Muruntau HU Sit and Go stake ja õpetamine

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Muruntau HU Sit and Go stake ja õpetamine

Sry, et nii hästi hittisin.

Olin veits õllene ja ei tahtnud nii cashi teha.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

pole hullu, sa pole ainuke viimasel ajal :D Mul chat bannitud, ei saanud vastu rääkida. Arvata võis jah, et sa päris kaine ei olnud, sest nii õhukeselt kogu aeg lükata ei tohiks päris sinu stiil vist olla panin note ka külge: agrofish, lükkab runnerrunnertõmbega :DDD

Edit: mis sul selles x8QQQ käes oli? ma olin hiljem päris kuradi kindel, et mu 55 oli hea.
      Last edited by muruntau; 18.03.10, 22:16.

Comment

• PokerDevil
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1177

Enne ametlikku lõppu (võib ka edasi kesta) väike kokkuvõte.

last 229:
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kokku:
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• HU grinder
          Vana Tegija
          • Feb 2010
          • 1002

Ilus!

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Ise nagu väga rahul ei ole. Swongi ajal ikka paar-kolm BI'd läks oma lolluse tõttu minema, ei saa ainult jooksu süüdistada. ROI 5% ei ole ka mingi unistuste tulemus.

Natuke uuest limiidist ka. Tõsiseid fishe on sel levelil minimaalselt, enamus vastaseid on umbes paarisaja mängu peale break-even või kergelt plussis/miinuses. Selles suhtes on raskem küll, et vastased on enamvähem solid ja tuleb veidi ikka tööd ka teha kerge raha nimel. Samas, häid rege vist sellel levelil ei olegi, neid kel üle 1000 mängu peale 10% ROI või kõrgem ma veel ei ole kohanud. Või siis teine võimalus, et mu pooljuhuslik bumhuntimine on mingil määral õnnestunud.

Suurim vahe madalamate limiitidega on minu arust see, et ainult kaarte enam mängida ei saa, siin peab juba ka vastast mängima hakkama, 3betblufid flopis jnejne.

Mis seal ikka, edu mulle!

Edit: hetkel BR $1202 peal ja praeguse seisuga uus rekordpäev $ arvestuses, sest alustasin $1020 kandist.
            Last edited by muruntau; 19.03.10, 16:54.

Comment

• HU grinder
              Vana Tegija
              • Feb 2010
              • 1002

No muidugi, aga sellise aja jooksul on areng olnud üpris kiire, st limiitidest oled kärmelt üles liikunud, mis teebki asja ilusaks.

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

kena kena kena:)

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

PokerStars No-Limit Hold'em, 23 Tournament, 15/30 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (BB) (t1000)
                  SB (t2000)

Hero's M: 22.22

Preflop: Hero is BB with J, 9
                  SB calls t15, Hero checks

Flop: (t60) 7, 8, 10 (2 players)
                  Hero bets t30, SB calls t30

Turn: (t120) 9 (2 players)
                  Hero bets t90, SB calls t90

River: (t300) J (2 players)
                  Hero checks, SB bets t120, Hero calls t120

Total pot: t540

Results:
                  SB had 5, Q (straight, Queen high).
                  Hero mucked J, 9 (straight, Jack high).
                  Outcome: SB won t540

Võtab viimase aja jooksu suht hästi kokku

Comment

• timz0333
                    Pokkeritark
                    • Mar 2009
                    • 6322

Intresting, kui suure beti oled riveris valmis callima? Flopil paneks rohkem 45 meeldib ja turnis 110. Riveris suhteliselt 2 liigutust kas bet fold või tsekk fold, antud beti muidugi peame callima aga kui villain seal juba 180 paneb siis ma parem foldin, sest parim mis saame on split imo.

Comment

• tolmuahv
                      Klubi Liige
                      • Feb 2009
                      • 2502

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
                      sest parim mis saame on split imo.
                      Kui laual on straight, mida me ei beadi, siis tavaliselt callides tõesti üle spliti ei saa.

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Mis on suurim muutus sinu mängus, mis aitab graafikut ülespoole vedada? käe lugemine, stardikäte valik jne...? On olnud palju leake mida parandada? nimeta suuremad mis on parandatud.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Päris basic'ust peale hakates on suurim muutus positsioon, see on HU's kõige tähtsam. OOP sõltuvalt vastasest, beti suurusest, enda oskustest ja ehk veel mõnest faktorist tuleks mängida suited (semi)connectoreid, paare, broadwaysid, ja neist mingit osa 3bettida. Mida 3bettida sõltub jällegi paljudest asjadest. Tuleb mõelda, mis käsi suudad OOP +EV'ga mängida konkreetse vastase vastu. IP tõstan tundmatu vastu J7o+; 54o+, T8o+; peaaegu kõike suitedit ja muidugi kõiki tugevamaid käsi. Ja alati sama palju, et vastasel ei oleks võimalik betsize'st midagi välja lugeda.

Käte lugemise kohta ma midagi common sense teadmistele veel väga lisada ei oska: Vaata, millega vastane sõltuvalt positsioonist mängib, kuidas ta varem on panustanud jne ja nendest mustritest õnnestub nii mõndagi välja lugeda. Eks see tuleb kogemusega. Näiteks mängu alguses kui boardil on draw ja vastane muutub agressiivseks, turn ja river blank olen K highga kolmandiku stäkist riveril ära callinud ja see on heaks osutunud. Üldiselt aga ei soovitaks algajana hakata väga herocalle tegema, see võib valusalt kätte maksta.

Viimane suurem leak, mis on siiani veel küllaltki krobeline, oli 3bettide teema. Avastasin light 3betid, hakkasin neid tegema tundmatute vastu - see on keelatud!!! :D Suurem probleem aga oli nt AQ, AJ taoliste kätega agrostationite vastu. Kui ei hittinud, siis vajutasin alati cbeti, mis 15-30;25-50 levelil tihti ära commite'b. Pigem tuleks jätkata ettevaatlikumalt ja visata selliste vastu cbette ikka siis kui on mingi hea tõmme, paar, midagi huvitavat.

Üks probleem, millest ise teadlik olen, on, et ma ei oska veel kuigi hästi teist barrelit lasta kas blufiga, kui vastane nõrk on ja võiks foldida, või siis haavatava, aga hetkel parima käega. Neid hetki on viimasel ajal liigagi palju olnud, kus vastasele riveril 10 või vähem outi kohale jõuab.

Ei oskagi nagu praegu midagi rohkem lisada, loodan, et veidi abi on.
                          Last edited by muruntau; 22.03.10, 22:58.

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Paar punkti, mille osas olen ise enda mängu parandanud HU:
                            - 2nd barrel: IP 1st level üritan selgeks saada, mida vastane mängib. Missed (või bottom paariga hit) flopil panen cbeti. Kui vastane callib, panen turni check ja riveril callin maha kui vähegi võimalik on (kasvõi K high). Vaatan, millega vastane OOP flopi callis. Kui õhuga, siis panen 2nd barreleid edaspidi.
                            - OOP mängimine niti vastu: Kui ise pole seni maltsa näidanud SD-l, siis OOP callin vahel üsna lightilt ja ohutul boardil callin flopi cbeti. Tihti vastane turni checkib ja riveril võtame poti maha 2/3 potsize betiga. Mõtet proovida kui blindid on juba 25/50.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Lõpetasime diili ühisel kokkuleppel. Mänge tuligi kokku vist umbes 1500 või veidi alla. Lõpus tabas mind päris haige jooks, sellest tulenev kehvem mäng ja BRi tipust umbes $1450 pealt sai alla tuldud 920 peale. Lõpus oli mindset ikka päris tuksis ja sai ka turnades veidi tildatud :( Seda siiski enda osa kasumi eest ja seda nagu otseselt ei olnud reeglites vist ka keelatud. Igatahes, rääkisin Pokerdeviliga, kandsin talle raha tagasi ja pikka viha ta ei pea. Kandsin talle kokku $653 stake + mängulise kasumi ja poolte FPPde eest.

Praegu mu BR on $340 ja kohe vabaneb ka $50 stellar, nii et jätkan $11,5stes, neis tunnen end väga kindlalt.

Tänan ka siin Devilit ja kes iganes soovib coachi saada HU's, siis PokerDevil on õige mees töö jaoks!

Comment

Working...