Naxeri live turniiride stake Las Vegases
Ilmselt mõned teist juba teavad, et Naxer on juba tükk aega Las Vegases koos Tõnuga ning plaanib seal veel paar nädalat olla. Lähemalt saab lugeda tema blogist (http://naxublog.blogspot.com). Kuna Naxeril endal on internetiga mõningaid probleeme, olen mina ta "asetäitja".
Info, tingimused ja reeglid
- diil algab 29. jaanuar 2010;
- Naxer mängib Venetian kasiinos Deep Stack Extravaganza seeria turniire. Ühe turniiri sisseost on 330$ + $10 tipp (loe alt);
- $10 eest saab lisaks 2,000 mängumärki, mis läheb diilerile tipiks. Seega algstäkk on 12,000;
- iga taseme pikkus on 40 minutit;
- Naxer mängib kokku viis turniiri. Ohtu, et osakud ei saa müüdud ja turniirid mängimata jäävad ei ole, sest on olemas suurinvestorid, kes lubasid kõik allesjäänud osakud ära osta;
- kokku läheb müüki 50 osakut;
- Ühe osaku hind on $33 või 360 eeki - kokku $1650. Puudujäävad $50 (tipp) maksab Naxer;
- osakute ostmiseks on aega reede hommikuni (12.00);
- Turniir algab kell 20.00 Eesti aja järgi (sealse kohaliku aja järgi 12.00);
- raha saab kanda Naxeri PokerStarsi kontole - Naxer (Tallinn) või saatke mulle PM ja lepime kokku muu võimaluse;
- kui Naxer tuleb rahadesse siis saavad investorid raha tagasi ja puhaskasum läheb 50/50 jagamisele. NB!!! Kasum makstakse pдrast viie turniiri lõppu, st loeb lõpptulemus;
- kui võidusumma on suurem kui $1,000, siis makstakse raha hiljemalt 17. veebruaril, mil Naxer jõuab tagasi Eestisse;
- kõik kulud, mis on seotud ülekannetega, raha välja võtmisega ning muuga tasub Naxer ise
Praeguse seisuga ostjaid:
- advancedd 3 osakut (makstud)
- Pelaja 2 osakut (makstud)
- PapAKramer 1 osak (makstud)
- kroom 1 osak (makstud)
- privador 1 osak (makstud)
- Runnar 1 osak (makstud)
- sorm 1 osak (broneeritud)
- hotcocacola 1 osak (makstud)
- timpz 2 osakut (makstud)
- oligarh2 1 osak (makstud)
- äll 1 osak (makstud)