Käte kommenteerimisest...

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: Käte kommenteerimisest...

Ma olen nõus sellega, mis siit välja kujunes. Minu arust see ongi ehk hea, et käsi kommenteerivad erinevaid limiite mängivad ja erinevate mõttelevelitega inimesed. Kui mina vahel kommenteerida üritan, siis pigem mitte selle pärast, et aidata, vaid egoistlikult enda pärast. Mulle sobib, kui tekib arutelu, kus on mitmeid erinevaid arvamusi, et siis seal igaüks saaks ise oma peaga välja noppida selle õige. Päris palju tuntud nimesid panevad õnneks üles käsi, kus polegi võib-olla seda ainuõiget liini. Tuleb erinevaid arvamusi, arutlusi ning see kõik kokku aitabki mõista pokkeri erinevaid aspekte ning ning süviti mängu analüüsida.

Comment

• levis
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1557

Minu arust on bs kui näiteks NL100 mängija õpetab algajat NL2 peal mängima stiiliga, mis sobib kõige paremini NL100 jaoks, kus vastased on rohkem TAG ning ei mängi postflop oma käsi totaalselt üle. Ja siis veel lisatakse, et kui see stiil polegi kõige optimaalsem NL2 jaoks, siis niikuinii tuleb tulevikus kõrgemale ronida ja pole mõtet madalal mingit passiivset jama omale külge pookida. Tegelikult on aga asi selles, et see NL100 mängija ei mäleta (või pole mänginudki) NL2 taset ja ei oska lihtsalt tarka õpetust/kommentaari jagada.
      Samas tuleb nõustuda, et palju on neid, kes viskavad laisalt kommentaari "fold" vms., mis on täiesti mõttetu kui sa pole just tõesti teada tuntud pokkerigeenius, sest siis on iga sinu sõna kuld :D
      See kõrgemate limiitide kommenteerimine fishide poolt võib tõesti olla probleemiks, isegi olen vahel võib-olla liialt kõrge limiidi käsi kommenteerima roninud :D

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

ja kui võiks kommenteerida ainult oma limiidi käsi, mitu kommentaari saaks estpatrick oma nl200 6-maxiga või ranka nl600'ga? hm?
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• daljoh
          Vana Tegija
          • Feb 2009
          • 1032

Pigem on siin mõeldud asja nii, et sa ei kommenteeriks kõrgema limiidi käsi. Et kui mängid NL5 ja lähed ütled ranka NL600 käe kohta et kuule mis värk?

Ma olen suhtunud sellesse üldiselt nii. Kui mu käsi kommenteerivad inimesed kes ise sama limmiiti hetkel mängivad, siis võtan ma seda kui nende arvamust antud käe kohta. Kui seda kommenteerivad kõrgematel limiitidel mängijad, siis on see minu jaoks soovitus. Seda selle pärast et neil on minu limiidi kogemus üldjuhul juba olemas.

Kui nt Vapsik kirjutab NL2/5 käe komentaariks et see on selle ja selle pärast vaja nii mängida, siis ma usun teda kuna ma tean et ta on selle tee ise läbi käinud. Sama kehtib ka teiste kohta muidugi (ranka, ESTPatrick jne jne jne)

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

niiet estpatrick/fortune/taipupole jt ei saaks ranka käsi kommenteerida?:)
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• forell
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2009
              • 350

Algselt postitas nikitheone
              niiet estpatrick/fortune/taipupole jt ei saaks ranka käsi kommenteerida?:)
              jep KEELATUD

Comment

• daljoh
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1032

ei mitte seda.
                Ma ei oska öelda kui suur vahe on NL200 ja NL600 mängijate vahel aga kindlasti on see suurem kui NL10 ja NL600 vahel.

Comment

• nikitheone
                  Mr. Puujalg
                  • Aug 2009
                  • 6446

no hakkame siis panema vahesi, et nl10 ja nl25 vahe ei ole nii suur, aga nl25 ja nl100?
                  see on ju absurd.

Comment

• daljoh
                    Vana Tegija
                    • Feb 2009
                    • 1032

Ma küsin siis nii....

sa oled nt 4a mänginud NL1000....ja paned siia üles käe et mida teha antud olukorras ja siis tuleb vend kes on kokku mänginud 1 kuu ja seda nt FL2 ja kirjutab sulle et kuule see on ju lihtne call ja riveris fold!?

võtad ta nõu kuulda?

E: ja ma ei ole kordagi öelnud et madalama limiidi mängija ei tohi suurema limiidi kätt komenteerida....lihtsalt seda et postitaja ei pea seda ainuõige tõena võtma ju!

Comment

• Godspeed_EJ
                      Klubi Liige
                      • Nov 2009
                      • 3049

Tegelikult ei saagi panna siin panna mingit nö "vahet" sisse.

Kas see, kui mängija alles alustab ja grindib NL10t, tähendab automaatselt seda, et tal ei pruugi olla head analüüsivõimet ja suudab oma mõttekäigu lahti kirjutada mõne NL100 käe jaoks?!

Ise grindin ka NL10s ja 99% jutudel vaid loen mida NL100 ja kõrgemate limiitide mängijad oma käte aruteludes kirjutavad. Samas, kui leian, et suudan midagi kasulikku kirja panna, siis nüüd põdema küll ei hakka, et issand jummal ma ju NL10 mees ja mida ma siin NL100 käsi kommenteerin.

Nagu eelpool mainitud, siis oluline peaks olema käe lahtikirjutamisel analüüs ja oskus oma mõttekäik teistele lahti kirjutada. Edasi on juba teiste asi, kas nad tahavad sellest mõttest kinni haarata või mitte.

Comment

• daljoh
                        Vana Tegija
                        • Feb 2009
                        • 1032

Seda küll...lihtsalt NL100 võib olla asju mida NL10 mängija ei oska arvestada. Kui on ära seletatud miks ta nii kirjutas ja arvas siis muidugi andku minna. Täpselt nagu ranka oma ühes bloggis kirjutas:
                        "Augustis hakkasin 2p2 veel aktiivsemalt lugema ja ka nüüd juba postitama. Ning see oli pauk. Ma olin nii halb mängija ja mu nõuanded olid veel halvemad – tuntud kasutajad SABR42, bottomset, CDL ja teised ainult sõimasid mind, et tra ära anna valesid soovitusi. Aga ma ei jätnud jonni ja küsisin, et mis valesti tegin ja alati seletati lahti ning sain vigadest aru ning tulemused paranesid silmnähtavalt."

Siin ongi point: kui sa oled andnud valesid soovitusi siis kas sulle öeldakse et need on valed ja sa peaksid oma arvamust selle koha pealt muutma !?

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Keelamised ja piiramised on nõmedad ja niikuinii ei realiseeruks. Mugav oleks, kui oleks võimalik kasutaja nime alt teada saada, kus limiidis ta liigub. Praegu ka peaks saama vist panna sellise teksti. Peakski endale vist panema - siis kohe hea vaadata, et fish mulistab.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

Algselt postitas pastilaa
                            Keelamised ja piiramised on nõmedad ja niikuinii ei realiseeruks. Mugav oleks, kui oleks võimalik kasutaja nime alt teada saada, kus limiidis ta liigub. Praegu ka peaks saama vist panna sellise teksti. Peakski endale vist panema - siis kohe hea vaadata, et fish mulistab.
                            pane siis juba mitu lauda mängid ja mis saidil..
                            sest bodogi NL25 1tabler on ikka kõvasti sitem kui starsi NL25 24tabler.

näiteks: 9xNL25/50 FR @ PS

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

ja pane siis mitu kätt sa kuus mängid, mis su $/hr, mitu fpp'd sa teenid ja kui palju sa oled pokkeris võitnud

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Algselt postitas nikitheone
                                ja pane siis mitu kätt sa kuus mängid, mis su $/hr, mitu fpp'd sa teenid ja kui palju sa oled pokkeris võitnud
                                irw. variatsiooni jutus oma iva muidugi on, aga see siiski marginaalne kogupildis.

Comment

Working...