Pakun bustole mikroballale steiki!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • flipmachine
    Pokkerihai
    • Jul 2009
    • 1857

Re: Pakun bustole mikroballale steiki!

Algselt postitas EGERT Vaata postitust
    PALUN KÕIKIDEL SOOVIJATEL POSTITADA SIIA TEEMASSE, PRIVAATSÕNUMIGA VÕIB SAATA AINULT KASUTAJANIME, MITTE KOGU JUTTU!
    Algselt postitas DaddyDuffy Vaata postitust
    Egert, PM
    Miks inimesed ei õpi ?

Comment

• DaddyDuffy
      Julm Donk
      • Sep 2010
      • 31

Sry, parandan vea :)

1) Pokkerit olen mänginud umbes 3-4 aastat, on olnud väga suuri võite ja väikseid (väga suured=minu jaoks suured, mõne jaoks kindlasti väiksed, mõni näide siis unibetis miski 20K GTD äkki oli 4.koht 2600EUR, 2K GTD 1.koht 600EUR, 3K GTD, 1.koht 1K EUR, ja kindlasti ka veel palju muud, aga need olid ammu ja see raha juba ammu cashout ja maha gämmeldud.. Cashi olen nii väikestes kui suurtes limiitides kuid pikas perspektiivis tulutult, palju gämmeldamist olnud ja üle bankrolli mängimist.
      2) Stake soovin sest endal raha 0 ja tahaks bankrollile mingi aluse panna, aga põhi panus ikka sellel, et vajan inimest kes vaataks mu sessid läbi ja ütleks konkreetselt mis mul viga, sest lühikeses perspektiivis suudan kasumit näidata nii nädal kaks, aga edasi juba läheb käest ära... Ühesõnaga tahaks lõpuks saada võitvaks mängijaks ja teenida pidevat kasumit, ükskõik kui suurt, peaasi et kahjum ei oleks..
      3) Graafikuid jms kahjuks ei ole, Hem mulle suht uus värk ja õpin alles seda asja..
      4) Varem mängisin pikalt Unibetis, siis mingi kuu aega PS-is lõpetasin kuna 18..
      Vahepeal mänginud ka PKR-is ja nüüd siis 888-pokeris vaikselt kätt proovinud(Stuff03)
      5) Päevas saaks mängida 5-8 tundi, kahjuks käte arvu ei tea ja ei oska aimata ka..
      6) Puudub.

Comment

• EGERT
        Vana Tegija
        • Mar 2009
        • 1042

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
        Miks inimesed ei õpi ?
        suht huvitav jah, eksitakse esimese reegli vastu ja siis loodetakse, et pärast sellist pange neid keegi steigib...

Comment

• armand0
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2010
          • 358

Algselt postitas DaddyDuffy Vaata postitust
          Sry, parandan vea :)

1) Pokkerit olen mänginud umbes 3-4 aastat, on olnud väga suuri võite ja väikseid (väga suured=minu jaoks suured, mõne jaoks kindlasti väiksed, mõni näide siis unibetis miski 20K GTD äkki oli 4.koht 2600EUR, 2K GTD 1.koht 600EUR, 3K GTD, 1.koht 1K EUR, ja kindlasti ka veel palju muud, aga need olid ammu ja see raha juba ammu cashout ja maha gämmeldud.. Cashi olen nii väikestes kui suurtes limiitides kuid pikas perspektiivis tulutult, palju gämmeldamist olnud ja üle bankrolli mängimist.
          2) Stake soovin sest endal raha 0 ja tahaks bankrollile mingi aluse panna, aga põhi panus ikka sellel, et vajan inimest kes vaataks mu sessid läbi ja ütleks konkreetselt mis mul viga, sest lühikeses perspektiivis suudan kasumit näidata nii nädal kaks, aga edasi juba läheb käest ära... Ühesõnaga tahaks lõpuks saada võitvaks mängijaks ja teenida pidevat kasumit, ükskõik kui suurt, peaasi et kahjum ei oleks..
          3) Graafikuid jms kahjuks ei ole, Hem mulle suht uus värk ja õpin alles seda asja..
          4) Varem mängisin pikalt Unibetis, siis mingi kuu aega PS-is lõpetasin kuna 18..
          Vahepeal mänginud ka PKR-is ja nüüd siis 888-pokeris vaikselt kätt proovinud(Stuff03)
          5) Päevas saaks mängida 5-8 tundi, kahjuks käte arvu ei tea ja ei oska aimata ka..
          6) Puudub.

graafikuid on näidata või ptr link ?

sellist luulet võib igaüks ajada ,aga usun et Egert toetub faktidele ennem kui kellegile steiki pakkub !

Comment

Working...