Tuba: 888
Stake: 200$
Limiit: kuni 5$ MTT turniirid
Kasum: 60/40 stakeja kasuks
Stake pikkus: kokkuleppel stakejaga
Plaanis siis mängida kuni 5$ sisseostuga MTT turniire, päevas mängiks 10+ turniiri
Pokkerit olen mänginud 2 aastat, varasemaid saavutusi on olnud Unibeti pokkeritoas ja mõni isegi Pokerstarsis kuigi seal sai vähe mängitud..
888-s olen mänginud mõned kuud, ka seal paar head kohta on aga kahjuks
ronin ikka ja jälle cashi ning ei saa seal cashis mina kuidagi..
Kuna siis foorumis tuntud ei ole siis olen nõus stakejaga kokku leppima kuidas
minu isik kindlaks teha st kas saadan talle panka mõne kopika, id kaardi pilt vms.
Usun et suudan seal toas, madala sisseostuga turniiridel nii mõndagi korda saata.
Ja see ka, et ma pole varem ühtegi stake diili teinud nii et kui on ettepanekuid vms mis ma peaks muutma või lisama diili pakkumises siis antke aga teada.
Loodan et tekib mõnel huvi :)
Parimat, Tanel
Stake: 200$
Limiit: kuni 5$ MTT turniirid
Kasum: 60/40 stakeja kasuks
Stake pikkus: kokkuleppel stakejaga
Plaanis siis mängida kuni 5$ sisseostuga MTT turniire, päevas mängiks 10+ turniiri
Pokkerit olen mänginud 2 aastat, varasemaid saavutusi on olnud Unibeti pokkeritoas ja mõni isegi Pokerstarsis kuigi seal sai vähe mängitud..
888-s olen mänginud mõned kuud, ka seal paar head kohta on aga kahjuks
ronin ikka ja jälle cashi ning ei saa seal cashis mina kuidagi..
Kuna siis foorumis tuntud ei ole siis olen nõus stakejaga kokku leppima kuidas
minu isik kindlaks teha st kas saadan talle panka mõne kopika, id kaardi pilt vms.
Usun et suudan seal toas, madala sisseostuga turniiridel nii mõndagi korda saata.
Ja see ka, et ma pole varem ühtegi stake diili teinud nii et kui on ettepanekuid vms mis ma peaks muutma või lisama diili pakkumises siis antke aga teada.
Loodan et tekib mõnel huvi :)
Parimat, Tanel

Comment