*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mislinn
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1734

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas ranka
    Ei ole teadlik aga äkki ka SWEDBANKA's on virtuaalkaardi võimalus olemas. Kui ei ole, siis uuri lähituttavatelt - ema/isa/vend/õde/naine jne. Kui kellegil ei ole siis võta omale naine, kellel oleks SEB pank olemas -- ma jumala tõsine kusjuures. Kui tõesti SWEDBANKA'l pole virtuaalkaarti siis juba enne biitis SEB Swedbanka ja nüüd paneb talle täiega ära.

Minu teada on ka swedbankal selline asi olemas...

// Kollane millal see kunagi oli, ma nagu olen kuulnud, et saab...

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas mislinn
      Minu teada on ka swedbankal selline asi olemas...
      3kuud tagasi polnud igatahes, küsisin spetsiaalselt. vb nüüd tekkinud, kui sa tead ,et on.

Comment

• mislinn
        Pokkerihai
        • Apr 2009
        • 1734

Algselt postitas kollane
        3kuud tagasi polnud igatahes, küsisin spetsiaalselt. vb nüüd tekkinud, kui sa tead ,et on.
        Ja ongi nii, et mina eksin jälle, uurisin kohe swedbanka ja polegi selline asi võimalik :o, vähemalt ei leidnud mina seal sehel sellist võimalust..

Comment

• seltsimees
          Jube Noob
          • Aug 2009
          • 132

Swed jah kahjuks sellist asja ei paku, kuid tundub, et abistaja leitud! :)

Comment

• mislinn
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1734

Hakkan juba PT-d vihkama, kuna see teeb täpselt seda, mida ise tahab, nimelt on mul selline probleem, et ta ei taha mul statse lauda kuvada üldse, vahel võtab aega 20 minutit, et need lauda tuleks, siis teinekord ei tule üldse ja täna on juba next level värk ehk kuvab mulle mingeid suvaliste väntade statse lauda, kellegil on midagi sarnast olnud, oskab keegi öelda mida teha ??? Kusjuures käsi impordib ilusti...

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas mislinn
              Hakkan juba PT-d vihkama, kuna see teeb täpselt seda, mida ise tahab, nimelt on mul selline probleem, et ta ei taha mul statse lauda kuvada üldse, vahel võtab aega 20 minutit, et need lauda tuleks, siis teinekord ei tule üldse ja täna on juba next level värk ehk kuvab mulle mingeid suvaliste väntade statse lauda, kellegil on midagi sarnast olnud, oskab keegi öelda mida teha ??? Kusjuures käsi impordib ilusti...
              Mängid primas? Kui jah kustuta gamehistory.dat

Comment

• mislinn
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1734

Algselt postitas ranka
                Mängid primas? Kui jah kustuta gamehistory.dat
                Ma mängin starsis, ma ei tea kas see on prima :(

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas mislinn
                  Ma mängin starsis, ma ei tea kas see on prima :(
                  Ei see ei ole prima. PokerStrs läbiloetud failid ära liigutab?

Comment

• mislinn
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1734

Algselt postitas ranka
                    Ei see ei ole prima. PokerStrs läbiloetud failid ära liigutab?
                    Eeem..arvutid ja nende käsitlemine on mu nõrkus, ma ei oska seda vaadada kuskilt :-\

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Mina pole üldse PT3 beetaga rahul. Mängin Triobetis muidu.

Installin ära, hakkab tööle kenasti, HUD ja muu. Ja siis päeva-paari pärast ei lähe PT3 enam käima, ajab jama, et ei saa andmebaasiga ühendust. Ma ei teagi, palju ma reinstalli olen teinud, 5x kindlasti.

Eile ei hakanud isegi peale reinstalli normaalselt tööle, st töötab jah, aga Triobetiga jooksvalt ühendust ei saa, ainuke võimalus on pärast tagantjätgi käed gamehistory.dat failist importida. HUD-i võisin ära unustada.

Igatahes, kui see beeta stabiilsemaks ei lähe, siis pean hakkama HEM-i poole vaatama...

Comment

• tdx
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 768

viimast stabiilset buildi oled ka proovinud? (5.2)

Comment

• r3o
                          FPP Pro
                          • Apr 2009
                          • 260

Kas sul on vista?
                          Mul ka vistaga tuli see viga paar korda. Sel juhul vaata seda:

Comment

• kollane
                            Pokkerihai
                            • Nov 2008
                            • 2031

PT foorumis on kõik vead välja tood otsi ülesse milline kamm sul on ja tee sealt õpetuse järgi. ei ole ju midaig rasket

Comment

• StripPoker
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 609

PT3 muidu töötab ilusti aga kui ära installisin koos andmebaasiga Postgres siis tekitas see install mulle WinXP lisaks ühe windowsi kasutaja nimega "postgres" Ehk siis kui arvuti käima panna on algselt 2 kasutaja valik ees windowsisse sisselogimiseks - "minunimi" ja "postgres"

On see normaalne, et see teise kasutaja juurde tekitab? Võib selle kustutada või on see vajalik?

Comment

• vaporum
                                Räme Fish
                                • Oct 2009
                                • 2

probleem siis selles, et PT3 ei näita turniiridega võidetud raha! mängitud käed ja buyin summad on näha, aga seda et turna võidetud ei kajasta :-[ (mänginud 3 turniiri). kasutan "trial" versiooni.

Comment

Working...