*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • k2snakalle
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2545

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

oeh ma lähen juba närvi, et ma ühte asja üles ei leia.

niih player statistics(kus näitab vpip, pfr, 3bet etc) ehk siis minu enda andmed, kuidas ma saan sinna loetellu ka teisi statse lisada? tahaks teada oma cbetti jne jne.
    ning kas on võimalik sessiooni kaupa ka vaadata just nii, et millise käega kaotasin kõige rohkem.Mõtlen just nii, et saab vaadata et sessiooni käigus kaotasin ntx 12$ just 33-ga. (mis siis et ntx olen total 15$plussis, aga just näen neid käsi milles kaotasin suure poti)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Kris
      Miks tournamentside alt näitab et kõik täna mängitud SNGd on kaotatud? Ei arvesta võite millegipärast`?!

Kas turkad peab ise manuaalselt sisestama? Mängin partys
      Kui party saadab kirja tulemustest, siis salvesta see notepadi ja proovi too notepad sisse importida. Anna teada, kas funkab või mitte.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas k2snakalle
        oeh ma lähen juba närvi, et ma ühte asja üles ei leia.

niih player statistics(kus näitab vpip, pfr, 3bet etc) ehk siis minu enda andmed, kuidas ma saan sinna loetellu ka teisi statse lisada? tahaks teada oma cbetti jne jne.
        ning kas on võimalik sessiooni kaupa ka vaadata just nii, et millise käega kaotasin kõige rohkem.Mõtlen just nii, et saab vaadata et sessiooni käigus kaotasin ntx 12$ just 33-ga. (mis siis et ntx olen total 15$plussis, aga just näen neid käsi milles kaotasin suure poti)
        Paremal ääres on "tööriista" märk (mutrivõti). Vajuta selle peale, uues aknas vasakul poole on statid, mida saad kasutada ja paremal statid, mida hetkel kuvab.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

Algselt postitas ranka
          Paremal ääres on "tööriista" märk (mutrivõti). Vajuta selle peale, uues aknas vasakul poole on statid, mida saad kasutada ja paremal statid, mida hetkel kuvab.
          no krt kohe üldse ei näinud alguses seda tööriistamärki.
          nüüd tean ja tänud

Comment

• yevi
            Räme Fish
            • Nov 2009
            • 11

Nii siis mõtlesin ka selle alla laadida, kuid tuleb error auto importimisega.
            Error siis järgmine: Unable to launch auto-import for site: PokerStars. Reason: PokerStars auto-importer needs to be configured.
            Äkki suudate aidata pole varem kasutanud siukest programmi :).

Comment

• daljoh
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1032

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne)

äkki on asi selles et sul ei ole ära määratud PT3s millisesse kausta Pokerstars oma käed salvestab...ja tee kindlaks kas PS üldse käsi salvestab sul!

Comment

• yevi
                Räme Fish
                • Nov 2009
                • 11

Aga äkki saad siit ka välja aidata et kuidas ma panen starsis käed salvestama?

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

Algselt postitas yevi
                  Aga äkki saad siit ka välja aidata et kuidas ma panen starsis käed salvestama?
                  options -> hand history -> [X] save hand history

Comment

• yevi
                    Räme Fish
                    • Nov 2009
                    • 11

Sellega sain nüüd hakkama aga, ma ei saa enda screen name kuidagi välja toodud keegi võiks mingi lingi või õpetuse anda kuidas see asi kõik tööle läheks .

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

Algselt postitas yevi
                      Sellega sain nüüd hakkama aga, ma ei saa enda screen name kuidagi välja toodud keegi võiks mingi lingi või õpetuse anda kuidas see asi kõik tööle läheks .
                      PT -> options/settings -> my screen name vms..

vaata PT ringi... näpi nuppe ja proovi..

Comment

• daljoh
                        Vana Tegija
                        • Feb 2009
                        • 1032

minu meelest parim abimees ever :
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• HeltsM
                          Räme Fish
                          • Nov 2009
                          • 11

mul siis niisugune error käte importimisel Unable to begin feeder import process. Reason: PokerTracker is configured to import into an outdated database. This must be corrected before an import can succeed.
                          oskab keegi aitata! Kas on õige ?

Move Processed Files To :C:\Program Files\PokerTracker 3\Processed
                          Hand History Directory :C:\Program Files\PokerStars\HandHistory

2009/11/17 17:44:25: PokerStars: Found 1 files to monitor.
                          2009/11/17 17:44:25: PokerStars: Loading hand history file: C:\Program Files\PokerStars\HandHistory\HeltsM\HH20091117 Rhea fast - $0.02-$0.04 - USD Limiit Hold'em.txt
                          2009/11/17 17:44:25: Unable to begin feeder import process. Reason: PokerTracker is configured to import into an outdated database. This must be corrected before an import can succeed.
                          2009/11/17 17:44:31: PokerStars: Stopping auto-import.
                          2009/11/17 17:44:31: Auto-Import stopped.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

kas sul on uusim PT versioon?

Comment

• HeltsM
                              Räme Fish
                              • Nov 2009
                              • 11

jah 60 päeva free trail

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

proovi datebase "housekeepida"

PT -> datebase -> housekeep

Comment

Working...