Surfasin TrioBeti lobbys ning leidsin sellise turniiri. Tegu $10+$1 Freezeout turniirigia, mis toimub 2. Detsember, kell 20.00 Eesti aja järgi, kus esimesed 3 saavad playstad. Mingit ametlikku infot TB kodukalt pole leidnud aga tundub, et tegu on osa TB jõulukampaaniast.
3 x Playstation 3@TrioBet.com
Collapse
X
-
Re: 3 x Playstation 3@TrioBet.com
Aasta tagasi maksis veel ca 10k vist. Tänase hinna leiad siit!Algselt postitas UniquestMis selle PS3 turuväärtus on, ~300€ äkki? "Overlay"-d vist ei tule päris, aga PS3-st ikka ära ei ütleks. :P
Comment
-
Overlay on ju GARANTEERITUD, sest tegu on lisatud ehk added auhindadega ning lugedes ja uskudes Keiss'i kommentaari, siis lisatud raha on ca 15k eeke.Algselt postitas UniquestMis selle PS3 turuväärtus on, ~300€ äkki? "Overlay"-d vist ei tule päris, aga PS3-st ikka ära ei ütleks. :P
Comment
-
tegu on eur turniiriga(ebaoluline aga siiski)Algselt postitas rankaOverlay on ju GARANTEERITUD, sest tegu on lisatud ehk added auhindadega ning lugedes ja uskudes Keiss'i kommentaari, siis lisatud raha on ca 15k eeke.
mina ei saa lobby järgi küll aru, et oleks added turniir. eraldi prizepooli näha pole....
kui võtta prize koguväärtuseks 7000x3 ca 21000, ja pilet on 11eur, siis overlay tekib kui on alla 123 mängija.
et asi tegelikult minu arvates pingutust väärt oleks, võiks mängijaid olla alla 40.
olen selle PL3-ga hokit tagunud hommikuni sõbraga, sõltuvus. aga tõenäoliselt jääb mängimata, kuna trenn samal ajal.
Comment
-
ma ka trennis. Usun, et mängijaid tuleb kuskil 30-40tk.Algselt postitas vsiu100tegu on eur turniiriga(ebaoluline aga siiski)
mina ei saa lobby järgi küll aru, et oleks added turniir. eraldi prizepooli näha pole....
kui võtta prize koguväärtuseks 7000x3 ca 21000, ja pilet on 11eur, siis overlay tekib kui on alla 123 mängija.
et asi tegelikult minu arvates pingutust väärt oleks, võiks mängijaid olla alla 40.
olen selle PL3-ga hokit tagunud hommikuni sõbraga, sõltuvus. aga tõenäoliselt jääb mängimata, kuna trenn samal ajal.
Comment
-
Yeah, selle koha pealt panin vist puusse :SAlgselt postitas vsiu100tegu on eur turniiriga(ebaoluline aga siiski)
Comment
-
Kui juba üle 120 osavõtjaid koguneb, siis läheb veidi kahtlaseks, aga üldiselt ei pea turnal overlay-d olema ju, et ta hea mängija jaoks +EV oleks. 8)
Lisaks on tegu väga "top heavy" auhinnafondiga, peaks ka heale mängijale istuma. Mis ei istu muidugi on see, et kui asja kätte saad, siis pokkeri jaoks enam aega pole. ;D
Comment
-
arvan, et turniiridel peaks olema overlay, et tasuks mängida(ka heal mängijal). ja ERITI veel neid, mille auhinnaks pole cash vaid mingid "asjad".
nõus 100%. mitmeid kordi sõbra pool peale live homegame "paar" mängu teinud. koju jõuad hommikul......Algselt postitas ok2aapleikar 3 on sittaks cool, vennal on olemas ja kuigi ma eriti mänge ei mängi siis ps3'ga on küll väga tuus mängida.
Comment
Comment