Hea töö, mis sind finaalis ees ootab, palju mängijaid umbes?
LOL. Sa elad nagu kiviall :D (U got it, I know it :P) Ma sinna nädala finaali juba KOLMANDAT korda saanud ning jooksvalt kirjutanud nendest siin, blogis kui ka teistes teemades. Seal on reeglina alla 10 mehe ja 1 saab edasi FINAALI, kust juba saab vähemalt 1 koht EPT Kopenhaageni istmekoha.
Daily ja Weekly turnadel on alati ca 30% overlayd sees. Dailis siis €100 kohta €30 ning weeklys €1000 euro kohta €300. Seda päris finaali ei tea, hetkel on 6 regatud ning 2 kohta tuleb sinna kindlasti veel ehk vähemal €7200 eurone prizepool. Selle EPT Kopenhaageni buy-in on peaks olema 50,000+2550 Taani krooni ehk ~€7000 eurot. Aga TrioBet'ist saadav pakett sisaldab 6 päeva hotellis (selle hinda ei oska öelda) ning €400 reisikuulude katteks. Kui mu arvutused õiged on siis kogu pakett võib olla väärt €8000 kanti ning kui mul ei jäänud silmavahele muid turniire, mis annavad koha main satikale ning pole rikkurit, kes €950 raiskab otsekses sisseostuks siis võib ka viimasel pea turniiril olla €800 overlay.
Ja olen surm kindel, et osadel dailidel on 10 inimese kohta 4-5 inimest ning siis overlay on sinna 50% kanti. Tase on ka obv suht kohutav.
Comment