*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
    Mul sama asi. Mida fittu nüüd siis tegema peaks?

siin öeldakse, et peaks 3.11.7beta downloadima, ei tea, kust selle saab.
    PokerTracker is an online poker software tool to track player statistics with hand history analysis and a real time HUD to display poker player statistics directly on your tables. Supports Mac OS X!

siit saad. tõmbasin ise ka uue versiooni, aga see probleemi ei lahendanud.

Comment

• peete82
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1310

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

sama teema, ei aidanud see. Seal foorumis keegi juba ütles, et tehku uus versioon. Ju tuleb oodata.

Comment

• donkament
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1945

Mul HUD töötab pärast seda kui uue beta tõmbasin.

Comment

• kardaanirist
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 3675

Algselt postitas donkament Vaata postitust
          Mul HUD töötab pärast seda kui uue beta tõmbasin.
          tõmbasid uue versiooni ja lasid lihtsalt peale või kustutasid vana versiooni ennem eest ära?

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

lasin lihtsalt peale

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

kas teil handhistory directoryks on "C:\Users\User\AppData\Local\PokerStars\HandHistor y\"? seal samas muidu on kirjas, et "PokerStars does not appear to be installed."

Comment

• donkament
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1945

ei mul näitab vähemalt, et peaks starsi kaustas olema. C:\Program Files\PokerStars\HandHistory

Comment

• Tarmonator
                  Lingiparandaja
                  • Oct 2008
                  • 3274

appdata kaustas on handhistory, mitte c:/program files/jne

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

vaikselt viskab kopa ette juba. kui manuaalselt HH faile impordin, siis on kõik korras. panen samast kaustast automaatselt importima, siis ei leia ühtegi faili üles. samuti ei suuda ära importida Starsi poolt saadetud HH (savesin saadetud HH .txt failina).

ja HUD ei tööta ikka veel.

Comment

• peete82
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1310

Ma installisin PT maha ja tõmbasin uuesti selle 3.11.7beta. Hakkas tööle. Enne lihtsalt installisin peale, ju sellest siis ei piisanud.
                      Hand history kaust ka kindlasti uuesti määrata.

Comment

• OuMaiGaad
                        Õpihimuline Mängur
                        • Feb 2010
                        • 482

Ma tegin update ära ja HUD hakkas tööle, aga need kastid on valede inimeste all. Tõstan paika panen save layout ja niipea kui uude lauda pannakse või uue turna võtan tuleb uuesti seda teha. Suht tüütu nii mängida, keegi midagi soovitada ei oska jah?

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                          Ma installisin PT maha ja tõmbasin uuesti selle 3.11.7beta. Hakkas tööle. Enne lihtsalt installisin peale, ju sellest siis ei piisanud.
                          Hand history kaust ka kindlasti uuesti määrata.
                          mängitud kätest tegid backupi?

edit//obv peab tegema. never mind.
                          Last edited by kardaanirist; 08.01.12, 00:28.

Comment

• donkament
                            Pokkerihai
                            • Apr 2009
                            • 1945

Algselt postitas OuMaiGaad Vaata postitust
                            Ma tegin update ära ja HUD hakkas tööle, aga need kastid on valede inimeste all. Tõstan paika panen save layout ja niipea kui uude lauda pannakse või uue turna võtan tuleb uuesti seda teha. Suht tüütu nii mängida, keegi midagi soovitada ei oska jah?
                            preferred seat PT3-s peab ühtima preferred seatiga starsis.

Comment

• absoluutselt
                              Julm Donk
                              • Dec 2011
                              • 71

Algselt postitas con Vaata postitust
                              Importi lehel/aknal "site settings" pane preferred seat "5". Just in case mainin veel, et paremklikiga saab lohistada neid kaste lauas.
                              Tere,

Nimelt mul sama probleem, et kuvab HUD'i lauda täiesti random'ilt. Olen paar päeva proovinud ja mänginud nii, et lohistan neid kastikesi edasi-tagasi, aga tegelikult see ikka üsna tüütu. Miks see preferred seat 5 tuleb panna? Kas see ei peaks mitte ühtima sama seatinguga, mis on Starsi Options'ites määratud? Ma omaarust määrasin mõlemad seat 5'le, aga sellegipoolest kuvab segaselt.

Muutsin seal veel ära, et mängin 9 player lauas.

Comment

• OuMaiGaad
                                Õpihimuline Mängur
                                • Feb 2010
                                • 482

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                                preferred seat PT3-s peab ühtima preferred seatiga starsis.
                                Pole kunagi seda preferred seati valinud ei starsis ega trackeris. Siiamaani pole mingeid probleeme olnud, kuni starsi viimase updateni.

E: Nüüd sain nime ja hudi paika nii et statsis istun keskel all ja PT valisin seat 3
                                Last edited by OuMaiGaad; 08.01.12, 13:28.

Comment

Working...