*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Madis Very
    Tõmba beta.
    +1 . Mul pidevalt jooksis kokku PT3 viimane versioon. Betaga mitu päeva pole enam jama olnud.

Comment

• daljoh
      Vana Tegija
      • Feb 2009
      • 1032

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne)

Beta töötab jah ilusti....mul oli ka enne jama

Comment

• 0madis0
        Julm Donk
        • Oct 2008
        • 74

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

ma ei leja pt3-l sellist statsi nagu limp/call.
        Kas on üldse selline stats pt3-l olemas kui jah siis milliste tähtede kobinatsiooni all see asub mina igatahes ei leja kuskilt!

Tänud:Madis

Comment

• daljoh
          Vana Tegija
          • Feb 2009
          • 1032

Milleks seda vaja on üldse?

Comment

• 0madis0
            Julm Donk
            • Oct 2008
            • 74

Algselt postitas daljoh
            Milleks seda vaja on üldse?

hea küsimus.......minul on vaja!!!!

Comment

• daljoh
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1032

Kuulen väikest ärritust su hääles...

Lihtsalt küsisin et milleks seda vaja on (kasutatakse)....äkki seletad?!

Sellist stati eraldi ei ole PT3s minu teada. Küll saab seda kuidagi statisticsi alt välja tuua....aga see on juba omaette teadus

Comment

• Madis Very
                Bännitud
                • Aug 2009
                • 2951

Kui ma mängin NoLimitit aga satun samade vastaste vastu FixedLimitis (Tourneys/SnG's) kas HUD näitab kokku mõlemaid või eraldi olenevalt tüübist ?

Comment

• daljoh
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1032

Minu teada on nii et kui oled temaga koos nt turnat mänginud siis näitab infot selle turna põhjal....

Kui oled nt cashi mänginud aga turnat ei ole siis vist ei näita.

Comment

• StripPoker
                    Grinder
                    • Sep 2009
                    • 609

Paluksin abi seoses PT3 ja PokerStars istekohtadega. Kui lauda istuda ja liigutada enda istekohta ("sit here" funktsioon) endale meeldivaks siis HUD display järele ei tule vaid jääb iga mängija algse istekoha juurde.

OK, käsitsi saab neid järele aidata aga seda ei jõua ju iga lauaga nokkima hakata. Kas automaatselt saab kuidagi ikka iga mängija kohta käiva HUD aknakese selle mängija õigele asukohale järele aidata?

Comment

• Madis Very
                      Bännitud
                      • Aug 2009
                      • 2951

Algselt postitas daljoh
                      Minu teada on nii et kui oled temaga koos nt turnat mänginud siis näitab infot selle turna põhjal....

Kui oled nt cashi mänginud aga turnat ei ole siis vist ei näita.
                      Turnat ja SnG'd on jah Cashist erinevad, et neid näitab erinevalt aga no limitit ja fixed limitis ma pole kindel kas koos/eraldi.

Comment

• daljoh
                        Vana Tegija
                        • Feb 2009
                        • 1032

Need peaks koos olema

Comment

• mislinn
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1734

Selline jama, et kui panen autoimportima pokerstarsist käsi, siis hakkab erroreid viskama PLO kohta, mida ma mängisin väga väga ammu...tükk aega läheb enne kui statsid lauda tulevad, vahel ei tule üldse, keegi oskab aidata?

Viga ise siis selline: PokerStars: Warning: Unrecognized game type: omaha pot limit ($0.02/$0.05)

Comment

• $$$
                            Vana Tegija
                            • Mar 2009
                            • 1072

Tõmbasin PT3 traiali, Hud töötab väga kenasti, aga turnade all puudub statistika.
                            Uurisin natuke ja jõudsin otsaga, siia teemasse:
                            http://forumserver.twoplustwo.com/45...-stars-409085/

Ehk saan scriptiga ilusti starsilt ligi 700 turniiri kohta info, aga kuidas ma need nüüd trackerisse saan? Peab ju olema mõni teine võimalus, kui käsitsi toksima hakkata.
                            Kuna mängin peamiselt SNGsid, siis tahaks just infot sealsete kätte kohta, aga praegu turnade all 0 kätt.

Comment

• daljoh
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1032

PT3 Hold em ei toeta omaha käsi minu teada. Selleks on olemas PT3 Omaha http://www.pokertracker.com/products/PTO/

Minu teada on see nii. aga võin ka eksida

Comment

• daljoh
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1032

Algselt postitas $$$
                                Tõmbasin PT3 traiali, Hud töötab väga kenasti, aga turnade all puudub statistika.
                                Uurisin natuke ja jõudsin otsaga, siia teemasse:
                                http://forumserver.twoplustwo.com/45...-stars-409085/

Ehk saan scriptiga ilusti starsilt ligi 700 turniiri kohta info, aga kuidas ma need nüüd trackerisse saan? Peab ju olema mõni teine võimalus, kui käsitsi toksima hakkata.
                                Kuna mängin peamiselt SNGsid, siis tahaks just infot sealsete kätte kohta, aga praegu turnade all 0 kätt.
                                Peaks tegema nii et kui küsid HH turniiride kohta PS'st siis salvestad need Text faili ja siis impordid selle faili.

Comment

Working...