Re: Olympic-Online PRO tiimiga jaaniks aafrikasse!
Olympic-Online PRO tiimiga jaaniks aafrikasse!
Collapse
X
-
Algselt postitas runnar Vaata postitustkrt, mul on sel ajal ainult 2 nädalat võimalik netis grindida, muidu võiks isegi üritadaAlgselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustMa ei jõua hetkel arvutada - mitu kätt PLO100 peab mängima 100 000fpp jaoks?Algselt postitas udikaz Vaata postitustkuskilt käis läbi selle seeria kodulehekülg mis seal toimub. kas keegi saaks siia copyda ma ei leidnud hetkel kuskilt. ja krt oleks väga huvitatud sellest kuid mu OO vip level on täpselt 0. peaks vist jan-iga kontakti võtma ja midagi sellega välja mõtlema :)
ei ole siin mingit koonerdamist.
hakkate tööle!!!
Comment
-
Ty. Ca 40k kätt siis. Kuidas seal PLO laudadega seis on, 4-6 lauda saab kergelt kokku?Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitustarvuta ise. 1232 käega maksn 120,98€ rake PLO100s viimati. ja 100 000 punni peaks olema 3,8k dollarit. konverteeri ja arvuta ja vastus olemas
Comment
-
Hetkel:Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustTy. Ca 40k kätt siis. Kuidas seal PLO laudadega seis on, 4-6 lauda saab kergelt kokku?
PLO50: 10 lauda
PLO100: 7 lauda
PLO200: 5 lauda
PLO400: 1 laud
Kõik dollarilauad, waiting listid on ainult kohati rõvedad 4-8 inimest nimekirjas.
Comment
-
PLOs leiad actionit küllaga. Alati võid teha uue laua <-- soovitan, plohu on niivõrd whaaalaanõõõõõAlgselt postitas ranka Vaata postitustHetkel:
PLO50: 10 lauda
PLO100: 7 lauda
PLO200: 5 lauda
PLO400: 1 laud
Kõik dollarilauad, waiting listid on ainult kohati rõvedad 4-8 inimest nimekirjas.
Comment
-
mul kasutaja juba olemas seal :(Algselt postitas ranka Vaata postitustLäbi PP.com liitudes on VIP level koheselt 3. Ja loe esimest posti, saad talle kirja ka saata.
kui saaks mingi mõistliku leveli siis ilmselt siseneks cashi maailma
mis minu jaoks võõras aga veits tööd ja peaks piitima ikka
Last edited by udikaz; 12.05.11, 15:06.
Comment
-
Saada janile kiri siis.Algselt postitas udikaz Vaata postitustmul kasutaja juba olemas seal :(
kui saaks mingi mõistliku leveli siis ilmselt siseneks cashi maailma
mis minu jaoks võõras aga veits tööd ja peaks piitima ikka 
Comment
-
rahu priva, võtad 40se kaitsefaktoriga kreemid kaasa ja saad neegriksAlgselt postitas privador Vaata postitustkrt marokosse suvel minna on päris crazy. 40Cplus päevad ma eeldan?
Comment
-
Algselt postitas Potsataja Vaata postitustHuvitav, kas Olympic garanteerib paketti võitjatele 350€ lennupiletid ?
Algselt postitas ranka Vaata postitustLennupiletid on mängija omafinantseering,(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
Täpsustan:
Marrakechi reisipakett on järgmine: €350 lennupiletid, €550 põhiturniiri pääse ja €225 väärtuses 5-päevane majutus koos teiste Olympic-Online pokkerimängijatega Kenzi Farah hotellis. Lennupiletid on mängija omafinantseering,
Ehk kas 14. juuni+ saab need paketti kuuluvad €350 lennupiletid OO kaudu välja osta ?
Comment
-
Mina sain aru nii, et lennupiletid ostad ise. Seepärast ongi väga tähtis, et sa mõtleksid juba täna välja kas sa osaled seal või mitte, sest igapäevaga lennupiletid lähevad kallimaks.Algselt postitas Potsataja Vaata postitustTäpsustan:
Marrakechi reisipakett on järgmine: €350 lennupiletid, €550 põhiturniiri pääse ja €225 väärtuses 5-päevane majutus koos teiste Olympic-Online pokkerimängijatega Kenzi Farah hotellis. Lennupiletid on mängija omafinantseering,
Ehk kas 14. juuni+ saab need paketti kuuluvad €350 lennupiletid OO kaudu välja osta ?
Comment
-
Sellisel juhul ei saa rääkida mingist reisipaketist ja 350€ lennupiltidest, vaid ainult majutuse ja turniiri sisseostu kompenseerimisest. Eile vaatasin bookinghouse.ee ja odavaim variant oli 700€+, obv saab ise kombineerides ka odavamalt. Ise ma muidugi ei osale, lihtsalt selline "kampaania" ajas karvad turri.
Comment
TC
Comment