*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • reket25
    Julm Donk
    • Sep 2010
    • 84

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
    pole kindel, aga äkki sul micro stakes versioon ja turniiride BId on liiga suured, et PT3 trackiks.
    Ei, asi ei ole selles, kuna Pacificus ja Europokeris mängisin sama suurusjärgu buy-ini turniire ja tracker töötas laitmatult.

Comment

• Potik
      FPP Pro
      • Jul 2009
      • 245

Re: *** Poker Tracker 3 - Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Eeldan, et sa muutsid kellaaja FTPs ära EET-ks. Tõmba kõige uuem beta versioon (v3.09.3), sellega peaks töötama.

Comment

• reket25
        Julm Donk
        • Sep 2010
        • 84

Algselt postitas Potik Vaata postitust
        Eeldan, et sa muutsid kellaaja FTPs ära EET-ks. Tõmba kõige uuem beta versioon (v3.09.3), sellega peaks töötama.
        Jap, täpselt nii oligi; ei arvanud, et kellaaja muutmisega midagi drastilist valesti saab minna. See default ajatsoon on muidu ET (Eastern Time), eks? Tänud!

Comment

• Potik
          FPP Pro
          • Jul 2009
          • 245

Algselt postitas reket25 Vaata postitust
          See default ajatsoon on muidu ET (Eastern Time), eks? Tänud!
          Täpselt nii ja ptv.

Comment

• con
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 1954

pt3 hand replayer ei kuva hudi, any ideas?
            tegemist trial versioniga

Comment

• Ahangama
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 615

Pane auto import seisma ja proovi uuesti

Comment

• TaistoJ
                Grinder
                • Aug 2010
                • 787

1.Kas microstakes versioon ei toeta enam lambist nl30? "Reason: Cannot import hands of limit $0.30 NL due to current license" . varem sain peaaegu kuu aega mängida ilma mingisuguste erroriteta. Hudi ka lauda ei kuva tänasest -.-. Pokertrackeri kodukal on microstakesi kohta : up to 25NL, kas varem ka oli?

2. Kuidas purgeda vaid neid käsi ära, mille ma ise ostnud olen? ehk kus mina mänginud pole. Tahaks nendest lahti saada.

Kui 1. probleemile lahendust ei tule siis oleks vist mõistlik HEM osta? Siis tuleb kindlasti küsimus, et kuidas ma need andmed kõik HEMi saan?

Comment

• kaval-ants
                  Klubi Liige
                  • Aug 2009
                  • 191

Mis ma sellest arvama peaksin? Eile oli kõik korras, midagi vahepeal muutnud ei ole ja nüüd alustades selline jama...

Fatal Exception during Auto-Import process: Unable to connect to database: PokerTracker 3 Database

E: Sain korda aga ei tea kuidas....
                  Last edited by kaval-ants; 09.02.11, 20:03.

Comment

• EestiAA
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1132

Keegi oskab öelda kust saaksin vaadata pt3-l enda 3bet %-ti ?.

Comment

• TaistoJ
                      Grinder
                      • Aug 2010
                      • 787

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
                      Keegi oskab öelda kust saaksin vaadata pt3-l enda 3bet %-ti ?.
                      Lähed Generali tabile .. seal all on väike nupp mutrivõtmega, sealt saad lisada state, mida kuvatakse seal tabelis. lisad sinna 3bet'i ja näed

Comment

• bi0hazard
                        Vana Tegija
                        • Jul 2010
                        • 1342

Kas siin teemas on kuskil selline guide, mis näitab, kuidas ma asja tööle saan ? Ma nagu pooleldi panin asjad paiku nagu veebil oli, aga edasi ei oska midagi teha ja ei jaga midagi.Ette tänades.

Comment

• votejosforpresident
                          Räme Fish
                          • Oct 2010
                          • 9

Ise sain kõik vastused siit

Comment

• JaanusX
                            Õpihimuline Mängur
                            • Sep 2010
                            • 392

Kas see mis PT3 näitab palju ma rake olen maksnud vastab ka tegelikusele?

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Algselt postitas JaanusX Vaata postitust
                              Kas see mis PT3 näitab palju ma rake olen maksnud vastab ka tegelikusele?
                              täpselt ei tea, aga tundub, et näitab rohkem

Comment

• lennuk
                                FPP Pro
                                • Dec 2009
                                • 298

nii ,upgradesin oma mikroversiooni ära.
                                Kust/kuidas ma võiksin leida handhistory faile mis ma olen mänginud kõrgemal limiitedel. Neid ei ole palju ,natuke nl50hu .Kui ma faile importisin mikroversiooniga siis ta nende käte kohta näitas "ei saa importida ,litsentsi probleem" Ideeliselt võiksid siis need failid olla ju kuskil minu arvutis või kui ma korra panen importima ja tracker avastab et neid ei saa importida siis ta lihtsalt kustutab need ???
                                toaks siis pokerstars ja veebruari kuus mängitud kõrgemad käed oleks vaja kätte saada.
                                või küsin maili teel starsist ?

Comment

Working...