*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • zyxxx
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 453

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
    Kuidas saab PT3 hudi jagada selliselt, et keskele saaks jätta mängija avatari, üles üks rida statte ja alla teine. Sisuliselt siis, et kuidas saaks hudi jagada blokkideks?

Tänud, Variatsioon!
    Teoorias peaks see nii käima:

1. võtad lahti "Configure HUD Profiles"
    2. Groups tabelisse teed uue grupi
    3. paned sellele samad parameetrid, mis Player Statsil
    4. lisad Statsi alt vajaliku statistika

Comment

• pkillar
      Julm Donk
      • Feb 2010
      • 30

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

tere mul siuke kyssa et kui ma tõmbasin endale selle poker trackeri 3 ja laadsin alla ja panin trial ja siis tuli ette mulle yks box mille nini "configure postgreSQL server" ja seal on kõik lahtrid juba t2itetud ja mina ei tea sellest eriti mis ma seal peaks uut ka panema ja kui ma connect vajutab siis ytleb et "unnable to connect...... soov oleks siis teada mida ma valesti teen????

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas pkillar Vaata postitust
        tere mul siuke kyssa et kui ma tõmbasin endale selle poker trackeri 3 ja laadsin alla ja panin trial ja siis tuli ette mulle yks box mille nini "configure postgreSQL server" ja seal on kõik lahtrid juba t2itetud ja mina ei tea sellest eriti mis ma seal peaks uut ka panema ja kui ma connect vajutab siis ytleb et "unnable to connect...... soov oleks siis teada mida ma valesti teen????

reinstall postgreSQL. Tüüpiline pask minu puhul kahjuks, jätkuvalt teen seda min. 1x nädalas.

Comment

• pkillar
          Julm Donk
          • Feb 2010
          • 30

seal all boxis olemas kohe et istall postgreaql aga kui ma sinna vajutan siis ta ytleb et please use the main MSI fail to install postgresql mis see t2hendama peaks???

Comment

• Divide03
            Julm Donk
            • Dec 2009
            • 77

Olen väga väga algaja ja t6mbasin alla PT3me aga ei oska seda kasutada mänguajal ja ei tea mida hakkata peale nende näitudega nagu VPIP/PFR/AF ja HANDS. Praegu kuu aega olnud ja on ilus vaadata aind graafikut aga muuks kasulik kl pole :( mõtlesin et küsin nats abi ja äkki saan selgeks free triali ajal. Muidu kardan hiljem osta seda, kui PT3mest abi pole. Ise mängin NL2.

Comment

• kollane
              Pokkerihai
              • Nov 2008
              • 2031

Algselt postitas Divide03 Vaata postitust
              Olen väga väga algaja ja t6mbasin alla PT3me aga ei oska seda kasutada mänguajal ja ei tea mida hakkata peale nende näitudega nagu VPIP/PFR/AF ja HANDS. Praegu kuu aega olnud ja on ilus vaadata aind graafikut aga muuks kasulik kl pole :( mõtlesin et küsin nats abi ja äkki saan selgeks free triali ajal. Muidu kardan hiljem osta seda, kui PT3mest abi pole. Ise mängin NL2.
              http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=320

Comment

• nomerlot
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 2233

Ma natuke sirvisin siina vanemaid postitusi, aga mul on ikkagi küsimus:

mismoodi ma mitme toa tulemusi ühte graafikusse koondan?

Comment

• zyxxx
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 453

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                  mismoodi ma mitme toa tulemusi ühte graafikusse koondan?
                  General tabi alt, paremal üleval nurgas on Aliases. Võtad edit ja lisad sinna kõik oma erinevate tubade kasutajanimed.

Last edited by zyxxx; 19.02.10, 12:01.

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

Algselt postitas Divide03 Vaata postitust
                    soovitan sul HUDi välja lülitada ja ilma selleta hakkama saada.
                    IMO siis arened kiiremini.

aga siin räägib hudist lähemalt: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=320

Comment

• ingu
                      Bännitud
                      • Jan 2010
                      • 1283

Mul kahes arvutis PT trial versioon. Mängin kahe arvutiga vaheldumisi. Kas on kuidaski võimalik teha nii et PT salvestaks kõik käed mingisse "ühisesse kohta" et ma ei peaks kahe arvuti vahelt handhistory faile vedama, et õiget pilti kokku panna (et graafik vastaks tõele jne)

Näide: Ma teen arvutis "üks" 500 kätt, lähen teisse arvuti, siis ei pea seda handhistory faili sinna kopeerima, vaid see oleks seal olemas juba.
                      Last edited by ingu; 28.02.10, 09:56.

Comment

• kuco
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1910

Algselt postitas ingu Vaata postitust
                        Mul kahes arvutis PT trial versioon. Mängin kahe arvutiga vaheldumisi. Kas on kuidaski võimalik teha nii et PT salvestaks kõik käed mingisse "ühisesse kohta" et ma ei peaks kahe arvuti vahelt handhistory faile vedama, et õiget pilti kokku panna (et graafik vastaks tõele jne)

Näide: Ma teen arvutis "üks" 500 kätt, lähen teisse arvuti, siis ei pea seda handhistory faili sinna kopeerima, vaid see oleks seal olemas juba.
                        Arvutid on ikka samas võrgus. Ei ole üks läpakas, millega mängid igalpool?

Kui on sama võrgu masinad siis võid ühe PT panna kasutama teise andmebaasi aga ma pole kindel, et trial seda lubab

Comment

• zyxxx
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 453

Keegi oskab soovitada PT statti või reporti, mis näitaks sessioonide kaupa kaardijooksu koefitsenti või midagi taolist. Umbes nagu PTR-is on HOTorNOT.
                          Hea oleks mängu kaardijooksu põhiselt analüüsida. Saaks selgema ülevaate, kas halvema jooksuga sessioonides tiltan raha ise maha.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

Algselt postitas zyxxx Vaata postitust
                            Keegi oskab soovitada PT statti või reporti, mis näitaks sessioonide kaupa kaardijooksu koefitsenti või midagi taolist. Umbes nagu PTR-is on HOTorNOT.
                            Hea oleks mängu kaardijooksu põhiselt analüüsida. Saaks selgema ülevaate, kas halvema jooksuga sessioonides tiltan raha ise maha.
                            vaata oma winrate. kui on suurem kui keskmiselt siis jooksed hästi.

Comment

• zyxxx
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 453

Algselt postitas variatsioon Vaata postitust
                              vaata oma winrate. kui on suurem kui keskmiselt siis jooksed hästi.
                              See ei ole ikka päris see, mida mina silmas pean. Winrate on siis ka suur kui paar kätt on hästi õnnestunud, lühiajalise kaardijooksuga ei ole seal ju midagi pistmist.

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

Algselt postitas zyxxx Vaata postitust
                                See ei ole ikka päris see, mida mina silmas pean. Winrate on siis ka suur kui paar kätt on hästi õnnestunud, lühiajalise kaardijooksuga ei ole seal ju midagi pistmist.
                                on juu... kui sa ei tildi(ntx Agamed 24/7) siis sa võidad keskmiselt käega ca 0.1BB.
                                iga käsi kus sa võidad üle 0.1BB sa jooksed üle keskmise ja iga käsi kus sa kaotad üle 0.1BB sa jooksed keskmisesest halvemini.

kui teed ühe ringi peale(9 kätt) ja ei ole 1BB plussis siis ongi bad run.

Comment

Working...