MTTstake@stars vol 1128:D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: MTTstake@stars vol 1128:D

Algselt postitas fyte Vaata postitust
    Kuidas läheb?
    .

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

tavaliselt on mitte ilmumine märk sellest et läheb halvasti...

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

Äll: Last Activity 02-29-2012 04:36

Nojah.

Comment

• udikaz
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1946

ta on teinud ika väga palju diile siin, skämmi küll ei usuks. pigem lihtsalt halvasti läinud ja ei ole jutu tuju eriti :)

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

skämm ei ole kindlalt. ei kahtlustagi seda. mingi kolmas kord staken teda juba. samas kui diilis oli kirjas, et updateb iga paari päeva tagant, siis võiks sellest kinni pidada isegi kui ei lähe kõige paremini. teada ju, et turniiridel tulebki lihtsalt suurt hitti oodata.

Comment

• mikk2468
              Vana Tegija
              • Nov 2009
              • 1039

Kirjutan talle facebooki, et updateks.

Comment

• Äll
                FPP Pro
                • Jul 2009
                • 254

Vabandust, et vahepeal ei updatenud, hallvasti läks ja tahtsin ni väga enne hittida enne kui updaten.
                Halvasti läheb ikka, aga nüüd natuke deep runne tulnud, aga roll kahjuks anult 1250 ja praegu mängin kuni 11dol.
                Ma katsun nüüd ülesaada sellest halbade tulemuste mitte updatemisest ja edaspidi korralikult tulemustest teada anda

Comment

• Äll
                  FPP Pro
                  • Jul 2009
                  • 254

Natuke olen miinust väiksemaks teinud, 3.3dol 6maxil sain 3. koha, roll on 1605

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Standard variance vast. Sa ju SC-s pea 13k up 5k mängu peale ROI 57 ja avg. stake 7$.

Edu igatahes.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Algselt postitas Äll Vaata postitust
                      Tingimused jäävad põhimõtteliselt samaks:

4)Updateks 3 päeva sees seisu
                      Sup?
                      Saan aru, kui 1-2x tõesti ununeb ära vms, aga stabiilselt pole ka mõtet kokku lepitud tingimusi üle lasta - milles siis nende mõte seisneb?

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Huvitav jah, et pmst igas teemas nende updatemistega koguaeg üle lastakse.
                        Ise olen staketud olnud (ja ma sitaks erinevates stake diilides olnud) siis ma ikka vbl vahel isegi liiga aktiivselt updatenud. Enamus diilid mul foorumi välised ka olnud ja enamus 2+2st aga siiski... msnis/skypes pole inimest näinud või w/e siis isegi emailinud ja PM-e saatnud kuidas läheb iga paari päeva tagant.
                        Otherwise on mul endal lihtsalt douchebagi tunne peal ja ikkagi teine inimene investeerinud heatahtlikult.
                        Pole Älli pihta otseselt, lihtsalt mõttetera in general.
                        Last edited by qbj0hn; 25.03.12, 02:54.

Comment

• valustyng
                          Õpihimuline Mängur
                          • Apr 2009
                          • 450

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                          Huvitav jah, et pmst igas teemas nende updatemistega koguaeg üle lastakse.
                          Ise olen staketud olnud (ja ma sitaks erinevates stake diilides olnud) siis ma ikka vbl vahel isegi liiga aktiivselt updatenud. Enamus diilid mul foorumi välised ka olnud ja enamus 2+2st aga siiski... msnis/skypes pole inimest näinud või w/e siis isegi emailinud ja PM-e saatnud kuidas läheb iga paari päeva tagant.
                          Otherwise on mul endal lihtsalt douchebagi tunne peal ja ikkagi teine inimene investeerinud heatahtlikult.
                          Pole Älli pihta otseselt, lihtsalt mõttetera in general.

Minujaoks ka täiesti hämmastav, kui ma oleks staketav siis ka koguaeg updateks jne. Kohusetunne peaks olema. Tundub, et inimesed on laisaks läinud ja liiga lihtsalt saavad staket.

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Mõtlesin ka juba eile kirjutada, et see stake andmine on liiga loose passive siin foorumis taas, vahepeal nagu hakkas asja saama ja läks rangemaks, et kindlad reeglid update ajad jne aga nüüd jälle mitmed probleemsed teemad.
                            Eriti ei saa aru inimestest kellel on hea reputatsioon ja saavad stake suht kergelt ja eksivad nii lihtsa reegli vastu. Stake andja ju teab, et see pole 100% raha topelt tagasi diil ja variatsioon võib tabada millal iganes, et miks tulemusi varjata kui maby ongi sitt jooks ja oled 35 buy ini (ülejäänud reegeleid jälgides) auku tõmmanud (ei väida, et see on praegu teemas)

Comment

• Cash87
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1402

Sellejaoks peaks olema lihtne punkt, et kui rikutakse mistahes reeglit saavad kõik rahad tagasi insta. Tavaliselt on ikka nii, et kui pole update see tähendab miinuses. See oleks väga hea võimalus kõigil kes stake andsid oma rahad tagasi saada ning lõpetada diil 0 :)

Comment

• Mr_Kenny
                                Vana Tegija
                                • Jun 2011
                                • 1357

Fakt on see et micro/low grinderite steikimisega mingit märkimisväärset raha ei teeni ning enamus steike on -EV. Mulle ei jõua üldse kohale miks inimesed oma aega/raha/närve kulutavad selle peale.
                                Micro grinderid on põhjusega micro grinderid. Kindlasti on ka mõni erand, kellel on solid wr ja võib expectida suht variance freed pappi kuid üldises pildis on asi kurb. Steigi otsijad over-reppivad ennast tihti ja steikimise alal kogenematud inimesed võtavad napsti diili ära expectides positiivset returni. Kuid selle asemel saavad hoopis palju peavalu ja high variance BE hobuse endale :)
                                Eks me elame, õpime.

Cliffs: Ärge steikige micro grindereid.

E: Kogu eelnev jutt pole mitte kuidagi seotud antud teema&steigiga vaid on minu mõtted & kogemused micro limit steikidest.

Comment

Working...