Kas praegust foorumit on võimalik ka mobiilisõbralikumaks teha? Ma aeg-ajalt ikka püüan mobiili kaudu seda lugeda, aga liiga mugav see just ei ole. Ega ma ei tea, võib-olla pole see kasutajate jaoks oluline... kuigi siinne field on selgelt noorem ja tehnosõbralikum küll.
Mobiilisõbralik foorum
Collapse
X
-
Re: Mobiilisõbralik foorum
nojah, mul on 240x320 resoga telefon, kuhu tõesti hästi ära ei mahu, peab palju igas suunas kerima.
ma mõtlen, et äkki vBulletini jaoks olemas mingid valmislahendused, et ei pea ise koodi kribama. Et ebavajalik maha rookida.
Comment
-
Isegi vist olemas: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=151186
Comment
-
kui pean kusagil x aja passima ja mul on harjumus siis mobiiliga surfamisega aega surnuks lüüa, kas siis delfipasa lugemine oleks kuidagi parem?Algselt postitas Marek K. Vaata postitusta peab ikka päris räme foorumisõltuvus olema kui mobiiliga ka foorumis peab käima
Comment
-
ostke endale Samsung GT-e1080 ja ei pea oma pead vaevama sellega, et raske on pokkeriprode kodukal ringi liikuda :)
Comment
-
Algselt postitas taipupole Vaata postitustMõttetu, ostke iPhone endale ja ideaalne.
Comment
-
haters gonna hateAlgselt postitas Rage Vaata postitust
"Soots tellib tassi kohvi oma kodukontori lähedal Tallinna vanalinna kohvikus ja asetab lauale Windowsi tarkvaraga HTC HD7. See on tema arvates väga hea telefon – mitte selle tõttu, et Soots on Microsofti partnertudeng ja MTÜ MUG (Microsoft User Group) Estonia juhatuse esimees. "
LOL
Comment
Comment