*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mislinn
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1734

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas mislinn
    PT3 tõmbab arvuti kooma iga kord kui käima panen, keegi teab mingit lahendust?
    Kas tõesti keegi ei oska aidata, ma ei saa enam pokkerit mängida lihtsalt :-\

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas mislinn
      k6ige uuem versioon peal?

Comment

• mislinn
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1734

Algselt postitas kollane
        k6ige uuem versioon peal?
        Eeem, ei tea, kas see tuleb siis kui housekeepingut teed? kui nii, siis jh.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas andrus69
          Tänud. Tirisin uue versiooni. Nüüd annab´ käivitades sellise teate: PokerTracker cannot display the Hud on MicroGaming tournament tables at this time because they cannot be uniquely identified.
          Mina põhjust ei tea aga ju o nsiis tehniliselt raske teostada HUD'i kuvamine turniirilaudades. HEM kuvab aga siis ka pead ise manuaalselt laua ette näitama.

Algselt postitas nomerlot
          Kusjuures kui ma paar nädalat tagasi korra Trios natuke kätt proovisn uuesti, ei läinud seal ikka HUD tööle, mis siis et mul uusim beeta ja puha. Näiliselt nagu hakkas tööle, aga luges 6 esimest kätt ära ja jäi seisma. Isegi käsi ei importinud enam real-time. Ei aidanud restartimine ega midagi.
          Kas sa istusid ikka lauas? Enam ei saa MG-d datamineda ja ehk üleüldse ei salvesta enam käsi?

Comment

• daljoh
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1032

Algselt postitas mislinn
            Praegu peaks ranka ütlema et õiged mehed mängivad ilma HUD'ta.

Aga tee housekeeping ära. Mul võttis see ükskord mingi 2 päeva aega.
            P.S - uus versioon ei tule siis kui HK teed. See tuleb endale PT kodukalt tõmmata! Või sain ma milletki valesti aru!

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Algselt postitas ranka
              Kas sa istusid ikka lauas? Enam ei saa MG-d datamineda ja ehk üleüldse ei salvesta enam käsi?
              Jah, ikka istusin lauas, mitte ei dataminenud.

Comment

• mislinn
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1734

Algselt postitas daljoh
                Praegu peaks ranka ütlema et õiged mehed mängivad ilma HUD'ta.

Aga tee housekeeping ära. Mul võttis see ükskord mingi 2 päeva aega.
                P.S - uus versioon ei tule siis kui HK teed. See tuleb endale PT kodukalt tõmmata! Või sain ma milletki valesti aru!
                Housekeepingut teen juba iga päev, ei aita:D Ja PT3 lehelt ma küll ei leia mingit updatemise kohta..vbl olen pime, võta näpiust.

Comment

• nomerlot
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 2233

Algselt postitas mislinn
                  Housekeepingut teen juba iga päev, ei aita:D Ja PT3 lehelt ma küll ei leia mingit updatemise kohta..vbl olen pime, võta näpiust.
                  PokerTracker is an online poker software tool to track player statistics with hand history analysis and a real time HUD to display poker player statistics directly on your tables. Supports Mac OS X!

Sealt võrdle oma versiooni ja nende versiooni numbreid. Kui neil on uuemad, tõmba alla upgrade fail. Võid ka beetat proovida, mina kasutan seda.

PostregSQL renistall ehk aitab ka.

Comment

• StripPoker
                    Grinder
                    • Sep 2009
                    • 609

Üldküsimus, et kuidas oma andmebaasi backuppida? Kuskil postgres kataloogis on kogu baas ja see kataloog lihtsalt copy või siis PT3 kaudu mingi export teha?

Comment

• mislinn
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1734

PokerTracker is an online poker software tool to track player statistics with hand history analysis and a real time HUD to display poker player statistics directly on your tables. Supports Mac OS X!

Sealt võrdle oma versiooni ja nende versiooni numbreid. Kui neil on uuemad, tõmba alla upgrade fail. Võid ka beetat proovida, mina kasutan seda.

Uusim versioon ilusti olemas ja selle virtsa ka reinstallisin, kasu ikka null :S
                      PostregSQL renistall ehk aitab ka.

Comment

• seltsimees
                        Jube Noob
                        • Aug 2009
                        • 132

Mul ausalt öeldes täpselt sama mure. Kui importima paned, nii tõmbab CPU kooma. Ei kujuta ettegi, mis tal häda on. Ei aita see, ei too.
                        4 laual kannatab kuidagi ära mängida, aga see on kah kohati ikka väga närvesööv, kui tuleb lihtsalt vaadata, kuidas ässad või kunnid niisama mucki lendavad. Üldse on selle PT3-ga pidevalt igasugust jama, et lausa kahetsen selle ostu juba nüüdseks. :(

Comment

• olympus999
                          Jube Noob
                          • Oct 2009
                          • 137

Kas teistel on ka selline asi, et kui oled mingi aja mänginud cashi, siis poketracker viskab midagi sellist ette:
                          The maximum amount of observed hands has been reached. No more observed hands will be imported until poketracker...
                          This is pokerstars requirement.

Comment

• vass
                            Jube Noob
                            • Jan 2010
                            • 181

tere

selline probleem PTR3ga et kui vajutan nime peale siis läheb laud nö mitteaktiivseks ja ei kuva pop up...teises arvutis seda jama pole olnd kuigi mõlema konfid samad....äkki keegi oskab aidata...oleks ilmatuma tänulik:)

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Algselt postitas olympus999
                              Kas teistel on ka selline asi, et kui oled mingi aja mänginud cashi, siis poketracker viskab midagi sellist ette:
                              The maximum amount of observed hands has been reached. No more observed hands will be imported until poketracker...
                              This is pokerstars requirement.
                              nojah, kiri ise ju ütleb, misasi ta on:) PS ei luba dataminingut ehk sa pead lauda istuma, et käed salvestuks. Ainult väikse hulga lubab, siis pead pool tundi vahet pidama ja pokertrackerile restardi tegema, pmst mõttetu.

Comment

• olympus999
                                Jube Noob
                                • Oct 2009
                                • 137

nojah, kiri ise ju ütleb, misasi ta on:) PS ei luba dataminingut ehk sa pead lauda istuma, et käed salvestuks. Ainult väikse hulga lubab, siis pead pool tundi vahet pidama ja pokertrackerile restardi tegema, pmst mõttetu.
                                Küsisin sellepärast, et HEM-i kasutaja ütles, et tal pole sellist asja...

Comment

Working...