FC Pokkeriprod - JK Loo, viimane kodumäng 02.10.11 kell 14.30.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • raunsz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1492

Re: FC Pokkeriprod - Tartu JK Tammeka (meistriliiga) 03.08. kell 18.45. @ Kalevi Kesk

Raunsz online ja kaine lõpuks.

Comment

• IamAllin
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 1653

Re: FC Pokkeriprod - Tartu JK Tammeka (meistriliiga) 03.08. kell 18.45. @ Kalevi Kesk

Ei tea kas Eesti kõige hullem jalgpallitiim just, sest rahvaliiga on ka ju olemas :) Mulle jääbki arusaamatuks see, et miks te mängite neljandat liigat? Pange järgmine aasta rahvaliigat ning saate ilmselt ka võidumaitset tunda ning jah ma saan aru, et mängite for fun, aga koguaeg kaotada pole eriti tore ju:D

Comment

• margus
        Jube Noob
        • Jul 2011
        • 130

Ärge muretsege.. meie esimene võit tuleb juba sellel pühapäeval :D

Comment

• pastilaa
          kuum poiss
          • Apr 2009
          • 7518

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
          Mulle jääbki arusaamatuks see, et miks te mängite neljandat liigat? Pange järgmine aasta rahvaliigat ning saate ilmselt ka võidumaitset tunda ning jah ma saan aru, et mängite for fun, aga koguaeg kaotada pole eriti tore ju:D
          Mulle küll midagi arusaamatuks ei jää. Toon näite meie enda liigast - hea sats, kes praegu edasipääsu eest veel võitleb, nende ajalugu.

"FC Igiliikur alustas võistkonnana hooajal 2008, mis läks totaalselt aia taha. Olime siis konkurentsitult Eesti MV viimase koha omanik, saavutades terve hooaja peale ainult 4 punkti! "

Kaotuste tõttu mingit olulist moraalilangust küll pole täheldanud. Võite pokkeris tuleb võistkonna peale nii palju lihtsalt, et pallimängu biidid on köömes hea seltskonna ja sportliku elamuse kõrval. Küll tulemused ka millalgi tulevad.

Comment

• IamAllin
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 1653

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
            Mulle küll midagi arusaamatuks ei jää. Toon näite meie enda liigast - hea sats, kes praegu edasipääsu eest veel võitleb, nende ajalugu.

"FC Igiliikur alustas võistkonnana hooajal 2008, mis läks totaalselt aia taha. Olime siis konkurentsitult Eesti MV viimase koha omanik, saavutades terve hooaja peale ainult 4 punkti! "

Kaotuste tõttu mingit olulist moraalilangust küll pole täheldanud. Võite pokkeris tuleb võistkonna peale nii palju lihtsalt, et pallimängu biidid on köömes hea seltskonna ja sportliku elamuse kõrval. Küll tulemused ka millalgi tulevad.
            ei muidugi, kui piisavalt kõvasti püüda, siis pole neljanda liiga võit midagi nii võimatut, kuid selle jaoks peate tooma endale treeneri, kes suudaks teid sinnamaani viia. Mis puutub igiliikurisse, siis vaadates 2009 satsi nimekirja ( 2008 oli ilmselt veelgi teistsugune) ja vaadates 2011 aasta oma, siis nimed ei kattu eriti, kuid pokkeriprode meeskond peaks ju enamvähem samaks jääma, kui eeldada, et mängijad on enamjaolt ikka pokkeriprode kommuunist. Mina lihtaslt arvan, et kasvõi üks hooaeg pragustele võimetele rohkem vastavas liigas mängida ei teeks meeskonnatööle halba(söödud, üksteise mõistmine platsil jne). Seda kõike on ju parem harjutada mängus, kus üks meeskond ei ole selgelt üle ega domineeri mängu(obv ma ei tea, kuidas teil liiga mängud on, kas seal ka olete koguaeg surve all või mitte). Igatahes kõva, et sellline meeskond üldse tehti ja jalgpall on igati tore, nii et tuult tiibadesse! ;-)

PS: Et pühapäev ikka ära võtaksite siis ! :D

E: vaatan ning nimed ikka kattuvad mingil määral, kuid "Kokkuvõttes klubi siiski parandas oma kohta liigatabelis kahe pügala võrra ja suudeti tugevnenud põhikoosseisu edukalt sulanduda ka mõned uued ja vajalikud mängijad."
            Last edited by IamAllin; 05.08.11, 15:29.

Comment

• kympa
              Jube Noob
              • Jul 2009
              • 110

Tammekaga mängu väravad

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Minu jalgpallikogemused võrduvad kehalisekasvatuse tundidega koolis, aga mängupilt on selle video põhjal ikka üpriski hull.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Mitu % pealelööke väravaht üldse tõrjunud on ?

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                    Minu jalgpallikogemused võrduvad kehalisekasvatuse tundidega koolis, aga mängupilt on selle video põhjal ikka üpriski hull.
                    :D Väga tähelepanelik sinust. Istu - 5!

Comment

• IamAllin
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 1653

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                      Mitu % pealelööke väravaht üldse tõrjunud on ?
                      U17 jalgpalli EMi poolfinaalis kohtusid Hispaania ning Islandi naiskonnad, ilmselt ei unusta mängu mitte kunagi Islandi koondise väravavaht.

tundub, et konkurentsi on:D

Comment

• K2snakas
                        Pokkerihai
                        • Feb 2009
                        • 2388

tundub nq oleks v2ljakum2ngija v2ravas olnud teil...

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Oligi sisuliselt. Meie põhiväravavaht Mario on vigastatud.

Comment

• K2snakas
                            Pokkerihai
                            • Feb 2009
                            • 2388

mhm, oleks vv kogemustega vend väravas olnud, oleks õige positsiooni valikuga juba palju väravaid ära hoidnud:)

Comment

• emmimees
                              Klubi Liige
                              • Aug 2010
                              • 2719

Tundus, et väravaht lihtas vaatas kui pall ta kõrvalt väravasse löödi ja alles sisi astus 2 sammu palli suunas...

Comment

• Maxi
                                Pokkerihai
                                • Nov 2010
                                • 1849

Ma panin ka mõnda asja tähele. Kui VV oli väljakumängija siis sellel nagu ei peatuks rohkem.

Positsioneerimine on täiesti paigast ära väljakumängijatel, vb olete näinud filmides laste jalgpalli mängu kus 20 matsi on kõik kuhjas palli otsas. Oma meest ei jäeta valveta, kui ta on kiirem siis ripud nii kaua küljes kuni jaksad mitte ei jää lihtsalt kuskil seisma või ei lähe kuhugi "abi" andma olukorda mis ei ohusta väravat. Siin aitaks treener selle mure mõne trenniga ära lahendada.

Sellise meeskonna nagu Tammeka vastu ei ole never ever mõtet minna üle väljaku 6 mehega "pressi" tegema, lihtsalt joostakse üle teid.

Võhma on vaja kõvasti treenida või siis optimaalsem taktika leida.

Ma ei näinud kordagi et pokker oleks Tammeka vastu kehaga mänginud. Nr 24 on suur nagu mägi aga positsiooni loovutas kenasti 2 korda kõhnemale ründajale.

Ma ei saanud aru kas vahepeal prooviti kunstliku suluseisu teha või midagi aga mõne koha peal hakkasid kaitsjad juba ette jooksma kui pall oli veel värava ees.

Jalgade asend on juba paljudel mängijatel täiesti vale ja palli vastuvõtmine+söödud. Ehk siis jalgpalli ABC

Ütleme nii et leake on väga palju mida annaks kergelt parandada näiteks treeneri abiga.

Comment

Working...