Eesti Meistrivõistlused pokkeris, aastal 2010!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: Eesti Meistrivõistlused pokkeris, aastal 2010!

Team evendist ka veidi.
    See team esines pokkeriprod.com sildi all...
    esimesed mustad pilved hakkasid tulema, kui coca Priidule oma esimesena väljalangemisest teatas...Siis järgmiseks oli Andres...
    Ühesõnaga, ca 3 punkti 2 inimese poolt(esimesena väljalangeja saab 1 punkti, esikoht 10 punkti flatstruktuuris)
    See tähendas sisulsielt seda, et mäng muutus meie 3 jaoks sisulsielt mõttetuks. Ja mingi hetk mulle aitas ja hakaksin chipliidrina iga käsi allinni minema.
    Kui ikka cooler või bad beat esimesel levelil pole, siis ma ei saa kuidagi õigustada väidetavalt hea mängija bustoks minekut esimesel levelitel.

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

Algselt postitas privador
      Team evendist ka veidi.
      See team esines pokkeriprod.com sildi all...
      esimesed mustad pilved hakkasid tulema, kui coca Priidule oma esimesena väljalangemisest teatas...Siis järgmiseks oli Andres...
      Ühesõnaga, ca 3 punkti 2 inimese poolt(esimesena väljalangeja saab 1 punkti, esikoht 10 punkti flatstruktuuris)
      See tähendas sisulsielt seda, et mäng muutus meie 3 jaoks sisulsielt mõttetuks. Ja mingi hetk mulle aitas ja hakaksin chipliidrina iga käsi allinni minema.
      Kui ikka cooler või bad beat esimesel levelil pole, siis ma ei saa kuidagi õigustada väidetavalt hea mängija bustoks minekut esimesel levelitel.
      enamjaolt olen nõus.
      ma ei räägi teie tiimi kontekstis hetkel aga moti võtab alla, kui keegi tiimist kohe välja lendab.
      Janar oli esimene kukkuja meilt(QQ vs AA), mis võib liigitada rohkem cooleri alla, kuigi mõni arvas, et seegi oli liialt kergekäeline kukkumine.
      Ise sain küll cooleri, kui 7. levelil langesin AJ vs aare sepa AJ, J 8 2 flopist, kui sepp sai runner- runner masti ( piuk).
      Aga palju otsuseid tegin küll puhtalt meeskonna peale mõeldes. Oli kohtasid, kus regular turnal oleks olnud nupu koht, aga tiimiturnal leidsin foldi.
      Peale Juhani võitu hakkas medalilootus tekkima. Info liikus tiimis üli-efektiivselt, Henri pani peale pikka manööverdamist oma laua kinni ja peale seda koondus tähelepanu tiimi viimasele võistlejale, Heikile.
      Ta oli täitsa purjus ja vahepeal tundus, et tal pole Tunneti vastu HU-s oute, kui tilti läks ja chippe loopis.
      Peale Mardisalu jääkülma märja rätikuga kaelamazaasi ja Henri kurje sõnu, mis käskisid kokku võtta, võitis Heiki ikka lõpuks ülipikaks veninud matsi HU kunniga. pinget oli lõpuni, kuna sellest matsist sõltus nii Ship it! tiimi 1. või 2. kohta ja Wismari(tunneti tiim) ja õismäe klubi 3. või 4. koht.

Comment

• tolmuahv
        Klubi Liige
        • Feb 2009
        • 2502

Main eventil rääkisime Ojaga lauas just sellest. Ütlesin, et ma team eventil ei osale, sest ei taha teiste jama pärast hiljem tilti minna või ise jama teha ja teisi alt vedada. Kui mängijad teineteist väga hästi ei tea ka, siis on asi seda raskem hiljem lahendada. Illustreerimiseks sobis just mu enda poolfinaali võtmekäsi: Kas callida all-in T-high kaartiga QQAJx boardil? Pidasin seda õigeks, aga foldisin. Foldi annaks ilmselt võistkond andeks. Aga kui callin ja eksin, siis oleks teami silmis täisdebiilik ja raske vaielda ka.

Ja Privador - Sinuga HU mängides ei olnud ju ka ei cooler ega bad beat, kuigi mängu jätkus vaid paar kätt. Vahel lihtsalt ei lähe asjad soovitult. Kui ma kellegiga ühte teami läheks, siis ükskõik millise jama korral ei ütleks hiljem ühtegi halba sõna. Ise ostsin end nendega koos sisse, koos sööme enda suppi. Teinekord läheb paremini.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Polnud mulgi vähimat kavatsust tiimi-turnast osa võtta just neil põhjustel, et sõltud liialt teistest.
          Aga kui Henri kutsus nende tiimi, kuna neil oli 2 mängijat puudu(Katri ja Kristjan olid ME finaallauas) ja mul parasjagu mingit mängu pooleli ei olnud(skillimängus e. vene pokkeris olin ka just koos Lauriga banni saanud..lol), siis otsusasin osa võtta.

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Rofl, mille eest banni said Adalbert? :D

Comment

• andu_andu
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 4050

Algselt postitas privador

Langesin 4ndal levelil cooleriga esimesena oma lauast.

Comment

• erplander
                ekrelander
                • Oct 2008
                • 1029

Algselt postitas andu_andu
                Langesin 4ndal levelil cooleriga esimesena oma lauast.
                Ei olnud sa esimene, see minust vasakul olnud tüüp (ehk sinust 2 kohta paremal) lahkus vist 2. levelil juba.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Rääksin ka Juhaniga. Loodetavasti oleks parem järgmine aasta kui esimesi kohti hinnatakse. a la mingi 12-9-7-6-5-4... punktisüsteem. Mäng lähelks rohem agroomaks ja saad ka tõesti juba algsues suuremaid riske võtta

Samas tegelikult võitiski ilmselt kõige tugevam meeskond, kelle meeskonnas olid kõige tugevamad mängijad.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Algselt postitas erplander
                    Ei olnud sa esimene, see minust vasakul olnud tüüp (ehk sinust 2 kohta paremal) lahkus vist 2. levelil juba.
                    andu polnud sinu lauas.

Algselt postitas Svenza
                    Rofl, mille eest banni said Adalbert? :D
                    +ev mängu eest.

Comment

• andu_andu
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 4050

Algselt postitas erplander
                      meeskondlikel pidasin silmas.

Comment

• pafka666
                        IP Olümspi
                        • Jul 2009
                        • 429

Tänx kõigile kaasaelajatele, eriti mürakale ja vsiule. Oli hea korraldusega ja minu jaoks muidugi ülihea lõpplahendusega turniir,kuigi keldrikorrusel oleks võinud olla vähe soojem. Svenzaga muidugi tõmbasime üksteisele korralikult, kõigepealt tema mulle ja siis mina talle...

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

Mine perse , grusiin. :) Haige luckbox, tra oma tilt call K7ga nahui... Loe Delfist uudiseid, esimene komm on kohe, kesse tšuktši seal keskel on ? :D

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Algselt postitas Svenza
                            Mine perse , grusiin. :) Haige luckbox, tra oma tilt call K7ga nahui... Loe Delfist uudiseid, esimene komm on kohe, kesse tšuktši seal keskel on ? :D
                            Svenza,
                            Kas sa oled ikka väsinud mängust või oma taset kaotamas? Tahaks vastase kõikidest puudustest korralikku ülevaadet koos hinnanguga tema vaimsele ja füüsilisele tervisele. Selle meelelahutuse pärast ma siin foorumis käingi. 'Mine perse, grusiin' on selgelt liiga lahja :)

Comment

• vsiu100
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4253

Algselt postitas tolmuahv
                              Svenza,
                              Kas sa oled ikka väsinud mängust või oma taset kaotamas? Tahaks vastase kõikidest puudustest korralikku ülevaadet koos hinnanguga tema vaimsele ja füüsilisele tervisele. Selle meelelahutuse pärast ma siin foorumis käingi. 'Mine perse, grusiin' on selgelt liiga lahja :)
                              oletan, et seda ei tule.
                              sõbrad.

Comment

• vilkar
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1290

ringvaates kohe hakkab näitama kuidas saatejuht HU yritas mängida EMV -stel kellel huvi vaadake

Comment

Working...