otsin stakemist
Collapse
X
-
Re: otsin stakemist
Ma ei saa aru hetkel - kui sa ei ole kuskile allkirja andnud ja keegi on kasutanud su isikuandmeid ilma sinu teadmata, siis ma saadaks kohe perse ja ei maksaks sentiti. Kui ise oled sellest teadlik ja lihtsalt siniste silmadega kedagi usaldanud (ala aidanud tal lepingut teha või võtnud oma nimele tema järelmaksuga telefoni või muud sellist), siis on natuke jama ja tõenäoliselt peaksid kaotatud raha "korstnasse kirjutama" ja vigades õppima - do not trust anyone. Ausalt, mitte kedagi ei tohi usaldada.Algselt postitas fishhmobiiliga oli mingi jama. 2004 aastast tehti minu nimel asju ja ma sellest kunagi teada ei saanud. eile tuli kohtust kiri, et palju ma pean nüüd maksma. lisaks selgus, et ka teine asi on kohtus ja selle kohta pole veel kirja summaga tulnud.
Ja kui nood summad on liiga suured, et korstnasse kirjutada, siis pead vist tõesti kasutama äärmisi abinõusid aga need ei ole eriti soovitatavad, eriti kui summad on "väikesed", sest nii võid tekitada üldkokkvuõttes omale veelgi suuremaid probleeme.
Ja ma ei tea kas inimese nime ja isikuandmeid tohib ilma tema teadma levitada? Et näiteks riputad üles kõik petturi kohta teadva info - alates nimest, lõpetades pildiga, et järgnevad inimesed ei satuks selle lohvi otsa või veel parem - leiaks võimaluse tema karistamiseks.
Comment
-
Süüdistada otseselt ja solvata ei tohi, aga lihtsalt teisi hoiatada ikka tohid. Paned pildi ja nime ning ütled, et see tüüp ei ole hea sõber. JOKK
Põmst, võeti siis sinu mobiiliga SMS laene vms??
Comment
-
Algselt postitas fishh
tnx. No kui $16 jaoks ei tule, siis $6.5 jaoks ikka peaks saama. See oleks ka parem kui mitte midagi, sest praegu on roll piisav ainult $1.1 leveli jaoks.
siis kui sa 16 jaoks rahvast kokku ei saa ja neid 6,5 osakuid pakkuma hakkad pakkuma siis võtan kah mõned
Comment
-
Nagu põmst keegi sinu nime all võttis asju järelmaksule või sa ise olid ka vahendaja rollis? Sest kui ise sa segatud polnud, siis ju Elisa praak, et klienditeenindajad dokumente ei küsinud jne jne. Ära seda niisama küll jäta.
Comment
-
Ei, ma kirjutasin jutu, et ma võtaks kohe ära aga samas ei tahtnud su graafikut usaldada ja seetõttu kusutasin ära :D Tahan enne ise sharkscope näha.Algselt postitas fishhMa ei näinudki :). Keegi ütles mulle, et olen idioot? :D
Comment
-
Panen $400, tahan näha kuidas fishhh $15+1 18player hakkama saab. Ajalugu on mehel impressive.
Graafikut saab vaadata
http://www.pokerprolabs.com/ivarm1984/pokerstars.aspx alt.
Jah, Sharkscopest oleks mugavam küll, aga põhimõtteliselt sama graafik mõlemal pool.
Comment
Comment