TÄHELEPANU: PM kasutajalt "lauri137" mis on kuritahtlik SPAM!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

TÄHELEPANU: PM kasutajalt "lauri137" mis on kuritahtlik SPAM!

Tervist,

Kõik, kes said kirja kasutajalt "lauri137" siis soovitan mitte temaga ühendust võtta, kuna tegu võib-olla kuritahtliku kirjaga.

Kiri ise oli selline (aadressid muudetud):

Tere,
    Mina otsin pokkeri partneri selleks, et kanda raha varastatud akkauntist partneri akkaunti. Põhimõte on järgime: mina tean mitu hakkereid kes müüvad pokkeri akkauntid trojanide logidest. Kui me hakkame töötama koos, siis me hakkame mängima laudadel kus istub 6 inimest. Mina hakkan kaotama sulle ja kõikidele kes istub laua taga. Kaotan ainult siis kui minul ja sul on hea kaart käes. Seega Pokkeri administraatorid ei saa kunagi teada kas meil oli kokkuleppe või ei olnud. Kasumist tahan 60% sest need akkauntid on päris kallid ja mul on vaja veel osta VPN ja soksid. Kui sa oled huvitatud ja kasutad moneybookersi võidude väljavõitmiseks siis kirjuta: XXX.XXXX (at) mail.ee ja jätta oma msn vxi ICQ.
    Head päeva!

Kõik, kes kirja said soovitan selle ära kustutada - selle said maksimaalselt 20 kasutajat, sest üle 20 PM'i tunnis saata ei saa. Vähendasin PM'ide arvu 20-nelt 10-nele, et edaspidi selliseid apse vältida.

Lugupidamisega,
    Ranka
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: TÄHELEPANU: PM kasutajalt "lauri137" mis on kuritahtlik SPAM!

äkki hoopis edastad kirja menti?

sest see juba päris tõsine kuritegu ja üldiselt pokkerile kahjulik.

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Stars on ainus tuba, mis kasutab pin-kalkulaatorit? Või on mõnes toas veel midagi turvalist välja mõeldud?
      Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Pahvak
        Stars on ainus tuba, mis kasutab pin-kalkulaatorit? Või on mõnes toas veel midagi turvalist välja mõeldud?
        Minu teada PokerStars on ainus.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

üldiselt on kasulik soetada endale viirusetõrje ja ära updateda (originaal obv)... hui ta laseb mingi keyloggeril vms arvutisse salvestuda

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas leits
            üldiselt on kasulik soetada endale viirusetõrje ja ära updateda (originaal obv)... hui ta laseb mingi keyloggeril vms arvutisse salvestuda
            Pigem Spyware eemaldajad: ad-ware ja spybot. Ja muidugi viirusetõrje kah ning mitte näperdada kahtlaseid linke.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Kui oled starsi parooli kaotanud, siis kuidas uut saab või vana tagasi teada? Saadavad meilile? Siis peaks mailikasti turvalisuse peale ka mõtlema (automaatset sisselogimist kasti pole või teine mailiadre, mida ei kasuta igapäevaselt).

EDIT: Ma ei saa aru, et miks pokkeritubade turvalisus pankadest niiii palju väiksem on. Ilmselt sellepärast, et suurem osa mängijatest kaotab?
              Fullstacks have more fun.

Comment

• jrgn hell
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 3328

Algselt postitas fishh
                See tuleks küll menti anda.
                I Agree

et ei jääks tähelepanuta

võin suga menti kaasa tulla homme
                a vb see hoopis majanduskuritegude kuhugi officisse sobib?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Mis ma seal politseis teen ja mida politsei teeb?

Iga päev saadetakse Nigeeriast meile kirju, kus keegi tahab Teile päranduse anda aga enne peate väikse summa kandma. Mõningad mehed on jäänud oma rahast ilma, lehtedes kirjutatud aga ikka tuleb kirju nii, mis sahiseb.

Täpselt sama on ka selle kirjaga -- see saatja on totaalselt süüdimatu ja peale selle on kirjutatud väga vigases keeles (ei saagi aru miks!) ja puhta loll peab sellise asja õnge minema. Lõpetuseks ma IP-d ei avalikusta aga see kiri ei tule Eestist ega naaberriikidest vaid ikka natuke kaugemalt.

Aga Jörgen, kui sa tahad siis võid ise seal mendis ära käia (ma kaasa ei tule isegi mitte julgustuseks) ja võin anda sulle teatud volitused selleks, et saaksite uurimise politseiga lõpuni viia ning süüdlast karistada!!!!

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

Algselt postitas ranka
                    Mis ma seal politseis teen ja mida politsei teeb?

Iga päev saadetakse Nigeeriast meile kirju, kus keegi tahab Teile päranduse anda aga enne peate väikse summa kandma. Mõningad mehed on jäänud oma rahast ilma, lehtedes kirjutatud aga ikka tuleb kirju nii, mis sahiseb.

Täpselt sama on ka selle kirjaga -- see saatja on totaalselt süüdimatu ja peale selle on kirjutatud väga vigases keeles (ei saagi aru miks!) ja puhta loll peab sellise asja õnge minema. Lõpetuseks ma IP-d ei avalikusta aga see kiri ei tule Eestist ega naaberriikidest vaid ikka natuke kaugemalt.

Aga Jörgen, kui sa tahad siis võid ise seal mendis ära käia (ma kaasa ei tule isegi mitte julgustuseks) ja võin anda sulle teatud volitused selleks, et saaksite uurimise politseiga lõpuni viia ning süüdlast karistada!!!!
                    mina tean mitu hakkereid kes müüvad pokkeri akkauntid trojanide logidest.
                    vb on mentidele tutavad hakkerid.. igaks juhuks võib ju maili koos IP adrega menti saata...

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Tahtsin veel lisada sellist asja, et mille alusel siin karistakse? Kui meil ei oleks PM kaitset olnud, siis oleks iga viimne, kui üks kasutaja saanud selle sama PM'i.

Tõenäoline eesmärk on saavutada kontakt "lollikesega", kes saadabki talle kirja ning siis lastakse su parool tuuri ning tehakse konto tühjaks. See, kuidas seda tehakse seda ma ei tea. Tõenäoliselt öeldakse, et ala installi see progejupp oma arvutile, et pokkeritoad sind "trackida" ei saaks, kui kokkumängu teeme või anna korra parool, seadistan su accounti üles vms. Reaalne kuritegu toimukski alles sellel hetkel, kui papp kellegilt vuuki lastakse.

Ja kas Te tõesti arvate, et nad varastavadki paroole ja siis avalikult tahavad kuulutada igale kasutajale siin foorumis ning kutsuda Teid partneriks?

Comment

• tolmuahv
                        Klubi Liige
                        • Feb 2009
                        • 2502

Ranka,

Arvan, et siinkohal küll eksid. See asi tuleb 100% menti saata. Nad on üsna kompetentsed seal, IP aadress on tuttav termin ja väga suurt vastumeelsust ei tohiks kohata. Küsi majanduskuridegude osakonda näiteks.

Mõtle alternatiivile: Kui keegi selle PM-i üles korjab ja järgmisel hetkel raha välja kantima hakkavad, siis on jama rohkem kui vaja. Seesama töll ütleb, et siit foorumist sai kontakti. Järgmisel hetkel seletad sina mentidele, et kus või kes või millal. Peale seda tulevad rauda konfiskeerima kusagile. Peale seda ei taha ükski asjast kuulnud tuba enam Pokkeriprodega tegemist teha.

Soovitan soojalt homme ühendust võtta nendega - siis oled omalt poolt kõik teinud, et see koht puhtana hoida.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas variatsioon
                          vb on mentidele tutavad hakkerid.. igaks juhuks võib ju maili koos IP adrega menti saata...
                          Ma räägin, et mina seda ei tee ja ma ei lähe lolli mängima. Kui keegi teine foorumi liige või administraator/moderaatoe tahab seda teha, siis PALUN TEHKU seda ja vajadusel annan ka IP aadressi/õige PM'i emaili. Kätt mina ette ei löö.

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Loomulikult pole vaja kusagile kohale minna. Telefonikõne ajab asja ära. Või seesama vihje politseile kasvõi (mille soovitaks enda perse katmiseks salvestada).

Kui adminidel endal on tõsine vastumeelsus sellega tegeleda, siis ma võin küll selle info kusagile edastada. Võtab 5 minutit ja hoiab potentsiaalselt palju jama ära.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas tolmuahv
                              Ranka,

Arvan, et siinkohal küll eksid. See asi tuleb 100% menti saata. Nad on üsna kompetentsed seal, IP aadress on tuttav termin ja väga suurt vastumeelsust ei tohiks kohata. Küsi majanduskuridegude osakonda näiteks.

Mõtle alternatiivile: Kui keegi selle PM-i üles korjab ja järgmisel hetkel raha välja kantima hakkavad, siis on jama rohkem kui vaja. Seesama töll ütleb, et siit foorumist sai kontakti. Järgmisel hetkel seletad sina mentidele, et kus või kes või millal. Peale seda tulevad rauda konfiskeerima kusagile. Peale seda ei taha ükski asjast kuulnud tuba enam Pokkeriprodega tegemist teha.

Soovitan soojalt homme ühendust võtta nendega - siis oled omalt poolt kõik teinud, et see koht puhtana hoida.
                              Kui miski tont maksab pappi scammeritele ja scammi maili sai läbi hotmaili, siis on hotmail süüdi vä?

Üldse on suhtumine kahtlane. Spamm mailil, kus reaalset kuritegu ei ole toimunud on suurema prioriteediga, kui näiteks Valtsi scamm, kus toimus juba reaalne pettus.

Aga ma ütlesin, et mina menti ei lähe, sest ma ei näe siin põhjust selleks. Kui keegi tahab minna, siis mingu aga ENNE võtku ühendust minu või TIGRANO'ga ja saate selleks vastavad volitused.

Ja ma küsin teilt sellist asja -- kas Teile on tulnud scamm maile postkasti (ala, et pärandus tuli või võitsite miski miljon naela jne). Kui on kas siis ikka mendis ära käisite? Kui ei, siis miks mitte.

Comment

Working...