Käte kommenteerimisest...

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: Käte kommenteerimisest...

Probleem on vist nendes "fold", "snapcall", "instacheck" vastustes, olgu nad siis NL2 või 5/10 mängija pandud. Kui mingi pikem mõttekäik on vastuseks, siis see vaevalt kedagi häirib. Niiet näiteks kolm lauset miinimum...

Comment

• Lutzky
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1829

Algselt postitas alaska
      Probleem on vist nendes "fold", "snapcall", "instacheck" vastustes, olgu nad siis NL2 või 5/10 mängija pandud. Kui mingi pikem mõttekäik on vastuseks, siis see vaevalt kedagi häirib. Niiet näiteks kolm lauset miinimum...
      mitu tähemärki?

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Minu meelest lihtsustaks teemat see, kui kasutaja profiilis oleks näha, mis limiidis ta peamiselt figureerib. Siis plõksigu palju tahab ja kus tahab.
        Nagu mul on kirjas :)

Comment

• flipmachine
          Pokkerihai
          • Jul 2009
          • 1857

Algselt postitas nomerlot
          Minu meelest lihtsustaks teemat see, kui kasutaja profiilis oleks näha, mis limiidis ta peamiselt figureerib. Siis plõksigu palju tahab ja kus tahab.
          Nagu mul on kirjas :)
          See oleks jah parim ..kiire pilk vasakule nime alla ja asi klaar ! Väga hea idee 5+

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

See ei lähe küll otseselt teemasse, aga on väärt lugemine: http://archives1.twoplustwo.com/show...=2089249&page=

Comment

• daljoh
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1032

Algselt postitas lenC
              See ei lähe küll otseselt teemasse, aga on väärt lugemine: http://archives1.twoplustwo.com/show...=2089249&page=
              õige tegelikult ju!

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Ma ka nii teinud, hea idee!

Comment

• con
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1954

bump, lugege esimest posti.

on juba tavaks saanud, et 20postiga busto nl2 grinder kommenteerib nl25 strateegias käsi.

1.)igatahes vbulletin pakub sellist asja nagu 'add reputation to user' millega saab neg/pos reputatsiooni lisada kasutajale ja kuvatakse avatari all skaalana(punane/roheline) koos punktidega. obv seda tuleks kasutada ainult strateegiaga seotud teemades("hea nali mees, +++reppi sulle" tuleks vältida)
                  reputationit lisades tuleb panna ka mingi kommentaar, need kajastuvad kasuaja profiili all.
                  vaata kuidas välja näeb: http://www.kravmaga.com/forum/showthread.php?t=2574
                  ja miks mitte juba siis siduda rep punnide arv staatusega.. "donk", "hai" jne

2.)praegune donk/pokkerihai ole kuigi objektiivne ja siin 600+ postiga mehi kes ei biidi nl2gi. samuti võiks läbufoorumite(offtopic) all olevad postid jätta välja üldisest avataris(misiganes) kuvatavast postide arvust.

3.) lisaks võiks muuta seda profiili kuvamist, st et vajutades kasutajanimele viskaks ta profiili ette kus oleks 1 lehel koos postide arv, teemade arv, kasutajale antud reputatsioon.
                  samuti about me, kus võiks olla kuvatud limiit kus mängib vms.
                  veel võiks nt kuvada profiili lehel ka lingi kasutaja blogile(luua blogi lahter vm)

lihtsalt minu mõtted, tahaks kuidagi seda asja parandada...

rep annaks ka hea võimaluse background checkiks..

no lambine näide:
                  http://foorum.pokkeriprod.com/showth...259#post264259

ma tõesti ei saa aru kes on kes, kõigil väike iva jutus sees. oleks aga seal rep mängus siis näeks kohe kellel on -5p kellel 25 kellel 40 ja kellel 650

ja no mida teeb see 'intrested noob' kes ranka tabeli järgi nl2 mängib ja 2 nädalat foorumis on olnud, ma ei saa isegi aru veel kes on 80% kasutajatest.

lihtsalt pakun välja, ehk on abi
                  Last edited by con; 12.10.10, 19:50.

Comment

• soouni
                    Grinder
                    • Jul 2010
                    • 771

huvitav huvitav jutt siin, töötlesin ka vaikselt läbi, ning vägagi huvitab mis räägitakse ja mis on tavaks.

lugesin just con siin ennemaist teksti okei saan aru, mingi repi koguja, aga kes oleks piisavalt pädevad inimesed kes võivaks seda jagada, ning kes üldse viitsiks niigi oma väiksest vabast ajast seda vaadata kus keegi midagi asjalikku postitanud ning teda siis selle eest reppida. ei usu, et ükski admin siin viitsiks seda teha, ja nii teh science ka meil pole, et ise rep tõuseb postituste kvaliteedi pealt. seega see oleks hea aga ei näe toimivat väga ning teiseks, küsimus paljud üldse oleks nõus avaldama siin mis limiiti või värki mängib?, ei oskagi, öelda ise vast vb poleks vastu kui mingi nl10/25 silt kuskil seisab aga endale vist väga ei meeldiks, see kõik minu arvamus.

teiseks, et kuidas nüüd piirata või reeglid peale panna? minu arvates ei tulekski vaid, peaks meil kui kes me aktiivsed pokkeri foorumlased olema küllatlki palju mõistust peas, ma loodan, et on sest meie peaksime oma mõistuse tasemelt ju kõvemad olema( ei oska täpselt seletada aga iga mats pokkerit väga ei mängi ka ning siin foorumis ei passi tühja) sellessuhtes kellele meile see on hea siis me peaks mõistma seda ja normaalsena hoidma, ehk oleks inimestel endal mõte teadvustada, et kui ma sellest midagi ei jaga et pole väga mõtet postitada, nimetaks et selline tava peaks iga siinse pokkerikasutaja elementaarne värk olema. see minu arvamus.

ütlen seda veel, et miks mulle meeldiks kommenteerida ka kõrgema limiidi käsi. tooks põhjused välja.
                    1. kõrgematel limiitidel kõrgem tase ning suurema mõtlemisega mängimine. seega mulle meeldib luua endale sama pilt ette ning vastavalt käikudele mõelda äktsion üle või siis et postitaks enda arvamuse ning saaks pärast vastukaja palju see teistega sarnaneb.
                    2. enamus raamatuid mida lugenud, näited on alates nl100-st. ning räägitakse nende käikudest. väga pole mingit micro taseme seletusi, vast pole mõtetki sest seal pole mõtlemist vaid nl10 ja nl25 võib suht lugeda click button limiidiks. sest väga paljud teevad seda seal nii. kuigi ei ütle et kõik. ( selles suhtes mõtled küll, et siuke range ja nii kõik peaks tähendama ja värki, siis hops tuleb mingi x käega. välja ning mõndadel juhtudel imeb sind ja lihtsalt ei oskand oodata.)
                    3. käte kommenteerime aitab palju kaasa, või lugemine teiste arvamusest ja õigest mängust, järjest järjest jääb rohkem meelde ning enda skill areneb. just nagu lenci antud artiklis

ei tea kas keegi aru sai aga minu mõte oli, et peaks olema elementaarne see postitamine mitte kuidagi piirama või värki, kui sa lihtsalt seda ei mõista siis pole sinu koht siin.

alati on oodatud tark kommentaar.
                    Last edited by soouni; 11.10.10, 20:04.

Comment

• Fabulous
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 2674

Repi jagamise võimalus on juba olemas, aga neid kommentaare lugeda ei saa.

Comment

• nikitheone
                        Mr. Puujalg
                        • Aug 2009
                        • 6446

ei meeldi punktide süsteem: võib kohutada uusi mängijad käte arutelust eemale e. kui on algaja, siis ta ei taha postitada oma valesi mõtteid, kartes, et ta saab märgi külge.

teine asi - kui jagad ise mingil määral matsu, siis peaksid tasapisi aru saama, kes foorumis annab head nõu ja kes mitte. IMO
                        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• con
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1954

ma annaks pigem uuele just reppi ja kirjutaks juurde, et jätka käte postitamist.

tho kas see just nii praktiline asi ongi. niisama saaks hea posti eest kiita ja mittevajaliku leveldamise eest karistada.

eks igaüks saab aru, et tüüp on foorumis uus ja küsib "lolle" küsimusi, ei usu et negatiivset reppi hakatakse panema. seda üldiselt kasutatakse mõistlikkuse piires nagu kogemus on näidanud.

//soouni ma nsm pakkusin variandi välja, ez. kokkuvõttes rep poleks paha mõte ma usun.
                          Last edited by con; 12.10.10, 19:51.

Comment

• soouni
                            Grinder
                            • Jul 2010
                            • 771

no kui sa nii väga tahad endale reppi koguda, siis parem ole normaalne ja paista silma asjalikke postitustega küll saad küllaga siis reppi.

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Tegin kunagi ammu ettepaneku, et kõik postid mis on tehtud offtopicus ei läheks üldse postide arvule külge. Offtopicus möla ajamine ei käi ikkagi postituste alla minuarust.

Comment

• flipmachine
                                Pokkerihai
                                • Jul 2009
                                • 1857

Mida rohkem strateegia osa loen ,seda enam tuleb meelde pastilaa 1 post siin teemas, millele ma ütlen +1 .

Comment

Working...