Tervist,
Otsustasin siis ära, et peab ikka homme selle Main Eventi ära mängima.
Siiski pole ma päris nii balla, et kogu BI ise tahaks maksta ja seega pakungi teile võimaluse osta osakuid.
Müün siis kuni 70% osakuid ja nii mitu % ostad, nii palju ka võidad. Ehk €4800 võidu korral näiteks olles ostnud 20% saad sa 4800/5, mis teeb €960.
Müün 10%lisi osakuid ja mängin turniiri kui vähemalt 40% saab müüdud.
10% maksab €55.
Maksta saab:
Pangaülekanne
Kristjan Laas ´´´´´´´´´´´ Krediidipank. (Selgitusse kasutajanimi ja mitu %)
Full Tilt Poker
Username Klaaspro - $73
Aega maksta 15 aprill 14.00ni, ehk homseni.
Seni olen siin foorumis teinud 3 suuremat stake, 2 on lõppenud üle $1000 kasumiga ja kolmas HU stake Codecciga break even ja lõpetasime varem.
Lisaks sellele 4 rush MTT stake-i foorumis mitteaktiivse liikmega, millest kõik peale ühe lõppesid kasumiga ja nelja stake keskmine kasum oli $2000.
Üks HU stake veel andu_andu-ga, mis lõppes $600 kasumiga.
Hetkel andu_anduga veel üks HU stake pooleli.
Kuigi tegemist on vaid ühe turniiriga, siis eelnevad staked kinnitavad, et jagan pokkerist nii mõndagi ja vaatamata sellele, et pole veel nii suure BI-ga turniiri mänginud ei pea ma enda võimalusi kellegi teise omast kehvemaks.
Live turniire pole väga mänginud veel ega suurt edu saavutanud, aga Eesti meistrivõistlustel mängisin kahte eventi ja HU evendil õnnestus tulla 5 kohale.
Edu kõigile kes osa võtavad ja tänud neile, kes läbi minu osa võtavad.
Müüdud:
andu_andu 20% (€110, sulas)
Codecci 20% (€110, pangaülekanne)
Runnar 30% ($219 FTP)
Otsustasin siis ära, et peab ikka homme selle Main Eventi ära mängima.
Siiski pole ma päris nii balla, et kogu BI ise tahaks maksta ja seega pakungi teile võimaluse osta osakuid.
Müün siis kuni 70% osakuid ja nii mitu % ostad, nii palju ka võidad. Ehk €4800 võidu korral näiteks olles ostnud 20% saad sa 4800/5, mis teeb €960.
Müün 10%lisi osakuid ja mängin turniiri kui vähemalt 40% saab müüdud.
10% maksab €55.
Maksta saab:
Pangaülekanne
Kristjan Laas ´´´´´´´´´´´ Krediidipank. (Selgitusse kasutajanimi ja mitu %)
Full Tilt Poker
Username Klaaspro - $73
Aega maksta 15 aprill 14.00ni, ehk homseni.
Seni olen siin foorumis teinud 3 suuremat stake, 2 on lõppenud üle $1000 kasumiga ja kolmas HU stake Codecciga break even ja lõpetasime varem.
Lisaks sellele 4 rush MTT stake-i foorumis mitteaktiivse liikmega, millest kõik peale ühe lõppesid kasumiga ja nelja stake keskmine kasum oli $2000.
Üks HU stake veel andu_andu-ga, mis lõppes $600 kasumiga.
Hetkel andu_anduga veel üks HU stake pooleli.
Kuigi tegemist on vaid ühe turniiriga, siis eelnevad staked kinnitavad, et jagan pokkerist nii mõndagi ja vaatamata sellele, et pole veel nii suure BI-ga turniiri mänginud ei pea ma enda võimalusi kellegi teise omast kehvemaks.
Live turniire pole väga mänginud veel ega suurt edu saavutanud, aga Eesti meistrivõistlustel mängisin kahte eventi ja HU evendil õnnestus tulla 5 kohale.
Edu kõigile kes osa võtavad ja tänud neile, kes läbi minu osa võtavad.
Müüdud:
andu_andu 20% (€110, sulas)
Codecci 20% (€110, pangaülekanne)
Runnar 30% ($219 FTP)
Comment