Muckyourcards NL5 stake
Collapse
X
-
Re: Muckyourcards NL5 stake
seda ta rääkis ka. aasta või 2 oli nii elanud.Olen 18 aastane ja pokkeriga tegelenud 2 aastat.
Hetkel mängin või arendan oma mängu 14-24H päevas. ( On ka olnud 48H sesse)
See tähendab, et ärkamisest magama minekuni on mu elu 99% pokker.
Olen andnud viimase aasta jooksul kõik, et saada heaks/parimaks mängijaks.
Siiamaani ei ole sellest piisanud ja närvid ei pea enam vastu.
Ma küll biiidin mängu aga see ei ole piisav. MTT-des see ei ole PIISAV.
/sry for OT, lihtsalt huvitav
Comment
-
E36 yeah - oli ta kasutaja starsis/Algselt postitas VisaHing Vaata postitusta palju ta hittis siis kokku, mai leidnud küll ühtegi hitti muckyourcards -i kasutaja alt.
(see pilt on tema päevikust ehk siis minge m kui vana
/Paistab, et quittis pokkeri ning ka foorumi (10-Aug-10 21:17 viimane turniir mä...)Last edited by Priidix; 05.07.11, 18:47.
Comment
-
kas need suured hitid millest te räägite on:Algselt postitas bi0hazard Vaata postitustKas ta ei olnud see vana, kes MTT-dega suht hästi vahepeal teenis ? Mul nagu mälusopis meenub, et MTTdes sai päris kenasid hitte...
Anyway väga haige ikka, skämm skämmi otsa, masendav...
1,3k ja 1,1k ? rohkem hitte ma nagu ei leidnud.
Nice hit jah aga tegelt ei midagi super erilist ?
Comment
-
Lol mis jutt.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Probably the end of Muckyourcards
Olen tunde üleval olnud ja kaalunud kas teha lõpparve pokkeriga.
Ennem kui selgitan miks, teen tutvustuse endast kui pokkerimängijast.
Olen 18 aastane ja pokkeriga tegelenud 2 aastat.
Hetkel mängin või arendan oma mängu 14-24H päevas. ( On ka olnud 48H sesse)
See tähendab, et ärkamisest magama minekuni on mu elu 99% pokker.
Olen andnud viimase aasta jooksul kõik, et saada heaks/parimaks mängijaks.
Siiamaani ei ole sellest piisanud ja närvid ei pea enam vastu.
Ma küll biiidin mängu aga see ei ole piisav. MTT-des see ei ole PIISAV.
Viimane sess oli kui viimane piisk karikasse.
Mängisin maksimum 3(tavaline oli 2) turniiri korraga.
Neljal turniiril olin top 2% seas + muudelt mincashe ( Mõni turna kestis üle 7H)
Ja siis lendad välja ntx QQ vs A7 , KK vs J6 , vaatad cashieri ja näed et brake even , kuna see top 2% andis sulle 5-8 BI.
Nüüdseks oli sess kestunud 24H. Turnadelt oli tulnud mitmeid väga kõrgeid kohti ( top 2% peaks vist olema väga kõrge koht) ja sa oled ikka brake even.
Tekib küsimus kas on üldse võimalik regulaarselt võitvalt mängida?
Sellesmõttes, et turniiri kestvuse( 4-10 H) ja käte arvu jooksul matemaatiliselt peaks nagu nõrgemale käele lõpuks kaotama ntx AI olles?
Seega teen järelduse, et turniiri ei võida mitte tugevaim vaid tugevaim ja kõigesuurema luckboxiga mängija.
Ma tõesti proovisin ja andsin endast 99%, et beatida. Aga MTT-del on kõvasti õnne vaja isegi kui oled tugev mängija.
Kuna SNG-d ei oska ja cashi ei beadi siis tõenäoliselt on see minu pokkeri lõpp.
Ja nüüd mõtlen, et mille nimel need eelmised aastad olid?? Ma ei räägi mingist huina-muina õppimisest , vaid 24/7 sõnaotseses mõttes.
Sorry kui tekst segane, kirjutan seda umbes kolmandat korda aga ikka vist ei suuda vist ennast nii väljendada nagu mõtlen. Õltsid sees ka aga kuskile pidin kurtma
Sain vähemalt hingelt ära.
Comment
Comment