui konto on EEK ja ma võtan ka välja EEKi mida nad seal konvertivad?
    Sai ka muidugi eelmine päev üks kaardimakse sooritatud, aga see bronnitakse kohe kontolt maha ju, või noh balances ta on sees, aga available balance enam mitte ju.

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Mul ka oma konto on eek ja viimased kaks korda on tõesti võtnud mingi mega fee 200 krooni ringi on olnud fee, imelik natuke, peaks selgitust küsima, et millest selline vahe varem oli 100 krooni ringi.

Comment

• Pahvak
        Pastilaa?? Ei!
        • Dec 2008
        • 4431

Algselt postitas Intzsz Vaata postitust
        No kaart on EUR ja konto on EEK, aga kui konto on EEK ja ma võtan ka välja EEKi mida nad seal konvertivad?
        Sai ka muidugi eelmine päev üks kaardimakse sooritatud, aga see bronnitakse kohe kontolt maha ju, või noh balances ta on sees, aga available balance enam mitte ju.
        EEK->EUR->EEK? Raha võtad ju kaardilt ja kaart võtab kontolt.
        Fullstacks have more fun.

Comment

• olavike
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1269

Kannatame ära see paar nädalat ja siis oleme vabad nendest feedest :)

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

automaadist väljavõttes tõepoolest läheb topelt fee.

Comment

• Intzsz
              Jube Noob
              • Feb 2009
              • 105

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
              EEK->EUR->EEK? Raha võtad ju kaardilt ja kaart võtab kontolt.
              Pole ennem küll tähelepannud, et fee nii suur oleks ja kui see EEK EUR EEK süsteem on siis peaks see fee koguag suur olema mida ma märganud küll pole.

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

Palun aidake mind natukene.. mul on väike probleem moneybookersis history vaatamisega. No mitte ei saa seal sellega hakkama.
                Panen My account - History ja tulevad mingi viimase paari päeva tehingud ette...tahan siis vaadata pikema perioodi peale. Muudan ajavahemiku ära ja mitte sittagi ei juhtu. Proovin seal igatepidi seda ette saada, aga huiat. Vahepeal mingi edasi tagasi mängides olen saanud history lõpuks ette, aga tavaliselt pole mul õrna aimugi kuidas täpselt see mul ette tuli. Oleks keegi nii lahke ja ütleks mis ma seal veel tegema pean :D

Comment

• olavike
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1269

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                  Palun aidake mind natukene.. mul on väike probleem moneybookersis history vaatamisega. No mitte ei saa seal sellega hakkama.
                  Panen My account - History ja tulevad mingi viimase paari päeva tehingud ette...tahan siis vaadata pikema perioodi peale. Muudan ajavahemiku ära ja mitte sittagi ei juhtu. Proovin seal igatepidi seda ette saada, aga huiat. Vahepeal mingi edasi tagasi mängides olen saanud history lõpuks ette, aga tavaliselt pole mul õrna aimugi kuidas täpselt see mul ette tuli. Oleks keegi nii lahke ja ütleks mis ma seal veel tegema pean :D
                  Seal on kaks nuppu: Search ja GO. Vaata, et Show valikus oleks All Transactions ja vajuta GO, mitte Search. Esmalt siis pane muidugi sobiv kuupäevade vahemik paika.

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

Vahepeal tuli mul mingi back to historyt-t ka vajutada. Ahangama railis mind ja aitas hädast välja.
                    Nüüd asi korras ja tundub, et saan hakkama :) Tänud!
                    Ilmselt vajutasin ka seachi koguaeg :D Ja siis kui GO-d vajutasin, siis olin juba vales kohas :D

Comment

• KristjanRawk
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 1133

Keegi oskab kommenteerida, kaua MB'st Swedi raha tuleb?

Comment

• olavike
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1269

Algselt postitas KristjanRawk Vaata postitust
                        Keegi oskab kommenteerida, kaua MB'st Swedi raha tuleb?
                        Heal päeval 6h. (hommikul kell 10.00 on teele pandud ja õhtul kell 16.00 on kohal olnud).
                        Aga kunagi pole üle 24h läinud (L ja P muidugi rahad ei liigu).

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

Keegi tark võiks öelda, mis MBga nüüd aastalõpus juhtuma hakkab? Kas peab kaarti vahetama, kunasest see ei tööta jne.

ty

Comment

• ristijeesus
                            Klubi Liige
                            • Oct 2009
                            • 2533

Tead, seda ei oska sulle 100% täpselt keegi öelda. Isegi MB support ajab erinevat juttu. Aga üpriski kindel on, et 27.12- 03.01 ei saa MB teenuseid kasutada isikud, kel konto on eekides ja kaarti ei saa nad ka kasutada uuel aastal enne kui neile on uus kaart saadetud. Seda tehakse tasuta ja automaatselt, ise pole vaja tõmmelda. Aga mis puutub isikutesse kel juba on konto+kaart EUR või kel on mõlemad USD, siis krt seda teab. Igaksjuhuks tehke enne 27.12 cashoutid ära.

Comment

• kuco
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 1910

Algselt postitas olavike Vaata postitust
                              Heal päeval 6h. (hommikul kell 10.00 on teele pandud ja õhtul kell 16.00 on kohal olnud).
                              Aga kunagi pole üle 24h läinud (L ja P muidugi rahad ei liigu).

Pühapäeva õhtul panin cashouti ja kuskil kell 8 esmaspäeva õhtul oli olemas.
                              Last edited by kuco; 14.12.10, 09:46.

Comment

• olavike
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1269

Algselt postitas kuco Vaata postitust
                                Pühapäeva õhtul panin cashouti ja kuskil kell 8 esmaspäeva õhtul oli olemas.
                                Sisuliselt alla 12h siis :) Ega enne esmaspäeva hommikut su maksega keegi tegelema ei hakanud.

Comment

Working...