TrioBet'i VIP Klubi

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

TrioBet'i VIP Klubi

TrioBeti pokkerituba annab kõigile neile mängijaile, kes ühe kuu jooksul suudavad koguda vähemalt 25000 pokkeripunkti, võimaluse saada osa VIP Klubi pakkumistest. VIP Klubi liikmele pakume:

VIP turniirid
    • Igal kuul garanteeritud vähemalt €7500 auhinnafond!
    • Piiratud osalusega turniirid suurepärase lisaväärtusega!
    • Võimalus võita piletid mõnedele maailma suurimatele turniiridele!

Piletite ostmise teenust
    • Võimalus osta oma TrioBeti kontol oleva rahaga pileteid suurimatele "live" turniiridele.

Lisaväärtusega pakkumisi meie teiste toodete osas

VIP klienditugi
    • Saada e-mail või kasuta Live Chatti ja oled järjekorras esimene!

Spetsiaalsed VIP pakkumised
    Sinuga võetakse personaalselt ühendust selleks, et anda lisainfot VIP Klubi pakkumiste kohta.

VIP turniirid
    Kogu pokkeripunkte ning saad sissepääsu eksklusiivsetele VIP turniiridele millel suurepärased auhinnad. Võida reise üle Euroopa toimuvatele "live" turniiridele!

Esmaspäeval 20.04
    Avatud kõigile kes kogusid 10000 Pokkeripunkti 1-15 aprillini.
    Garanteeritud auhinnafond: € 7500.
    • Võitja saab paketi Helsinki Midnight Sun turniirile mis toimub 10-12 juunini ning mille väärtus on €4000.
    • Teise ja kolmanda koha saanud mängijad võidavad paketi Olympic Open turniirile mis toimub 8-9 maini ning mille väärtus on €1500.
    • € 300 Bounty Peter “Nalle” Hedlundi pea eest (EPT Copenhagen põhiturniiri teine koht).
    • € 30 Short-handed Texas Hold’em, unlimited re-buyd.

Reeglid & tingimused
    • Antesid kasutavates mängudes kogutud pokkeripunktid ei lähe arvesse üheski kampaanias mida korraldame.
    • Paketi võitja peab ükskõik millise "live" turniirile kvalifitseerudes kandma sel turniiril TrioBeti logodega riietust mille TrioBet võitjale edastab.
    • TrioBet lubab mängijail oma auhinna edasi müüa esimese nädala jooksul peale selle võitmist.
    • Juhul kui mängija ei soovi turniirist osa võtta, maksab TrioBet mängijale vaid "live" turniiri osavõtumaksu.
    • Pakume piletite ostmise teenust kõikidele turniiridele millele on lubatud osavõtu eest maksta kolmandate isikute poolt, kusjuures minimaalne buy-in on €2000.
    • Kõik paketid sisaldavad reisimiseks mõeldud pileteid ja majutust alatest Tallinnast.
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: TrioBet'i VIP Klubi

Ise enesest tore pakkumine, aga tundub suht ulme 25 000 punkti koguda kuu ajaga. :o

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Algselt postitas Provoker
      Ise enesest tore pakkumine, aga tundub suht ulme 25 000 punkti koguda kuu ajaga. :o
      Kas keegi oskab Ongame punkte näiteks Triobeti punkte võrrelda, siis saaks aimu, kui kähku Triobetis punktid tulevad. 25 000 punkti oleks Ongames umbes 6-7k raket ja nl100 mingi 200k pluss käsi vaja.

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Kui ma neid 11 euro extreme turbosid viimase SNG Ranking League jaoks toksisin, siis
        tulid küll lebolt need punktid. Mängisin ainult 4 lauda korraga ja sain päevas päris mitu
        tuhat punkti. Mängisin muidugi piisavalt tunde ka.

No väga umbekaudne tekst sai, aga igatahes usun, et alates NL50st peaks väga lebo olema
        cashlaudasid multitabledes.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Alla NL50 neid punne ei saagi aga alates sellest limiidist on tõesti leo. Tõsise mängija jaoks ei ole ka keskmiselt 10K päevas probleem

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Imric
            Alla NL50 neid punne ei saagi aga alates sellest limiidist on tõesti leo. Tõsise mängija jaoks ei ole ka keskmiselt 10K päevas probleem
            No siis ju nalja teha see VIP klubi endale vormistada, kellel soov ;D

Comment

• lebovend
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2420

Njah, imelik on see, et mul pole kunagi olnud ettenäitamiseks 25k punkti, alati
              raiskan kõik kiirelt ära turnade peale, aga siiski olen juba mitu kuud mingis
              Triobeti VIPklubis. Ei saagi aru, kas olen samas klubis või olen teistmoodi VIP

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Neid punkte on jube lihtne teha, eelmine kuu mängisin mõningad päevad TrioBet'is ja sain selle eest 15k punkte - maksin $500 raket.

Kui ma mängiks kogu aeg Trios, siis vist 100k punne on kuus lumme kusta.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Algselt postitas lebovend
                  Njah, imelik on see, et mul pole kunagi olnud ettenäitamiseks 25k punkti, alati
                  raiskan kõik kiirelt ära turnade peale, aga siiski olen juba mitu kuud mingis
                  Triobeti VIPklubis. Ei saagi aru, kas olen samas klubis või olen teistmoodi VIP
                  Nende jaoks on tähtis, et sa 25k+ punkti kuus ära teed, mitte see, et sa neid halva kursiga ära kulutad.

Comment

• kilu6
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1305

Mu meelest Triobet toimib nii, et 30% rakebacki (kui üle $100 raket poole kuuga) + 10% pointsides (vähemalt SNGdega nii) turniiride sisseostuks hiljemalt jooksva kuu viimaseks päevaks + kui üle 25000 punkti kuus, siis lisad (VIP klubi).

SNG fee $1 -> 30 punkti
                    Turnade sisseostul on 300 punkti->$1.

Seega 25000 punkti = ca $833 raket (vähemalt SNGde puhul nii).

Kunagi ühel 25Kpp freerollil osales 61 inimest, aga siis oli alla 2000EUR added.

Comment

• rainer
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 383

SNG fee $1 -> 30 punkti
                      Turnade sisseostul on 300 punkti->$1

Selle sng fee all mõeldakse rake`i, mis läheb pokkeritoale jah ? Ntx 10+1 $

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Jup

Comment

• rainer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 383

OK :)

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

kui oli triobetis omaha promo,siis ma tegin n2d vahetusega ca 72tundi yle 25k punni
                            Seega kuus t2itsa reaalne

Comment

• Dogers
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2500

keegi kuskil mainis et 25k puntki saab 150Euri vastu vahetada, see asi ka jõus veel ?

Comment

Working...