*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • noname
    Purjus foorumlaste kaitseingel :P
    • Oct 2009
    • 2366

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Tere.

Mul väike probleem profiilidega.
    Nimelt PokerStarsis mängides on automaatselt Cash Default.(see on seal listis esimene).
    Nüüd muudan ära,panen ok ja ikka kuvab laudades ikka Cash Default profiili.
    Türr ükshaaval pean neid muutma igakord kui mängima hakkan?

Comment

• prygikala
      Julm Donk
      • Dec 2009
      • 39

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Mul on väike mure tourney tulemuste sisestamisega PT3e. Ei jõudnud tervet teemat läbi kammida, vast saab tilk kiiremini vastuse kui otse pärida.

Mängin starsis 45seid turbo sngsid, nii ca 150 turnat kuus. Igatahes tirisin PT3e triali (eks näha kas turbo SNG-s kasu kah on) ja importisin oma viimase paari kuu tulemused - detsembri lõpust miskine ligi 500 turnat. Aga mida pole on tulemused (suts loogiline, kui ma pole neid veel sisestanud).

Nii palju jõudsin siin teemas kammida, et leidsin selleranka postistuse (miski aasta tagune):

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      Esimestele küsimustele ei oska vastata aga viimasele küll.

PokerStars saadab peale igat turniiri sulle turniirikokkuvõtte. Kui mingil põhjusel oled selle maha keeranud, siis saad lasta ka eraldi turniiride tulemused saata: PokerStars->Requests->Tournament History. Avanevasd aknas pane näiteks last 50 tournaments, läheb nats aega (oleneb, kui suurt hulka lased saata ja kui suure koormuse all PokerStarsi serverid on) maksimaalselt 10 minutit, kui tuleb kiri, et turna tulemsued saadetud sulle mailile. Siis ava mail, kopeeri tulemused notepadi ja salvesta näiteks Desktopile. Mille peale mine PT3 manual importi ja impordi see fail sisse, milel salvestasid desktopile. Siis peaksid olema kõik tulemused PT3 salvestatud. Kui mõne turna tuleus on puudu, siis saaad lasta samat menüüd kasutades (Stars->requests->tournament history) saata ka kindla turniiri tulemused, kui sisestad turniiri ID (selle leiad PT3-est).
      Probleem aga jälle selles, et Stars saadab viimsed 200 turnat ainult, mul umbes 500 vaja. Vast on keegi selle probleemi ees varem olnud? Pole veel igatahes viimase 200 tulemusi kah käsitsi importinud.

Comment

• Ski
        Julm Donk
        • Feb 2010
        • 97

Siina vbl juba see küsimus olnud kindlasti, aga ei viitsi tõesti tervet teemat läbi vaadata..
        Ühesõnaga kui panen auto importima viskab sellise errori.
        Fatal Exception during Auto-Import process: Unable to connect to database: PokerTracker 3 Database
        2010/03/09 13:24:49: Boss Media: Stopping auto-import.
        2010/03/09 13:24:49: Auto-Import stopped.
        2010/03/09 13:24:49:

Võtsin siis Start>Administrative tools>Event Viewer ja seal näitab postgrega sellist errorit.... postgres cannot access the server configuration file "C:/Program Files/PostgreSQL/8.3/data/postgresql.conf": No such file or directory

Abi?

Comment

• kollane
          Pokkerihai
          • Nov 2008
          • 2031

Algselt postitas Ski Vaata postitust
          Siina vbl juba see küsimus olnud kindlasti, aga ei viitsi tõesti tervet teemat läbi vaadata..
          Ühesõnaga kui panen auto importima viskab sellise errori.
          Fatal Exception during Auto-Import process: Unable to connect to database: PokerTracker 3 Database
          2010/03/09 13:24:49: Boss Media: Stopping auto-import.
          2010/03/09 13:24:49: Auto-Import stopped.
          2010/03/09 13:24:49:

Võtsin siis Start>Administrative tools>Event Viewer ja seal näitab postgrega sellist errorit.... postgres cannot access the server configuration file "C:/Program Files/PostgreSQL/8.3/data/postgresql.conf": No such file or directory

Abi?
          http://forumserver.twoplustwo.com/11...racker-406532/

loe seda, äkki saad siit teemast abi

Comment

• Ski
            Julm Donk
            • Feb 2010
            • 97

Tegin postgrsile ja PT3-le reinstalli ja aitas....

EDIT: Oskab keegi öelda miks HUDi statsid vale nime all asuvad koguaeg kui tööle panen?
            Last edited by Ski; 10.03.10, 16:09.

Comment

• ingu
              Bännitud
              • Jan 2010
              • 1283

Ma usun, et seda siin küsitud, aga ma ei jõua kõiki posti läbi lahmata. Kas kuidaski saan turniirirides võidetud raha ka graafikusse sisse panna?

Comment

• Cypher0
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 1512

Ülevalt menüüst Tournaments>Enter Results oli, kui ma väga valesti ei mäleta.

Comment

• ingu
                  Bännitud
                  • Jan 2010
                  • 1283

2010/03/12 15:52:25: Fatal Exception during Auto-Import process: Unable to connect to database: PokerTracker 3 Database

Kellegil teisel ei ole sellist jama? Juba 2h ei ühenda ära kummagi arvutiga.

Comment

• Ski
                    Julm Donk
                    • Feb 2010
                    • 97

Update tehtud? Kui jah, siis mul aitas postgresile ja PT3le reinstall, kuigi usun, et saab ka lihtsamat viisi..

Comment

• taavo
                      Julm Donk
                      • Jan 2009
                      • 64

Kellelgi peale updatet EV joonega ei ole mingit kala? Jookseb mööda money joont kaasa lihtsalt.

Uurisin Pockertrackeri foorumit ja asjaga tegeletakse alles.
                      Last edited by taavo; 15.03.10, 21:53.

Comment

• Viski
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jan 2010
                        • 393

Miks mul PT3'me HUD Primas tööle ei hakka ?

Kõik on up-to-date, ja ta kui panen importima, siis ajab "unrecognized game type .." paska mulle. WTF?

HEM töötab ilustikenasti ..

Keegi .. ? Ranka .. ? Jumal .. ?
                        Last edited by Viski; 16.03.10, 10:00.

Comment

• ingu
                          Bännitud
                          • Jan 2010
                          • 1283

Algselt postitas Viski Vaata postitust

Kõik on up-to-date, ja ta kui panen importima, siis ajab "unrecognized game type .." paska mulle. WTF?

Same shit here.

Comment

• Viski
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2010
                            • 393

Kellegil pole mingit lahendust välja pakkuda ?

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

Algselt postitas Viski Vaata postitust

ja sa veel küsid..

Comment

• Viski
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2010
                                • 393

:DD, niceone

Comment

Working...