*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

configure > configure hud > group > translucency > solid <-----> clear

seda mõtled?

//või siis samamoodi configure hud > stats > valid tüübi (player name, PFR, VPIP vms) > properties > background?

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
      configure > configure hud > group > translucency > solid <-----> clear

seda mõtled?

//või siis samamoodi configure hud > stats > valid tüübi (player name, PFR, VPIP vms) > properties > background?
      Ma arvan küll, et seda, sealt peaks HUD-i backgroundi läbipaistvaks saama? See must üldine background/kast mis neid state ümbritseb :)
      Last edited by Vandalar; 03.04.12, 22:55.

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

sealt peaks saama jah. ma ise pole sealt midagi kruttinud. proovi ise järgi. :)

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
          Keegi viitsiks seletada, kuidas PT 3-s selle musta solid tausta HUD-il saaks kuidagi kasvõi poolläbipaistvaks? Mingi hetk sain seda kuskilt nagu slideriga muuta aga nüüd enam mitte.
          Jätkuvalt otsin lahendust.

Comment

• N1x0n
            Jube Noob
            • Jun 2011
            • 155

Mina sain niii ,,et kui avan "Configure HUD " siis kohe esimese sektsiooni all paremas nurgas on "Translucency " ja sealt näpid kas solid v clear ..
            A sellega muutub kõik kas läbipaistvamaks v siis paistmatuks ..

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

Seda Translucency sliderit olen vedanud igatepidi aga enam ei muuda see midagi- alguses muutis. Kas see võib sellest olla, et mul on mitu profiili?
              Teine küss veel. Kuidas hud-i asukoha saaks alati ühe koha peale salvestada, kui toal puudub default seat location? Enetis.
              Last edited by Vandalar; 04.04.12, 13:41.

Comment

• viki
                Grinder
                • Apr 2010
                • 893

Mul impordib praegu käsi PT3st PT4.Tundub,et läheb meeletu aeg.Oskab keegi öelda,kas samal ajal saab PT3e mängimise ajal kasutada.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas viki Vaata postitust
                  Mul impordib praegu käsi PT3st PT4.Tundub,et läheb meeletu aeg.Oskab keegi öelda,kas samal ajal saab PT3e mängimise ajal kasutada.
                  Ei tea kas tohib mängida aga mul läks 2 miljoni käe importimiseks 24 tundi, siis jooksis kokku. PT4 crashas esimesed paar korda ja jätsin asja sinna paika.

Comment

• viki
                    Grinder
                    • Apr 2010
                    • 893

Tänud.Mul kahe tunniga 200k 3 miljonist ära importinud.Proovin mängida ja eks näeb,mis saab.Mängisin ja statid lauda tulid.
                    Last edited by viki; 07.04.12, 16:09.

Comment

• viki
                      Grinder
                      • Apr 2010
                      • 893

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ei tea kas tohib mängida aga mul läks 2 miljoni käe importimiseks 24 tundi, siis jooksis kokku. PT4 crashas esimesed paar korda ja jätsin asja sinna paika.
                      Mul jooksis ka PT4 algul pidevalt kokku,aga tegin Housekeepingu ja Rebuild Cache ja nüüd tundub töötavat.Võrreldes PT3ga tulevad graafikud justkui aeglasemalt.Mängida pole praegu eriti aega olnud aga mingi 15 minutit proovisin ja statid tulid lauda ilusti.

Comment

• reggie
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 1705

Kuidas ühte konkreetset turnat trackerist eemaldada? Mängisin OOs punktide eest aga proge on veendunud, et panin 2700 taala magama ning ei hittinud.

Comment

• viki
                          Grinder
                          • Apr 2010
                          • 893

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                          Kuidas ühte konkreetset turnat trackerist eemaldada? Mängisin OOs punktide eest aga proge on veendunud, et panin 2700 taala magama ning ei hittinud.
                          Üleval on Database ja sealt Database Management.Siis valid Purge ja otsid turna ülesse.

Comment

• EestiAA
                            Vana Tegija
                            • Nov 2010
                            • 1132

pidin tegema formati sain kõik puhtaks löödud kõik käed jne.
                            Nüüd installisin trackeri aga hudi ei tule alla ja nagu ei loe käsi ka.
                            Tuvastab nagu laua nime aga ei hakka käsi lugema .
                            Pokerstars configuration-i alt ütleb punase kirjaga okerstars does not appear installed.:.
                            hand history directory panin sinna kus tavaliselt aga mitte midagi .
                            Laua nagu tuvastab ära ,aga käsi ei loe.
                            Import staatuse alla tuleb kui impordin mõned käed juurde ,et :Unrecognized file format.:

Ehk keegi oskab midagi soovitada?. (olen mingi 5h jamand:( ).
                            Last edited by EestiAA; 20.04.12, 18:11.

Comment

• absoluutselt
                              Julm Donk
                              • Dec 2011
                              • 71

Sai uus läppar soetatud ja nüüd HH impordiga küsimus. Tõstsin folderi "Processed" uude läpparisse PT3 kausta vana asemele ja vajutasin Begin Auto Import. Kas 4real see programm hakkabki paari handi kaupa kogu historyt sisse importima? Kas mingit kiiremat lahendust asjale ei ole, hetkel tundub et 100k handi import võtab oma 3h aega (?)

Comment

• reggie
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 1705

PT3 arvab, et ma olen back from future ja aastal 2101 olen kenasti kasumis ehk siis mingi 200 turniiri olen saja aasta pärast lasknud, saab kuskilt neid kuupäevasid parandada?

Comment

Working...