FC Pokkeriprod- SK Tapa 29.05 14:30 Kalevi kunstil

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • raunsz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1492

Re: Tallinna FC Anži - FC Pokkeriprod 08.05 16:30 Lasnamäe SPK kunstmuruväljakul

15 cm lahtuas mind goal of the seasonist. :D
    Jah, peamängus ja trügimistes ma jõuline ei ole, aga andsin endast vähemalt kõik.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Re: Tallinna FC Anži - FC Pokkeriprod 08.05 16:30 Lasnamäe SPK kunstmuruväljakul

raunsz, kaugelt tundus pigem veidi üle poole meetri :D

Ise sain ka kaitses juba mingit moodi hakkama, positsioonivalikus, markeerimises ja võitluslikkuses eelkõige on veel puudujääke, aga hakkab looma. Samuti peaksin ise rohkem palli küsima ja avama. Endale meeldise mu see hüpe lõpu eel, kui vastane oli saanud palli sooune kätest läbi lüüa ~9lt meetrilt ja veidi kaugemalt joostes jõudsin hüppega vähem kui pool meetrit enne väravat palli ära lüüa.

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

see oli väga kõva muru! õlle pidi kurku kinni jääma, kui nägin seda
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pennu1
          Jube Noob
          • Apr 2011
          • 116

vabandan poiste ees,et ei olnud minu päev ja ei saanud neid kõrgeid palle ilusti maha,muidu oleks ära sahistanud.ma poleks elusees uskunud et 3-0 jääb rohkem kripeldama kui 8-0

Comment

• soouni
            Grinder
            • Jul 2010
            • 771

RIIST KÜLL!

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Kõvasti asjalikum mäng, kui eelmine kus osalesin. Eriti hea mulje jättis keskkaitsepaar Muru ja Veeretas. Veeretas oli ka minu meelest selle mängu parim meie poolelt.

Üks mõte, mida kaaluda - äkki Meelise jaoks parim koht oleks ründajate tagune keskmine poolik? Esiteks oled sa üks tehnilisemaid ja mängu jagavamaid vendi ja keskväli on endiselt suht krüptoniit meil minu meelest. Samuti sa ühena vähestest juba juhid mängu ka platsil. Tunduks lüke, mis võiks võistkonnale tervikuna palju juurde anda.

Comment

• Max
                Õpihimuline Mängur
                • Dec 2010
                • 339

Kaitse ei tohi omavahel rääkimise ära unustada, kui vaja meest appi sis kohe tuleb hüüda sellest. Esimesel poolel hüüdsin ise platsikõrvalt vahepeal. Kui selle õpib ära et öeldakse et mees seljas ja et kõik seda ka teevad ja suhtlevad platsil sis võib juba asja saada

Comment

• soouni
                  Grinder
                  • Jul 2010
                  • 771

Ma tahan ka mängida platsil ehk kes tahaks mõne järgmise korra väravalukku kinni hoida?

Comment

• pennu1
                    Jube Noob
                    • Apr 2011
                    • 116

pärast Kaidu välja võtmist kadus ka keskväli silmnähtavalt

Comment

• jozik
                      Õpihimuline Mängur
                      • Mar 2011
                      • 437

No viimase värava võib julgelt minu arvele kirjutada. Siiani ei saa sellest lollist lükkest aru.

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Pastilaa, see idee on varem ka läbi käinud ja oleme seda ühes mängus ka proovinud. Kehv lugu on meil see, et meil ei ole teist õiget ründajat, kes suudaks palli piisavalt kiiresti surmata ja ka otsustavalt peale lüüa. Tookord proovisime veeretast ja eks võib teda teine kord ka ees proovida, et ta jõuga läbi läheks, aga ideaalne variant see ka minu arust päris ei ole.

Luuavars (:D), teisipäeval näitan veeretase kõrvalt ka paar söödu ja söödu omaksvõtu harjutust ette, loodetavasti tulevad kasuks.

Soouni, ma pole sind väga ammu platsil mängimas näinud, sul pole väga tõenäoliselt mõne konkreetse positsiooni liikumistest ja tegemistest eriti aimu (me kõik oleme meistrite liigat vaadanud, ometi ei ole meil ei ligilähedasigi oskusi ega positsioonivalikut) ja seetõttu saaksid sa väljakumängijana mänguaega max 10 minutit. Kas ikka tahad väljakul mängida? :D Võib tegelikult kunagi teha nii, et alustad väravas ja mängu lõpus, kui mängu tulemus juba otsustatud on (ehk me pikalt ees), sind paneb sind ründajaks ja ma võin kasvõi ise 10 min väravas olla.
                        Last edited by muruntau; 08.05.11, 20:47.

Comment

• pennu1
                          Jube Noob
                          • Apr 2011
                          • 116

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                          Pastilaa, see idee on varem ka läbi käinud ja oleme seda ühes mängus ka proovinud. Kehv lugu on meil see, et meil ei ole teist õiget ründajat, kes suudaks palli piisavalt kiiresti surmata ja ka otsustavalt peale lüüa. Tookord proovisime veeretast ja eks võib teda teine kord ka ees proovida, et ta jõuga läbi läheks, aga ideaalne variant see ka minu arust päris ei ole.

Luuavars (:D), teisipäeval näitan veeretase kõrvalt ka paar söödu ja söödu omaksvõtu harjutust ette, loodetavasti tulevad kasuks.

Soouni, ma pole sind väga ammu platsil mängimas näinud, sul pole väga tõenäoliselt mõne konkreetse positsiooni liikumistest ja tegemistest eriti aimu (me kõik oleme meistrite liigat vaadanud, ometi ei ole meil ei ligilähedasigi oskusi ega positsioonivalikut) ja seetõttu saaksid sa väljakumängijana mänguaega max 10 minutit. Kas ikka tahad väljakul mängida? :D Võib tegelikult kunagi teha nii, et alustad väravas ja mängu lõpus, kui mängu tulemus juba otsustatud on (ehk me pikalt ees), sind paneb sind ründajaks ja ma võin kasvõi ise 10 min väravas olla.
                          Muru üks parimad kommentaare ja sõnu sinu poolt!!:) kõik on täiesti õigesti öeldud:)

Comment

• ilves
                            Julm Donk
                            • Jan 2011
                            • 48

Saaks selle ühe kuti ka liigasse, siis oleks 2 VV

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Algselt postitas pennu1 Vaata postitust
                              pärast Kaidu välja võtmist kadus ka keskväli silmnähtavalt
                              Seda ma ei tea, miks ma just Kaidu asemele läksin- minu meelest oli ta ka väga hea.

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

Kaidul pole ka võhma nii palju, et täis mäng keskväljal rabeleda, ega keskväli mingi kaitse pole, kus võid samas kohas passida ja vastaste siblimist niisama pealt vaadata.

Comment

Working...