TrioBet'i "Live" Texase sateliit-turniirid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

TrioBet'i "Live" Texase sateliit-turniirid

TrioBet'i "Live" Texase turniirid

TrioBet'i pokkerituba toetab Tallinnas, Olympic kasiinos toimuvaid igakuiseid "TrioBet Texas" liiga turniire, kus TrioBet.com annab turniiri parimatele boonuseid* ja liiga punkte, mille alusel koostatakse edetabel. TrioBet.com poolt antakse "Live" edetabeli TOP5 mängijale tasuta pilet hooaja finaalturniirile, mis toimub 18.12.2008, kell 19.00 (buy-in 3000+300 EEK) ning 6-10 kohale rahaline boonus TrioBeti pokkerikontole (€60).

Novembri kuu turniir toimub:
    13.11.2008 NL Hold'em €70 Freezeout. Algus 19.00

* Boonused
    1 - €300
    2 - €150
    3 - €75
    4-9 - €50

Satelliit-turniiride kava

27.10 19.00 CET €4+€0.40 Freezeout (Satelliit 31.10 finaalturniirile)
    28.10 19.00 CET €4+€0.40 Freezeout (Satelliit 31.10 finaalturniirile)
    29.10 19.00 CET €4+€0.40 Freezeout (Satelliit 31.10 finaalturniirile)
    30.10 19.00 CET €4+€0.40 Freezeout (Satelliit 31.10 finaalturniirile)
    31.10 19.00 CET €20+€2 Freezeout (Finaalturniir, 5 piletit garanteeritud 13.11.2008 "live" turniirile)

Reeglid & Tingimused
    Need turniirid on ainult Eesti pokkerimängijatele, kes on vähemalt 21 aastat vanad. Juhul, kui pileti võidab alla 21 aastane isik, tühistatakse tema võit ning pilet antakse järgmisele mängijale, kelle vanus vastab nõuetele. Piletit ei saa rahaks vahetada. Piletile ei lisandu raha reisi- ega majutuskulude katteks, need on võitja kanda.
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: TrioBet'i "Live" Texase sateliit-turniirid

Kavatsen osaleda. Eelmine kord saingi nii Parki. Lisaks neile toimuvad seekord ka mingid freerollid, millega saab vist satikale tasuta.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Keiss
      Kavatsen osaleda. Eelmine kord saingi nii Parki. Lisaks neile toimuvad seekord ka mingid freerollid, millega saab vist satikale tasuta.
      Need freerollid ja LOTTO turniirid (ei tea kas seekord ka LOTTO toimub) on saatanast, kuna tapavad maha turniiridel oleva overlay :)

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Ei viitsi ka 500 seast esikohta püüda.

Comment

• Tarmo
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 316

Ma lükkasin 2 korda allinni ja siis kobisin sauna ;D
          Lõpuks virelesin 17 koha peale, aga nuh jah for estonian only my ass läti ja leedu vante tuba täis!
          Tõsiselt sellist touri võtta küll ei saa!

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Täna Peokuningas juhtis tähelepanu asjaolule, et TrioBet Live turniirid toimuvad nüüdsest neljapäeviti, vana hea reede asemel. Ja reedeti on PokerStars Live series turniirid.

Seega, kes oli varem harjunud (näiteks mina) TB Live mängima, kuna ta toimus reedeti siis nüüd peate arvestama, et nii see enam ei ole.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas ranka
              Täna Peokuningas juhtis tähelepanu asjaolule, et TrioBet Live turniirid toimuvad nüüdsest neljapäeviti, vana hea reede asemel. Ja reedeti on PokerStars Live series turniirid.

Seega, kes oli varem harjunud (näiteks mina) TB Live mängima, kuna ta toimus reedeti siis nüüd peate arvestama, et nii see enam ei ole.
              sellest on kahju jah, et enam reedel pole. vist(?) ei viici neljap. mängida(tööpäev reede) ja lähen reedel pokerstarsi livele ja laup. XO 100K guaranteed turniirile, kus on ka tõenäoliselt overlayd oodata. kui stake/diili huvilisi, andke teada. kui ei, mängin oma rahaga:)

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Keiss has left the tournament in 1st place, winning entry to tournament TrioBet Live Texas (2129020)
                [Observer]Papakramer> tubltöö

Sai siis lõpus PapaKrameriga (asjalik vana oli, aga kes?) piike ristatud ning TEGIN ära lihtsalt. Kohal oli ainult 10 osalejat (ka ok2aa) ning 1. koht sai 20€ põhi satika pileti, 2. koht 18 € ;D Ise ei käinud terve turniiri jooksul kordagi all-inis. Samas olin vahepeal päris short, aga töötasin üles end stealimiste ning mingi sodiga blindidel hitimistel. Tegin ühe coinflipi shortiga ning lõpu poole panin flopis raha sisse kui olin ees ning käed pidasid. K 8 , K 9 ning J 8 olid võtmekäed lõpus :) Paar monstrumit sain aga no action. Cash on ikka tohutult flopimängu arendanud. Kui ainult turnasid mängiks siis ei oskaks flopis ja sealt edasi midagi teha vist.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Algselt postitas Keiss
                  Keiss has left the tournament in 1st place, winning entry to tournament TrioBet Live Texas (2129020)
                  [Observer]Papakramer> tubltöö

Sai siis lõpus PapaKrameriga (asjalik vana oli, aga kes?) piike ristatud ning TEGIN ära lihtsalt. Kohal oli ainult 10 osalejat (ka ok2aa) ning 1. koht sai 20€ põhi satika pileti, 2. koht 18 € ;D Ise ei käinud terve turniiri jooksul kordagi all-inis. Samas olin vahepeal päris short, aga töötasin üles end stealimiste ning mingi sodiga blindidel hitimistel. Tegin ühe coinflipi shortiga ning lõpu poole panin flopis raha sisse kui olin ees ning käed pidasid. K 8 , K 9 ning J 8 olid võtmekäed lõpus :) Paar monstrumit sain aga no action. Cash on ikka tohutult flopimängu arendanud. Kui ainult turnasid mängiks siis ei oskaks flopis ja sealt edasi midagi teha vist.
                  Õnnitlused, nüüd tuleb veel lõpp ära vormistada Olympicus

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Tigrano
                    Õnnitlused, nüüd tuleb veel lõpp ära vormistada reedeselt TB Live Main Sateliididil
                    FYP

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas vsiu100
                      sellest on kahju jah, et enam reedel pole. vist(?) ei viici neljap. mängida(tööpäev reede) ja lähen reedel pokerstarsi livele ja laup. XO 100K guaranteed turniirile, kus on ka tõenäoliselt overlayd oodata. kui stake/diili huvilisi, andke teada. kui ei, mängin oma rahaga:)
                      KOHE VÄGA KAHJU!

Kusjuures mul täpselt sama mõte. Aga ma teen nii, et kui ma PokerStars seriesil mingile rahalisele kohale pihta saan siis mängin ka laup XO 100k guaranteed.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Mis see XO on?
                        Triobeti ja starsi live-d on kuldsed

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

Algselt postitas privador
                          Mis see XO on?
                          Triobeti ja starsi live-d on kuldsed
                          vaata OLympicu lehelt.
                          1100.- freezout, 100K guar. kui eesti-soome turniirile ei saadud 100 inimest kokku, siis usun et ka sinna ei tule üle 70-75 inimese.
                          kuldsed jah, sest seal on ju overlay

Comment

• akristjan
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 406

vsiu, votan ka kindlasti XO-st osa, diilist kindlasti huvitatud (10% vmt ma arvan?). Lisaks olen vaga huvitatud Anniversary Main Evendi diilist, kui keegi soovib, voi soovib mingi % osta, kuna sain pileti labi BOPLi (16k buy in).

Comment

• vsiu100
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4253

Algselt postitas akristjan
                              vsiu, votan ka kindlasti XO-st osa, diilist kindlasti huvitatud (10% vmt ma arvan?). Lisaks olen vaga huvitatud Anniversary Main Evendi diilist, kui keegi soovib, voi soovib mingi % osta, kuna sain pileti labi BOPLi (16k buy in).
                              ok, XO 10% vahetus.

Comment

Working...