EPT Kopenhaagen sateliidid TrioBet'is - 1 pakett garanteeritud

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • timukasr
    Vana Tegija
    • Nov 2008
    • 1099

Re: EPT Kopenhaagen sateliidid TrioBet'is - 1 pakett garanteeritud

Congrats!

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas ranka
      > ranka666 has left the tournament in 1st place, winning entry to tournament EPT Copenhagen Weekly (2332832)

Kolm on kohtu seadus ja seekord pean weeklyst edasi saama finaali!
      Hea töö, mis sind finaalis ees ootab, palju mängijaid umbes?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Tigrano
        Hea töö, mis sind finaalis ees ootab, palju mängijaid umbes?
        LOL. Sa elad nagu kiviall :D (U got it, I know it :P) Ma sinna nädala finaali juba KOLMANDAT korda saanud ning jooksvalt kirjutanud nendest siin, blogis kui ka teistes teemades. Seal on reeglina alla 10 mehe ja 1 saab edasi FINAALI, kust juba saab vähemalt 1 koht EPT Kopenhaageni istmekoha.

Daily ja Weekly turnadel on alati ca 30% overlayd sees. Dailis siis €100 kohta €30 ning weeklys €1000 euro kohta €300. Seda päris finaali ei tea, hetkel on 6 regatud ning 2 kohta tuleb sinna kindlasti veel ehk vähemal €7200 eurone prizepool. Selle EPT Kopenhaageni buy-in on peaks olema 50,000+2550 Taani krooni ehk ~€7000 eurot. Aga TrioBet'ist saadav pakett sisaldab 6 päeva hotellis (selle hinda ei oska öelda) ning €400 reisikuulude katteks. Kui mu arvutused õiged on siis kogu pakett võib olla väärt €8000 kanti ning kui mul ei jäänud silmavahele muid turniire, mis annavad koha main satikale ning pole rikkurit, kes €950 raiskab otsekses sisseostuks siis võib ka viimasel pea turniiril olla €800 overlay.

Ja olen surm kindel, et osadel dailidel on 10 inimese kohta 4-5 inimest ning siis overlay on sinna 50% kanti. Tase on ka obv suht kohutav.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Homme siis on finaal €900+€50, 11 osalejat ning esmapilgul ei näe ma ühtegi eestlast sal nimekirjas.

Comment

Working...