eesdigeel longab.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pastilaa
    kuum poiss
    • Apr 2009
    • 7518

Re: eesdigeel longab.

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    Algselt olidki foorumid INFO vahetamise kohad, kus targad inimesed koos käisid ja igasugust läbu ja offtopicut karistati ja seda ei sallitud. Nüüd ei ole asi enam nii range.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Svenza
      Svetlana aka Buldooser
      • Oct 2008
      • 3591

Emakeel ja isamaa kirjutati minu ajal veel kokku.
      Ema keel võib suht karvane olla ja käinud sellistes kohtades, mida ei tahaks hullu unenäos ka näha.

Comment

• BMA
        Bännitud
        • Feb 2013
        • 5

Kui mind kasutada näitena, siis saab rõhuda - vältida TL ja samuti on parem, kui olulisem on eespool. Lisaks Internetis on kõige parem jälgida kirjatükke, mille lõikude pikkus piirdub 4 reaga. Samuti lühikesed laused (vähem komasi) on parem.

Ise olen mitte-eestlane, seetõttu ka grammatilisi vigu lipsab ka minul sisse. Kuid leian, et kui kedagi veel karistada, siis neid, kes postitavad PIDEVALT lohakusvigadest KUBISEVAID postitusi. Samuti slängi mingil määral võiks tõesti piirata. Offtopic ja Well'id jäägu slängeritele.

Vihjati näite puhul ka sellele, et minu postitused on tihti liigselt topeltkeelsed - nõus( lugeda häiriv). Postituste sisu paikapidavus on samuti enamustele kaheldav. Teile olen "terava ninaga" troll, kes micros 20BI never ei tee. ---

Kuigi olen n.ö halvim postitaja, ka mind häiris osade postitajate puhul sihilik düsgraafia(väike algustäht, teksti liigendamise täielik puudumine, pidev sõnade venitamine) ja isiklikust vaenust tingitud räuskamine.

Kõike paremat

Comment

Working...