Multitablemine stack laotusega

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Multitablemine stack laotusega

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
    Keegi sellise nt 6 sloti või 9 sloti oma ka teinud? Otsisin, aga ei suutnud esmapilgul leida.
    Ise küsin, ise vastan.

http://forumserver.twoplustwo.com/16.../#post15332185

Comment

• taipupole
      Lõpuboss
      • Oct 2008
      • 2181

Olen kuid ja kuid kasutanud seda esimeses postituses olnud scripti, kuid kui täna üritasin üle mõne aja Starsi kasutada, siis see enam ei töötanud (samas sedadama Firefoxi akent liigutab kenasti).

Ainuke erinevus on, et olen vahepeal üle läinud Windown 7le. Kas keegi oskab pakkuda mingisugust lahendust?

Comment

• taipupole
        Lõpuboss
        • Oct 2008
        • 2181

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
        Olen kuid ja kuid kasutanud seda esimeses postituses olnud scripti, kuid kui täna üritasin üle mõne aja Starsi kasutada, siis see enam ei töötanud (samas sedadama Firefoxi akent liigutab kenasti).

Ainuke erinevus on, et olen vahepeal üle läinud Windown 7le. Kas keegi oskab pakkuda mingisugust lahendust?
        Et ma olen tark, lahendasin selle probleemi lennult: PS jooksis as administrator ja seega ei allunud AHKi käskudele.

Nüüd on aga küsimus: kuidas alluma panna (ilma adminit maha võtmata)? Keegi teab?
        Last edited by taipupole; 19.11.10, 19:55.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Tee selle parema klõpsuga alt valikutest compile ja siis on exe ning siis pane run as admin ja probleem lahendatud.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
            Tee selle parema klõpsuga alt valikutest compile ja siis on exe ning siis pane run as admin ja probleem lahendatud.
            Jumalik.

Comment

Working...